Hillary Duff is misschien de minder bekende naam in de Amerikaanse en Hollywood-filmbroederschap, maar zeker niet minder populair vanwege haar uiterlijk en chique stijlen. De actrice, zangeres en producer hebben gepronkt met enkele van de adembenemende mooie verschijningen en werden vooral populair voor Hilary Duff-haarstijlen. Van rommelige looks tot getextureerde moderne looks en edgy, eenvoudige, elegante poses, Hilary heeft ze allemaal met gemak en klassieke stijlen gedaan.

12 Beste populaire Hilary Duff-haarstijlen 2021:

Laten we eens kijken naar haar nieuwe trending en meest beroemde Hilary Duff-haarstijlen en -kapsels voor dit decennium.

1. Strandgolven kapsel:

Hilary Duff Beach Waves-kapsel

Dit halflange haar met highlights en strandgolven is een van onze favoriete recente en nieuwe make-over gedragen door Hilary Duff. Ze ziet er adembenemend mooi uit in deze elegante en klassieke verbluffende look. De look met halflang haar is ook gemakkelijk te beheren en geeft moeiteloos een zeer chique en edgy jeugdige look.

2. De groene haarbob:

Hilary Duff groen haar bob

Als je Hilary Duff niet hebt gezien in de groene haarhighlights en bobsnit, moet je dit eens bekijken. De foto die door haarzelf op sociale media is gepost, is behoorlijk populair geworden omdat ze een van de trending en mooie kapsels is. Dit kapsel ziet er edgy en zeer uniek uit, en geeft ook naadloos een stijlvolle en gewaagde maar pittige look. Denk je niet?

3. Gevlochten rommelig broodje:

Hilary Duff gevlochten rommelige knot

Hoewel het knotkapsel en de kapsellook trendy zijn, behoort deze Hilary Duff gevlochten en rommelige knot tot onze favorieten aller tijden. Deze chique en eigentijdse haarmake-over past heel goed bij verschillende evenementen en feestgelegenheden en zorgt ervoor dat iedereen er zeer elitair, verfijnd en prachtig uitziet. Met het halflange haar en de gevlochten rommelige haarknoop ziet Hilary er hier inderdaad prachtig uit.

4. Paardenstaartlook:

Hilary duff paardenstaart

Hoewel het er een beetje rommelig uitziet, maar de warrige look maakt Hilary nog charismatischer. Ze heeft haar haar aan de achterkant vastgebonden in een paardenstaart, die vastzit met haarbanden. Het voorste deel van haar haar is gestyled als een voorhoofd dat een zijwaarts vallende pony aftekent, die in lengte varieert van het midden naar de zijkanten, waarbij het haar aan de zijkanten haar oor bereikt. Sommige haarlokken worden hier en daar ongetemd om toe te voegen aan deze warrige look.

5. Golvend haar met pony aan de voorkant:

hilary duff kapsel voorste pony

Duff heeft echt steil haar, dat ze vaak aan de uiteinden krult om een ​​golvend uiterlijk te krijgen zoals dit specifieke kapsel. Ook heeft ze een deel van haar voorhaar in een pony gestyled die de ogen omlijst. Omdat ze een ovaal gezicht heeft, ziet dit kapsel er geweldig uit en benadrukt het alle belangrijkste kenmerken van haar gezicht. Het golvende gelaagde haar voegt volume toe aan het algehele haar en benadrukt ook de jukbeenderen.

6. Teruggetrokken updo:

Teruggetrokken doe hilary duff

Nogmaals, ze heeft haar ovale gezichtsstructuur in haar voordeel gebruikt. Deze look sport naar achteren getrokken haar (dat naar achteren wordt getrokken met behulp van delicate penseelstreken met een zachte ronde borstel) vastgebonden in een knoop erachter. Sommige haren zijn losgelaten boven de oren om dit kapsel een soort strandachtige look en feel te geven, die er extreem casual uitziet.

7. Zijwaarts geveegde pony:

Zijwaarts vallende pony hilary duff

Dit is een goed kapsel dat het gezicht omlijst. Het heeft haar met een zijscheiding dat recht langs de jukbeenderen naar de nek stroomt. De jukbeenderen en de kaaklijn zijn zeer goed geaccentueerd. De opzij vallende pony die dit kapsel aan de voorkant heeft, is opzij geveegd en is een eye-framing.

8. Rommelige texturen:

Hilary Duff Rommelige texturen

Is dit nu niet sexy! Het haargedeelte dat recht voor het linkeroog naar beneden stroomt, is het meest unieke en opvallende kenmerk van dit kapsel. Zoals duidelijk is, bevat het haar veel texturen. De styling omvat het steil houden van het haar met behoud van een minimaal rommelig kenmerk aan de uiteinden. Dit kapsel is zodanig dat het de hele gezichtsstructuur aftekent.

9. Asymmetrische medium snit:

Asymmetrische medium snit

Zoals je zou opmerken, wordt het haar op schouderlengte gehouden maar aan de voorkant langer gehouden en gaat het langzaam over in korter haar aan de achterkant. Deze asymmetrische snit is enigszins vergelijkbaar met een halflange bobsnit.

10. Volumineuze updo:

Hilary Duff Volumineus opgestoken haar

Breng wat volumelotion aan op je haar en ga voor dit kapsel om te pronken met de texturen die je haar bezit. Dit kapsel heeft twee definitieve secties – een voorste deel en een achterste deel. Het voorste gedeelte heeft een zijscheiding terwijl het achterste gedeelte naar achteren is getrokken en is vastgebonden in een rommelige hoge pony die zich vervolgens in twee segmenten verdeelt en langs de schouders loopt.

11. Krullend haar:

Hilary Duff Krullend haar

Hilary Duff heeft van nature steil haar, maar in deze schommelt ze een gekruld haar dat extra volume aan haar haar geeft. Het licht golvende haar op het voorhoofd en naast haar jukbeenderen helpt hen te complimenteren en de jukbeenderen te accentueren.

12. Hoog broodje:

Hilary Duff High Bun

Deze hoge knot is een van de vele nette knot-haarstijlen die Hilary heeft opgemaakt. Het haar is stilistisch naar achteren geborsteld met enkele hoekige streken van een borstel, en zo komt het licht golvende scherm. Deze look is uitsluitend voor een ovaal gezicht, aangezien dit kapsel zich concentreert op alleen het haar en het gezicht voor zichzelf opkomt!