Октомврийските камъни за раждане са най -отчетливият и ослепителен скъпоценен камък, който излъчва цветни цветове, когато светлината удари камъка, който води до излъчване на преливащ се оттенък, който привлича вниманието му сред мъжете и жените, което наистина ги е накарало да дадат някакъв прекрасен дизайн на бижута, както и дрехи аксесоари.

Говорейки за рождените камъни през октомври, те са опаловите и турмалиновите скъпоценни камъни, които са класифицирани в различни видове според свойствата на излъчване на цвят или безцветност.

Последен & Стилни дизайни за бижута през октомври за родени през октомври хора:

Ето най -добрите камъни за раждане за октомври.

1. Сребърен унисекс пръстен с опал:

Сребърен унисекс пръстен с опал

Най -често срещаният опалов цвят е небесносиният до тъмносиния оцветен камък, който е осеян като централно бижу на дебел сребърен пръстен. Ширината на пръстена е около 3 мм и тежи повече от обичайните женски пръстени, което помага при класифицирането на този тип пръстен като унисекс пръстен.

2. Висулка от турмалин:

Висулка от турмалин

Този многоцветен турмалин е един от видовете турмалинов скъпоценен камък, който излъчва различни цветове като дъга, което го прави много привлекателен и също така придава фин завършек. Размерът на висулката може да бъде издълбан в различна форма, която виси с верига като висулка със сребърна или златна подплата.

3. Сини перуански опалови висящи обеци:

Сини перуански опалови висящи обеци

Опал висящ пръстен е един от най-подходящите дизайнерски тоалети с обикновена рокля или топ с комбинация от дънки. Тази обица е изработена от син перуански опалов пръстен, който попада в общата категория опал, която не излъчва цветна игра. Този камък помага за създаването на мир.

4. Многоцветна опалова гривна:

Многоцветна опалова гривна

Опалът има своята уникална характеристика да излъчва цветове, когато е изложен на светлина, те могат да бъдат от червен, черен опал или бял опал, който има бял фон с игра на цветен дизайн. Тази гривна разкрива чисто женското качество на жените, когато е заедно с обикновена рокля.

5. Черна турмалинова стреч гривна:

Черна турмалинова стреч гривна

Черният турмалин е много прост дизайн на гривна, който се състои от черен цвят кръгъл турмалинов скъпоценен камък в ластик. Размерът на камъка може да варира от по -малък до по -голям размер и може да бъде подреден в низходящ до възходящ модел.

6. Висулка от панделка от розово злато-бяла опалова:

Розово злато-бяла висулка от опалова панделка

Дизайнът с форма на панделка е много популярен сред дамите, който спечели вниманието си дори в бизнеса със скъпоценни камъни. Дизайнът с форма на панделка е изработен от чисто розово злато, като окачванията на лентата са прикрепени с кръгъл бял опалов камък, който излъчва различни цветове на бял фон.

7. Маншети с турмалин от диня:

Туманлинови маншети с диня

Един от основните аксесоари за бизнес облекло за мъже и жени са копчета за ръкавели. Мъжете го носят по -често, тъй като обичат да пробват различен камък и дизайнерски копчета за ръкавели, тези цветни копчета за копчета с квадратна форма с квадратна форма са много задължителни в списъка за носене в мъжкия гардероб.

8. Рубелит турмалинова златна гривна:

Рубелит турмалинова златна гривна:

Рубелитните камъни са скъпоценни камъни в червен цвят, които са еднакво скъпи като рубини. Камъкът е по -малко лъскав в сравнение с рубина. Камъкът може да се издълбае в различни дизайни и да се впише в гривна от златна рамка, използвайки лазерна технология, която придава чист и прецизен завършек.

9. Зелена турмалинова сребърна обица:

Зелена турмалинова сребърна обица

Тази единична обица с шипове, направена от един от скъпоценните скъпоценни камъни, наречен зелен турмалин или скъпоценен камък от верделит. Този скъпоценен камък дава проста, но елегантна визия, която кара дамите да полудеят по този цвят.

Взимането на подходящ съвет на гемолог и закупуването на подходящ цветен скъпоценен камък е много важно. Хората, родени през октомври, моля, направете това като подчертана бележка. Турмалиновият камък е предназначен за излъчване на инфрачервени йони, които помагат за подобряване на здравето и имунната система. Опал камък действа като активира сахарса чакра и създава универсален мир.