De ontwerpen van kantoorcabines zijn de afgelopen decennia voortdurend in ontwikkeling geweest om beter bij de aard van het werk te passen en zich aan te passen aan de behoeften van werknemers. Het omvat integratie op verschillende niveaus om de samenwerking tussen werknemers te vergemakkelijken en ook om de werknemers een zekere mate van autonomie te bieden, wat het geheugen en de productiviteit verhoogt.

Nieuwste ontwerpen voor kantoorcabines met afbeeldingen in 2019

Technologie en kosten moeten ook in overweging worden genomen, terwijl het comfort van de werknemers op hun werkplek in het oog moet worden gehouden. Maar als kantoren worden ontworpen zoals mensen willen dat ze zijn, in plaats van saaie en geploeterde plekken, is aangetoond dat de efficiëntie dramatisch toeneemt. Door een gepersonaliseerde werkruimte voor uw medewerker te creëren, zorgt u ervoor dat ze op het hoogste niveau presteren.

Beste kantoorcabineontwerpen in India:

Het kantoor is gelijk aan een tweede huis voor de meeste medewerkers die er werken. Waarom het niet net zo comfortabel maken als hun huis om de productiviteit te verhogen? Hier zijn onze 15 moderne maar productieve kantoorcabine-ontwerpen voor uw werkruimte die u de broodnodige ideeën zullen geven terwijl u uw kantoor transformeert.

1. Modern kantoorcabineontwerp:

Modern ontwerp van kantoorcabines

Deze moderne kantoorcabines zullen uw werknemers zeker verleiden om hun uiterste best voor u te doen. Dit ontwerp ziet er vrij futuristisch en uniek uit. Het geeft uw kantoor een ultramodern en innovatief imago en verhoogt de productiviteit van de medewerkers met grote sprongen. Dit ontwerp bevordert het concept van openheid waar iedereen vrij kan communiceren, en tegelijkertijd bieden de verdelers de broodnodige privacy voor iedereen. Het heeft ook een minimalistische benadering van meubels en creëert een opgeruimde werkruimte. Het geeft een strategische facelift aan het hele kantoor en heeft voldoende licht en ventilatie.

2. Ontwerp van kantoormeubilair:

Ontwerpen van kantoormeubilair C

Dit coole ontwerp van een kantoorcabine is geschikt voor de werkzaamheden van een hoofdkantoor, omdat het wordt geleverd met een groot bureau met ingebouwde laden, een kast en veel ruimte om aan te passen aan de behoeften. Deze werkplek met rustieke houten afwerking houdt het hele werkgebied schoon en georganiseerd. Ze zijn minimalistisch en stijlvol en ideaal voor een hectische werkdag. Het zal je zeker inspireren om op je werk zo productief mogelijk te zijn.

3. Ontwerp van kleine kantoorcabines:

Ontwerp van kleine kantoorcabines

Dit kantoorontwerp is geschikt voor kleine kantoren omdat ze configureerbaar en aanpasbaar zijn aan de beschikbare ruimte. Het is handig en gemakkelijk toegankelijk. Het bevordert een open kantoorconcept en moedigt mensen aan om te discussiëren en te praten over werk om de creativiteit te vergroten. Het is uitstekend geschikt voor een interactieve werkruimte en ook zakvriendelijk. De unieke stoelen zijn een uitstekend alternatief voor de saaie zit-sta stoelen en creëren een unieke, opbeurende werkruimte om uw medewerkers te inspireren.

4. Grote kantoorcabines:

Grote kantoorcabines

Voeg een vleugje openheid toe aan uw kantoor met deze grote kastontwerpen. Er zijn grote individuele werkstations met lades en kunnen worden aangepast aan de behoeften. De hoogte van de scheidingswand is perfect om een ​​gevoel van openheid te bereiken met behoud van persoonlijke ruimte en privacy. Dit ontwerp is zeer in de trend, uitstekend geschikt voor een productieve werksfeer en ziet er eigentijds en toch stijlvol uit.

5. 8 × 8 kantoorcabines:

8x8 kantoorcabines

Dit prachtige kantoorontwerp heeft 8*8 cabines, die een fantastische werkplek bieden voor de medewerkers. Elk bureau heeft zijn eigen kast en lades, wat privacy en organisatie biedt en ook de prestaties verbetert door afleiding van andere werknemers te minimaliseren. Het hele team kan desgewenst worden geïntegreerd, omdat de werkplekken strategisch in het midden van de ruimte zijn geplaatst, met elkaar verbonden. Het is perfect voor een ontspannen en trendy werksfeer onder jongeren.

6. 4 × 4 kantoorcabines:

4x4 kantoorcabines

Dit is de traditionele 4*4-kantooropstelling, waar sommige mensen nog steeds de voorkeur aan geven. Het biedt een grote mate van onafhankelijkheid en privacy, geschikt voor een onderneming of bedrijfskantoor. Het is vooral geschikt voor werkzaamheden met een hoge mate van concentratie en ruisonderdrukking. Dit is echt waar veel geweldige ideeën uitkomen vanwege de fantastische werkruimte die deze kast biedt. Het ziet er erg minimalistisch en toch cool uit.

7. 6 × 6 kantoorcabines:

6 X 6 kantoorcel

Deze kantooropstelling is een grotere variant van het conventionele 6*6 cabineontwerp. Het biedt een comfortabele ruimte en meubels die geschikt zijn voor probleemloos werken op kantoor. Hogere scheidingshoogte zorgt voor privacy en focus, terwijl de interactie indien nodig ook soepel verloopt. Het ziet er zeer stijlvol uit en is geschikt voor teammanagers en meer senior medewerkers in een bedrijfsopstelling.

8. Ontwerp van glazen kantoorcabines:

Deze glazen kantoorcabines zijn het toonbeeld van moderne stijl en elegantie. Ze zorgen voor voldoende sociale afstand tussen werknemers als iemand ziek zou zijn en zorgen ook voor transparantie en efficiëntie van het werk. Het bevordert teamwerk en biedt tegelijkertijd persoonlijke ruimte en privacy. Dit kantoorcabine-ontwerp wordt meestal gezien in high-end bedrijven en bedrijfskantoren.

9. Kant-en-klare kantoorcabines:

Kant-en-klare kantoorcabines

Deze kant-en-klare kantoorcabines met hoge verdelers zijn perfect voor een commerciële instelling zonder of met minimale afleiding. Het biedt voldoende persoonlijke ruimte voor elke medewerker en helpt het ook georganiseerd te houden met laden. Ze besparen bouwkosten en tijd en besparen ook ruimte, dus geschikt voor kleine kantoorruimtes.

10. Hedendaagse kantoorcabines:

Moderne kantoorcabines

Deze gebogen kantoorcabines zijn stijlvol en modern. Ze bieden voldoende afscherming van andere werknemers om de privacy te waarborgen en zorgen tegelijkertijd voor interactie met lage panels om teamwerk te bevorderen. Wie zei dat efficiëntie altijd saai moet zijn?.

11. Rustiek kantoorcabineontwerp:

Rustieke houten kantoorcabines

Dit is een geweldige kantooropstelling met rustieke houten afwerking in kleurvariaties. Het is uitstekend geschikt voor mensen die op hun werk willen communiceren en ook zelfstandig kunnen werken op hun eigen werkplek. Deze zijn perfect voor een tijdloos ontwerp, oud en toch stijlvol, en bevorderen een fantastische werksfeer.

12. Dubbeldekker kantoorcabines:

Dubbeldekker kantoorcabines

Dit is het nieuwste trending kantoorcabine-ontwerp in 2020. Het is een uniek ontwerp waarbij het ene bureau boven het andere is gebouwd. Het bespaart werkruimte en is geschikt voor kleine werkruimtes. Het maakt indien nodig ook de samenwerking tussen twee medewerkers gemakkelijk.

13. Herman Miller kantoorcabines:

Herman Miller kantoorcabines1

Deze kantoorwerkstations zijn ontworpen om individuele bureauruimte te vergroten, rommel te verminderen en u te helpen in de organisatie. Het is een geweldige manier om je werkplek op te fleuren terwijl je ook nog eens makkelijk op de zak zit. Het biedt de medewerkers een open ruimte, die de prestaties verhoogt en tegelijkertijd de interactie bevordert, ook met lage verdelers.

14. Hon-kantoorcellen:

Hon Office-cabines2

Deze prachtige kantoorcabine is duidelijk ontworpen met de behoeften van de werknemers in gedachten. Het is een ruime werkplek voor twee personen, met voldoende bureauruimte en lades. Het meubilair ziet er strak en ultramodern uit en zal je team zeker motiveren om extra hard voor je te werken.

15. Beste kantoorcabines:

Beste kantoorcabines

Deze open kantoorindeling met lage scheidingswanden verbetert het teamwork en de samenwerking. Ze bevorderen interactie en vrij stromen van ideeën. Het biedt ook een zekere mate van persoonlijke ruimte, terwijl het relatief eenvoudige communicatie mogelijk maakt. De felle zonnige kleur van de meubels is ook visueel stimulerend en zorgt voor een fantastische werksfeer.

Een werkplek krijgt een complete make-over met strategisch geplaatste en vormgegeven kantoorcabines. Het verbetert de werksfeer en vergroot de efficiëntie van de medewerkers fenomenaal. De volgende keer dat u uw kantoor wilt opknappen, hoop dat onze fantastische compilatie van de nieuwste en trending kantoorcabineontwerpen u helpt uw ​​doelen te bereiken. Laat ons weten welke je het leukst vond in het opmerkingenveld hieronder.