Hoera! Het is zomer en vakantietijd! Maar hoe betrekken we onze kinderen bij de verzengende hitte, vooral in een stad als Hyderabad? We zullen! Zomerkampen zijn een spannende optie! Zomerkampen in Hyderabad, India zijn een goede optie voor werkende ouders, vooral in metro’s! Deze interessante kampen bieden verschillende activiteiten, waardoor kinderen een paar uur bezig en gelukkig zijn. Om kinderen aan te wakkeren met hun leergierigheid, is het belangrijk om betekenisvol leren te bieden.

zomerkampen in hyderabad

Je kunt er met je vriendengroep bij zijn en van de saaie zomervakantie een leuk evenement maken. U kunt ook genieten van vele activiteiten die u interesseren, zoals buitenspellen, kunst, schilderen, wetenschap, gymnastiek, robotica, kalligrafie, enz. Uw kinderen zullen zelfvertrouwen krijgen en onafhankelijk zijn door dingen zelf te regelen en weg te komen uit een bekende omgeving. Dit artikel somt enkele van de beschikbare zomerkampen op, meestal voor kinderen waarvan gebruik kan worden gemaakt in Hyderabad.

Zomerkampen in Hyderabad voor kinderen:

1. Kleine Einsteins:

Little Einstein zomerkamp voor peuters in Hyderabad biedt kinderen het immense plezier van nieuw leren in een zeer vroeg stadium. De peuters zien een onfeilbaar en goedbedoeld referentiekader om nieuwe vaardigheden te onderzoeken en te ontwikkelen. Bovendien kan een peuter op deze leeftijd de bezienswaardigheden, geluiden en texturen om zich heen onderscheiden en dat doen ze door al hun vijf zintuigen te gebruiken. Hulpmiddelen aan de buitenkant, zoals rijmpjes, kleurpotloden enz., waardoor ze sneller kunnen kiezen en hun interesses kunnen ontwikkelen.

zomerkampen in Telangana

 • Activiteiten: – Ontwikkeling van communicatieve vaardigheden, logisch redeneren en kritisch denken, mindfulness, welzijn en fysieke ontwikkeling, diversiteit en cultuurontwikkeling toename van logisch redeneren en vocabulaire, enz..
 • Leeftijdsgroep: – De leeftijdsgroep van 1,5 tot 10 jaar kinderen komt hier voor activiteiten.
 • Waar tijd en kosten: – Het centrum is gevestigd op het volgende adres:

  www.littleeinsteins.co.in, Hymavathi Residency, Shilpa Park, Kondapur

  Hanuman Nagar, Kondapur, Hyderabad, Telangana, 099 89 058655.

De tijden voor de kleintjes zijn volgens de programmaselectie, zoals kinderdagverblijven, Einstein-lab, kleuterschool, enz..

2. Creya leren:

De doelstellingen van deze zomerkampen voor kinderen in het leerprogramma van Hyderabad zijn Inleiding tot bouwtechniek, Aard van ontwerp, Architectuurgeschiedenis en architectonische vormen, Teamwerk, probleemoplossend vermogen, creatieve vaardigheden, Journaling, Geschreven en gesproken Engels, Hands-on vaardigheid.

zomerkampen in hyderabad

 • Activiteiten: – Studenten krijgen hier denkvaardigheden, levensvaardigheden en digitale geletterdheid en nog veel meer met betrekking tot wetenschap en technologie.
 • Leeftijdsgroep: – Ze bieden leren aan studenten van klas 1 tot 10 en helpen hen empathie op te bouwen.
 • Waar tijd en kosten: Het centrum is gevestigd op het volgende adres:

  creyalearning.com, 7/A, Road Number 12, MLA Colony, Banjara Hills

  Hyderabad, Telangana, 096 18 054515

3. Onze leercentra voor kinderen:

Kinderen die zijn ingeschreven voor deze zomerkampactiviteiten in Hyderabad worden hier bezig gehouden met verschillende activiteiten zoals lezen, luisteren, schrijven en spreken. Dit centrum heeft expertise in het pedagogisch systeem van leren. Ze besteden veel aandacht aan het verbeteren van rekenvaardigheden, waaronder het oplossen van problemen op een vrolijke maar doelgerichte manier. Elk kind krijgt speciale aandacht, afhankelijk van de neigingen en interesses van het individuele kind. Het doel van elke activiteit is om de sociale en logische vaardigheden van het kind te verbeteren.

zomerkampen in hyderabad telangana

 • Activiteiten:- Deze centra bieden verschillende activiteiten, zoals op thema’s gebaseerde concepttijd, kansen voor fijne en grove motorische ontwikkeling, verbetering van communicatieve vaardigheden, bevordering van cognitieve ontwikkeling, creatieve activiteit, persoonlijk bewustzijn, verhaaltijd, bibliotheektijd, ontwikkeling van sociaal-emotionele vaardigheden, koesteren van hun individuele potentieel , ontwikkeling van rekenvaardigheid, ontwikkeling van taalvaardigheid, viering van festivals en speciale dagen, excursies, enz..

  Leeftijdsgroep:- Er zijn 4 programma’s waar een kind kan worden ingeschreven, zoals onder:

 1. Voor de leeftijdsgroep van 1,5 jaar tot 2,5 jaar – Budding Learner-programma
 2. Voor de leeftijdsgroep van 2,5 jaar tot 3,5 jaar – Active Learner-programma
 3. De leeftijdsgroep van 3,5 jaar tot 4,5 jaar – Creative Learner-programma
 4. Voor de leeftijdsgroep van 4,5 jaar tot 5,5 jaar – Exploratory Learner-programma
 • Waar tijd en kosten:- Het centrum is gevestigd op het volgende adres:

  Groene verbinding, perceel nr. 16, 3e verdieping, lay-out Silicon Valley, Madhapur, Hyderabad, contactnr.: 040 – 42220303

De tijden voor het programma zijn gespreid van 9 uur ‘s ochtends tot 6 uur ‘s avonds.

De kostenstructuur voor elk van de programma’s kan op kantoor worden verkregen.

4. Roots Sports Voetbalschool:

Ze bieden professionele training in het leiden van voetbal sinds 2009. Ze hebben een 2-sterrenbeoordeling ontvangen van ALL INDIA FOOTBALL FEDERATION, de hoogste onder academici in India. En ze bieden spelers een ondersteunende en vriendelijke omgeving die de nadruk legt op plezier, het leren van vaardigheden en plezier voor getalenteerde spelers die ernaar streven het volledige potentieel te bereiken. Ze bieden professionele gidsen met meer dan tien jaar ervaring op dit gebied. Er wordt gezorgd voor een positieve omgeving zodat sportiviteit binnen elke speler wordt bevorderd.

zomerkampen in hyderabad

 • Activiteiten:- ze proberen een blijvende verandering teweeg te brengen in het fysieke, psychologische, tactische en technische gedrag van een persoon. Ze hebben een technische oefenfocus voor verschillende vaardigheden, zoals ribbels, passen, ontvangen, balcontrole, schieten en koppen.
 • Leeftijdsgroep:- ze verdelen het in leeftijdsgewijze progressie:
 1. Beginnersgroep van 4,5 jaar tot 6 jaar; ze concentreren zich op locomotorische vaardigheden.
 2. 7 jaar tot 9 jaar, hier richten ze zich op de fundamentele technieken van het spel.
 3. 10 jaar tot 13 jaar, waar ze hen leren met teamvorm, aanvallende en verdedigende verantwoordelijkheden, rekening houdend met het teamwerk.
 4. 14 jaar tot 18 jaar, waar ze geavanceerde technische en tactische sessies voor spelers geven.
 • Waar tijd en kosten:- Het adres is als volgt:

  All Saints’ High School Football Ground, Gun Foundry, Abides, Gun Foundry, Basheer Bagh, Hyderabad, Telangana

  040 4016 1015

De tijden kunnen verschillen afhankelijk van de leeftijdsgroep en de sessies.

5. Zomerkamp – Basiscursussen wiskunde en wetenschappen:

Polymath is een totaaloplossing voor wiskundestudenten. Ze bieden deskundige begeleiding en ondersteuning aan studenten van het middelbare schoolcurriculum, waaronder CBSE, ICSE, IGCSE (CIE ‘O’-niveau) en ze bieden momenteel toelating voor de studenten die Std VII, VIII, IX en X studeren voor een van de bovenstaande- genoemde borden. Ze bieden ook een zomerbasiscursus voor Std VII – X

zomerkampen in hyderabad

 • Activiteiten:- CBSE, ICSE, IGCSE (CIE ‘O’-niveau). Ze bieden ook toelating voor de studenten van Std VII, VIII, IX en X voor de bovengenoemde besturen. Ze bieden ook een zomerbasiscursus voor Std VII – X
 • Adres:- www.polymatheducation.com

  Galaxy Hotel, Old Mumbai Rd, Deluxe Colony, Janaki Nagar Colony, ToliChowki, Hyderabad, Telangana (096 76 685958)

6. ABSPL-zomerkamp:

Wat is ICMAS? Het staat voor International Conception of Mental Arithmetic System. Het is ontwikkeld op basis van de “Soroban-methodologie” die zijn oorsprong vindt in Japan. ICMAS Mental Arithmetic System is misschien een trendy illustratie van de associate degree van de oude kunst van mentale wetenschappelijke discipline. ICMAS gebruikt de traditionele tool ABACUS voor de juiste hersenontwikkeling, de zetel van intelligentie die bijdraagt ​​aan het verhogen van snelheid en nauwkeurigheid, mentale capaciteit, concentratie, sensorische activiteit & Fotografische geheugenvaardigheden die mechanisch leiden tot hogere prestaties van studenten in educatieve vakken. Rekenen is buitengewoon belangrijk om een ​​solide educatieve basis voor jongeren op te bouwen.

 • Activiteiten: – Ze leren telraam, Vedische wiskunde, gemakkelijk schrijven en unieke tafeltechnieken voor kinderen om mentaal meer vertrouwen te hebben in wat ze doen.
 • Leeftijdsgroep: – Kinderen van 4 tot 14 jaar verbeteren hun mentale vermogens
 • Waar tijd en kosten: – Deze campus is op de volgende plaats:

  www.icmas.info, 6-3-1089/1/2/1, naast Villa Merry College

  Raj Bhavan Rd, Raj Bhavan Quarters Colony, Somajiguda, Hyderabad, Telangana, 040 2332 7372

7. Speelschool in Kukatpally:

Dit is een kleuterschool in Hyderabad. Het staat bekend om de kindvriendelijke voorzieningen die het biedt. De leraren hier zijn zeer bekwaam en spelen een cruciale rol bij de verzorging en opvoeding van kinderen. De infrastructuur die ze hier hebben is van wereldklasse. De sfeer hier helpt bij de evenwichtige groei van de kinderen. Er is individuele aandacht voor elk kind.

Speelschool in Kukatpally

 • Activiteiten: – Kinderen worden hier aangemoedigd om creatief te zijn en deel te nemen aan projecten waarbij het kind projecten mag doen op basis van hun eigen denkproces en verbeeldingskracht. Er zijn andere activiteiten zoals schilderen met handen, Lego. Snackactiviteit, Origami, kunst en kunstnijverheid, enz.
 • Leeftijdsgroep: – Minimumleeftijd voor toelating is gebaseerd op de evaluatie van het kind door de school.
 • Waar, tijd en kosten:- Het centrum is gevestigd op het volgende adres:

  Near Reliance Elegence Apts, CHIREC Public School Road, Kondapur, Hyderabad, Telangana 500024, Telefoon: 096766 92618

8. Zomerkamp India:

De kriya yoga samsthan van Hyderabad organiseert jaarlijks zomerkampen voor schoolgaande kinderen en creëert records die specifiek residentiële zomerkampen organiseren op grote schaal.

Zomerkamp India

 • Activiteiten: – Zwembad, beachvolleybal, karting, kinderspeeltuin, cricket, etc.
 • Leeftijdsgroep: – Kinderen van 7 t/m 16 jaar komen in aanmerking voor dit kamp
 • Waar, tijd en kosten: – Deze campus bevindt zich op de volgende plaats: http://www.summercampindia.com, Kriya Yoga Samsthan, Hoofdkantoor: 2-2-23/37/A, DDColony, Bagh Amberpet, Hyderabad, Telangana, India, Tel: + (91) 40 27422006, Tel : +(91) 40 9392106014, Fax : +(91) 40 9392033555, E-mail: [email protected]

9. Geluidskunst:

Het biedt een compleet trainings- en prestatieplatform voor muziekstudenten in Hyderabad. Het heeft een eigen band en maar weinig muziekinstituten hebben een eigen band. Ze transformeren ‘leerlingen tot performers’.

Geluidsambacht

 • Activiteiten: – Ze bieden in de zomer muziek- en muziekinstrumentlessen, zoals viool, gitaar, fluit, drum en zang.
 • Leeftijdsgroep: – Het is geschikt voor kinderen tussen 10 jaar en ouder.
 • Waar, tijd en kosten: – Deze campus bevindt zich op de volgende plaats: Perceel nr. 29, Planet Towers, 2nd Floor, Opposite To Cyber ​​Towers, Beside Sony Center, Madhapur, Hyderabad – 500081 View Map, +(91)-40-67115720

Kom deze zomer veel plezier beleven op deze kampen! U en uw kind zullen zeker van stress worden verlicht en zullen in deze korte tijd wat kennis opdoen. Je kind zal enthousiaster zijn over activiteiten en niet zijn zoals andere kinderen die thuis zitten en videogames spelen of de hele zomer blijven eten. Om het lichaam fit te houden, moet je actief zijn en die aard van jou zal zeker passé don zijn voor je kind. Schrijf kinderen in voor een aantal zomerkampen in Hyderabad voor plezier en leren. Om gebruik te maken van deze prachtige programma’s en een leuke zomer te hebben!

Veelgestelde vragen en antwoorden:

1. Wat is de duur van het zomerkamp??

Het hangt af van de activiteit die u kiest voor uw kind. De duur kan variëren van dag tot dag activiteit of en activiteit voor 5 dagen aan een stuk. Als u kiest voor een zomerkamp in de buitenlucht, d.w.z. buiten de stad, kan de tijdsperiode variëren van 10 tot 20 dagen lang.

2. Bieden zomerkampen een EHBO-doos??

Ja, ze bieden EHBO-kinderen de basisbehoeften, maar ze hebben mogelijk geen specifiek medicijn als een kind ergens allergisch voor is. Maar als ze buiten door de stad gaan, hebben ze wel medicijnen bij zich die een kind in noodgevallen nodig kan hebben, en er is een dokter of verpleegster bij zich..

3. Zal het kind in staat zijn om de snelheid van de leraar te evenaren??

Ja, we hebben opgeleide leraren en ze zullen er allemaal voor zorgen dat ze elk kind de activiteit in zijn eigen tempo laten doen, aangezien elk kind anders is en een ander kaliber heeft. Het belangrijkste idee is om de kinderen les te geven en niet de leraren, zodat de leraren hen in hun eigen tempo lesgeven.