Kamperen in het bos is een spannende ervaring, of je nu met je gezin bent of zelfs alleen. Er is iets met in het wild rond een kampvuur zitten, drijfhout gaan plukken om een ​​vuurtje te maken en wakker worden met vogelgeluiden die je honger naar avontuur stillen. Er zijn verschillende nationale boscampings verspreid over de VS. Alle nationale parken hebben gescheiden gebieden voor enthousiaste kampeerders en natuurliefhebbers. Wees dicht bij de natuur, kijk naar sterren en heldere luchten en geniet van het bosleven zoals het hoort! Hier is een lijst van negen uitstekende boskampeerterreinen die u kunt gebruiken.

boskampterrein

Boskampeerterreinen met foto’s:

1. Wallowa Whitman National Forest, Idaho en Oregon:

bos kamperen

Dit bos heeft veel verschillende campings. De boscamping Moss Springs ligt rond het bos Rt. 6200 en heeft een groot aantal voerboxen. De Spoolcar camping is een bosrijk gebied met een groot aantal wilde rozen. De camping Birdtrack Springs heeft een rustig zwembad en ligt in de buurt van het Lostine Guard-station. Dit bos geeft je Spectaculaire locaties met verschillende soorten bloemen. U kunt genieten van de natuur op zijn best.

2. Uwharrie National Forest, Noord-Carolina:

Uwharrie National Forest, North Carolina

De beste camping hier is de pijlpuntcamping. Het is het hele jaar door geopend en heeft ruimte voor zowel tenten als campers. De camping beschikt over moderne toiletten en douches en is iets handiger dan een reguliere jungle camping. Het is relatief goedkoop gezien de fantastische ervaring die het biedt. Het bestaat uit een enkele uitloper en twee lussen. De grootste van de twee circuits is voor zowel de campers als de tenten, terwijl de kleinere een bebost gebied is waar alleen tenten kunnen worden ondergebracht. Als u een reis met uw gezin wilt plannen, dan is dit de plek. Dit bos is comfortabel om te verblijven en ook goed ontwikkeld door de nationale bosdiensten van de VS.

3. Uncompaghre National Forest, Colorado:

Herfstoogst

De campings die hier aanwezig zijn, zijn de Sunshine-camping, de Divide Fork-camping, de Silver Jack-camping en de Beaver Lake-camping. Al deze campings zijn zwaar bebost met bomen zoals espen, sparren en een ondergroei van wilde bloemen en andere hoge bomen, dus ze liggen heel dicht bij de ervaring van een boscamping. De uitzichten op elke locatie zijn spectaculair en de essentiële voorzieningen zijn in orde. Uncompahgre National Forest in de VS beslaat ongeveer 955229 hectare in de deltalanden van West-Colorado. Schilderachtig duiken, skyways zijn de beste recreatieve programma’s waarvan je kunt genieten.

4. Tuskegee National Forest, Alabama:

Tuskegee National Forest, Alabama

Dit bos heeft geen aangewezen campings voor bosdiensten, maar er zijn verschillende campings beschikbaar. Het geeft je een authentieke smaak van het wild. De Bosdienst beheert de natuur en recreatie in deze regio. De hier aanwezige Bartram-route is een National Recreational Trail. Hier zijn twee vijvers aanwezig waar de kampeerders kunnen vissen. Het is het kleinste nationale bos in de VS. Veel buitenactiviteiten worden ondersteund door dit bos, in tegenstelling tot andere boskampeerterreinen

5. Trinity National Forest, Californië:

Trinity National Forest, Californië

De regio heeft veel boscampings, waarvan er één, de Deerlick Springs-camping, u verschillende geschikte campings biedt. De grond strekt zich uit tussen twee kreken en heeft verschillende overhangende Douglas-sparren. Het heeft een fantastisch uitzicht op de bergen eromheen. Dit National Forest werd geïntroduceerd in 1907. Als u van watersport wilt genieten, dan is dit de plek om voor te kiezen.

6. Tongass National Forest, Alaska:

Famous Forest Camping Grounds-Tongass National Forest, Alaska

Dit bos beslaat een uitgestrekt land en heeft dus veel gunstige kampeerplaatsen en is voor dat doel goed ontwikkeld. De laatste kans camping heeft het Ward Lake-pad en veel zijaanzichten van de kreek. De camping is één grote lus met oude hemlock-, elzen- en Sitka-sparren eromheen. Tongass is genoemd naar de Tongass-groep van de Tlingit-bevolking, die de meest zuidelijke gebieden van Zuidoost-Alaska bewoonde. Tongass-bos geeft de beste ervaring van een verblijf in een natuurlijke jungle-kampeerplaats.

7. Tombigee National Forest, Mississippi:

Famous Forest Camping Grounds-Tombigee National Forest, Mississippi

De Davis Lake-camping biedt een schilderachtig uitzicht op hardhout en pijnbomen die zich over het Davis Lake verspreiden. Het spotten van dieren in het wild maakt uw verblijf ook nog aangenamer. De naam Tombigbee National Forest is afkomstig van de rivier de Tombigbee. Owl Creek Mounds verspreidt zich over het hele bos.

8. Tonto National Forest, Arizona:

Beroemde boscampings-Tonto National Forest, Arizona

De Windy Hill-camping hier heeft veel plaatsen die het bezoeken waard zijn in en eromheen. Het dient als een uitstekende camping en biedt plaats aan zowel campers als tenten. Het heeft zelfs speelplaatsen voor kinderen. Er zijn vijf verschillende passen beschikbaar voor de toegang. Er zijn ook dagpassen en jaarpassen beschikbaar om hiervan te genieten bos camping.

9. Witte bergen in Maine en New Hampshire:

Beroemde Boscampings - Witte Bergen in Maine en New Hampshire

In de bossen van deze regio zijn meerdere campings gelegen. Al deze locaties bieden adembenemende uitzichten en een flinke dosis natuur. Een van dergelijke campings voor bosdiensten is bekken. Het is gelegen nabij de stad Gorham. De camping ligt ten oosten van de St. Rt. 113. De grond is een traanvormige lus die hardhoutbomen en de bassinvijver omsluit. De camping is echter in de meeste seizoenen geopend en is niet het hele jaar door geopend. De bergketens van de White Mountains beslaan de wijk New Hampshire.

Staren naar de sterren en de maan met je dierbaren naast je in het wild is een van de meest uitzonderlijke ervaringen. Je kunt volledig ontsnappen uit de digitale wereld naar een afgelegen plek die een spectaculaire locatie biedt om te ontdekken. Beleef een buitenvakantie anders dan luxe hotels: het is een spannende ervaring. Gebruik deze uitgebreide kennis van nationale boscampings en geniet van de natuur zoals die is. Ik hoop dat je dit artikel leuk vond en laat ons je feedback weten in de reacties hieronder.

Veelgestelde vragen en antwoorden:

1. Is het veilig om wilde dieren te bezoeken? Kan ik de bossen op elk moment bezoeken om te kamperen??

antw: Ja. Alle boscampings worden verzorgd door Staatsbosbeheer. Nationale boscampings zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen en er wordt regelmatig gepatrouilleerd om de veiligheid van kampeerders te waarborgen. Maar nee, alle boskampeerprogramma’s lopen misschien niet het hele jaar door. Er zijn specifieke tijden voor specifiek bos, afhankelijk van het klimaat.

2. Kan ik met het gezin boskamperen? Wat zijn de faciliteiten die u kunt verwachten??

antw: Waarom niet? U moet het kamperen samen met uw gezin beleven of zelfs alleen gaan is een geweldige ervaring om te koesteren. Er zijn een aantal plaatsen waar u kunt kiezen waar de nationale boscampings faciliteiten hebben zoals toiletten, een speeltuin voor kinderen enz. Sommige hebben speciale ruimtes voor tenten en campers afzonderlijk. Sommige hebben ook opties voor zonne-energie.

3. Welk type passen is er voor toegang??

antw: Er zijn veel soorten passen, zoals dag- en jaarpassen. Terwijl dagpassen de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben, profiteren gewone kampeerders meer van jaar- of meerdaagse passen die een regio of een specifiek bos bevatten. Er zijn interagency-passen als u veel boscampings in het hele land wilt bezoeken en als u in aanmerking komt, zijn de interagency-passen voor senioren ook van uitstekende waarde. Er is ook een speciale pas voor kinderen.