Je hebt misschien genoeg gehoord en bent getuige geweest van het fenomeen knallende kapsels. Maar heb je ooit gehoord van een babypony? Ook bekend als micro- of kleine pony’s, is deze trend voor baby-pony-haarstijlen vrij recent in de modewereld. Het begon allemaal een paar jaar geleden en is nu al een enorme hit. Met de pony die kort over het voorhoofd valt en veel centimeters boven de wenkbrauwen, geeft deze micropony die getrimde en retro-looks.

Vandaag hebben we besloten je de afgelopen twee jaar te trakteren op zulke mooie en toch unieke en gedurfde babyhaarponytrends.

Beste en gemakkelijke baby-pony-kapsels:

Hoewel de looks voor het knippen van een babypony populair zijn geworden in 2018 en 2019, hebben we een paar geweldige en verbluffende looks verzameld die je misschien niet wilt missen.

1. Stompe Nicro-pony:

Stompe micropony

Als je de stompe pony al eerder hebt gehoord, gaat dit kapsel met micro-pony helemaal over de perfecte mix van stompe snit en pony. Met kort getrimd haar dat op het voorhoofd valt en toegevoegd aan het bob-kapsel, zijn we dol op het hele algemene stijlstatement. Of het nu voor feesten of de wilde dansavonden is; deze pony voor babyhaar kan toepasselijk en modern zijn om uit te proberen.

 • Vrouwen met een ronde en diamanten gezichtsvorm kunnen deze prachtige stijl uitproberen
 • Probeer deze look met golvende en steil haartextuur
 • Vrouwen in de jaren ’30 tot de vroege jaren ’40 kunnen er jeugdig en edgy uitzien.

2. Piekerige babypony:

Piekerige babypony

Piekerige pony’s zijn veel gevederde en zachte pony’s die moeiteloos een afgeplatte look geven. Deze piekerige babypony is zo’n unieke en moderne eigentijdse look voor vrouwen die de voorkeur geven aan een experimenteel en chique stijlstatement. Of het nu voor de wilde en jeugdige look is of voor een moderne zware trend; deze pony kan een geschikte en perfecte pasvorm zijn.

 • Vrouwen met een ovale en ruitvormige gezichtsvorm kunnen deze babyfranjes uitproberen.
 • Draag deze stijl voor vrouwen met golvende en krullende haartextuur om er goed uit te zien
 • Of het nu in de jaren 40 of 50 is; deze piekerige babypony kan er chic en jeugdig uitzien met gedurfde looks.

3. Baby pony met een Pixie-kapsel:

Baby pony met een pixie-kapsel

De pixiesnit is al een jongensachtige en zorgeloze look die we allemaal kennen. Hoe zit het met het toevoegen van een prachtige babypony aan dit stijlstatement? Voor vrouwen die druk zijn op het werk en in professionele ruimtes, of met hectische schema’s, is deze micropony met kort haar zo’n gemakkelijk te onderhouden en mooie look om uit te proberen.

 • Degenen met elke gezichtsvorm kunnen deze mooie look gemakkelijk proberen
 • Vrouwen van eind 20 tot eind 40 kunnen deze mooie stijlvolle trend proberen.
 • Gladde en steil haartextuur kan hier een perfecte en geschikte match zijn.

4. Asymmetrische babypony:

Asymmetrische babypony

Het asymmetrische kapsel is helemaal nieuw in de mode voor die edgy en gewaagde look. Je kunt zelfs op dezelfde manier experimenteren met het proberen van een asymmetrische babypony en we wedden dat je je zult onderscheiden van de rest. Hier zou de babypony in de mode toenemen als deze van de ene naar de andere kant gaat. Met de chique en eigentijdse look zal deze babypony met kort haar er zeker modern uitzien.

 • Vrouwen met een ovale, hart- en diamanten gezichtsvorm kunnen deze schokkerige babyponystijl proberen.
 • Draag dit voor vrouwen in de jaren ’30 om er edgy en chic uit te zien.
 • Degenen met een rechte en golvende haartextuur kunnen de voorkeur geven aan dit kapsel voor de beste looks.

5. Asymmetrische babypony met een rommelige uitstraling:

Asymmetrische babypony met een rommelige look

Rommelige kapsels zijn een fenomeen geweest vanwege hun natuurlijke en moderne uiterlijk. Waarom probeer je niet zo’n look met een asymmetrische babypony? Met een superkorte micro-cut pony, een beetje vervaging aan de zijkanten en een algehele rommelige krullende haartrend, houden we ervan hoe deze edgy look er uniek en wild uit kan zien in de modewereld.

 • Vrouwen met een ovale en ruitvormige gezichtsvorm kunnen deze korte babypony proberen
 • De textuur van krullend haar kan edgy en chic zijn voor dit kapsel in het algemeen.
 • Vrouwen in de leeftijdsgroep van 30 jaar kunnen een goede match zijn en passen bij dit kapsel.

6. Rock-stijl pony:

Pony in rockstijl

Rock- of Rockabilly-haarstijlen zijn de afgelopen vijftig jaar in de mode geweest en zijn nu weer in de mode. Ze hebben de perfecte mix van zowel klassieke als edgy-chique looks. Deze rock-pony-look met een algeheel krullend gelaagd kapsel kan er edgy uitzien bij vrouwen die er graag uitzien als een fashionista. Of het nu gaat om high-end mode-evenementen of de vintage looks, dit kan een ideale match zijn.

 • Vrouwen met een ovale en hartvormige gezichtsvorm kunnen er perfect uitzien in deze stijl.
 • Probeer dit voor vrouwen van eind 20 tot eind 30 voor dat naadloze kapsel.
 • Als je een gekrulde en dichte golvende haartextuur hebt, kan deze rock-babypony-look een ideale match zijn.

7. Getextureerde korte babypony:

Korte babypony met textuur

Voor vrouwen die houden van en de voorkeur geven aan een superkort en gemakkelijk te onderhouden kapsel, maar met een beetje twist en aanpassingen aan moderne looks, kan deze getextureerde en gelaagde babypony super-edgy zijn. Of het nu gaat om een ​​formele of professionele uitstraling, of een artistieke/muziekcarrière, dit kapsel kan uniek en eigentijds zijn.

 • Vrouwen met ovale en rechthoekige gezichtsvorm passen goed in deze look.
 • Probeer deze stijl voor vrouwen met een rechte en golvende haartextuur.
 • Voeg deze look toe voor vrouwen in elke leeftijdsgroep onder de 50 jaar om die jeugdige en betoverende stijlverklaring te krijgen

8. Brede babypony met lobsnede:

Brede babypony met lobvormige snit

Als je niet de voorkeur geeft aan een te kort haar zoals een bob, waarom dan niet een lob-kapsel? Het kan behoorlijk edgy en vrouwelijk van uiterlijk zijn. Nu kun je een stap verder gaan en proberen de hele stijlverklaring te verbeteren om er mooi uit te zien door een babypony toe te voegen. Wat dacht je van zo’n mooie en toch niet zo micro-achtige pony? Of het nu voor kantoren of feesten is; deze veelzijdige stijlverklaring mag nooit ontbreken om er prachtig uit te zien.

 • Vrouwen met diamanten, ovale en scherpe gelaatstrekken kunnen deze stijl uitproberen.
 • Draag dit voor vrouwen in de jaren ’20 en ’30 om er prachtig en mooi uit te zien.
 • Golvende en rechte haartextuur kan hier een perfecte en ideale match zijn.

9. Babypony voor lang haar:

Babypony voor lang haar

Je kunt nu ook een babypony uitproberen met een gemiddelde of langere haarlengte, en hier is zo’n voorbeeld. Neem je favoriete kapsel als basis, of het nu laagjes of veren zijn of een normale rechte snit. Voeg nu een kleine babypony op je voorhoofd toe en je bent klaar om te gaan. Zo’n los kapsel met verlof kan gemakkelijk en snel worden gedaan en toch kun je er verheven uitzien in de modewereld.

 • Vrouwen met een ovale en hartvormige gezichtsvorm kunnen deze stijl uitproberen.
 • Draag dit voor golvende en krullende haartextuur voor de beste looks van een babypony.
 • Deze look is geweldig en past goed voor vrouwen in de jaren 20 om een ​​passende en mooie make-over te krijgen.

10. Babypony voor krullend haar:

Babypony voor krullend haar

Dit halflange krullende haar kan ook worden bewerkt om de perfecte babypony te krijgen. Terwijl de lengte van de babypony jouw keuze is, ga je gang en trim het volgens je stijlverklaring. Op deze foto hierboven is de micropony superkort en valt hij goed met een getrimde look. De algehele rommelige stijl geeft ook een nieuwe en unieke make-over.

 • Degenen met een diamanten en ronde gezichtsvorm kunnen deze look proberen.
 • Draag deze stijl voor krullend en rommelig haar om die unieke en eigentijdse kapseltrend te geven.
 • Deze look is edgy voor vrouwen ouder dan 40 jaar om er edgy en gedurfd uit te zien.

Voor vrouwen die op zoek zijn naar iets nieuws om mee te pronken en toch de voorkeur geven aan een charmante en betoverende stijl, kunnen de kapsels en kapsels voor baby’s een goed idee zijn. We hopen dat je onze compilatie van de top trending lijst leuk vond. Laat ons je favoriet weten; we horen graag van je!