De modewereld groeit, inclusief body positivity en plus size fashion. Desalniettemin is er een leemte die moet worden opgevuld bij het bedenken van ideeën over verschillende stijlverklaringen en modieuze looks. De kapsels voor dikke gezichten zijn zo’n idee, op maat gemaakt voor curvy & grote maten dames. Met deze kapselideeën kun jij nu ook meedoen met een unieke en mooie stijl om moeiteloos te pronken.

Deze kapsels voor dikke gezichten helpen bij het inkorten en in evenwicht brengen van uw gezichtsstructuur en geven u de beste looks. Is het niet geweldig? Laten we aan de slag gaan en hier enkele van de nieuwste en beste kapsels voor dikke vrouwen bekijken.

25 eenvoudige kapsels voor vrouwen met dik gezicht met dubbele kin

40 beste afslankkapsels voor vrouwen met een mollig kingezicht:

Onze favoriete en topkeuzes voor eigentijdse, moderne, gemakkelijke en schattige kapsels voor dikke vrouwen met overgewicht, hier gaan we.

1. Mollig gezicht lang bob:

Kort bob kapsel

Dit is het moment dat je molligheid omarmt en in je schoonheid verandert. Deze bob-gladde en supersteil haartextuur-look is fantastisch dat we onze ogen niet kunnen afhouden. Of het nu gaat om formele en professionele looks of feestelijke en lichte casual-hedendaagse trends; het kapsel met korte haarlengte is veelzijdig. Dit kapsel voor dikke gezichten past het beste bij het zoeken naar een ideale multifunctionele look.

 • Degenen met een rechte en golvende haartextuur zijn ideaal en perfect.
 • Probeer deze stijl voor vrouwen in de leeftijdsgroep 30 en 40 jaar voor een goed uiterlijk.
 • Degenen met ronde, vierkante en ovale gezichtsvormen kunnen er geweldig uitzien in deze prachtige stijl.

2. Curly Pixie Cut Fat Face:

Pixie Short Cut voor dikke gezichten

Als je aanneemt dat de slanke, korte pixie-cut-look alleen voor de reguliere schoonheidsdefinitie is, bewijzen we dat je het bij het verkeerde eind hebt! Dit mooie korte pixie-kapsel voor mensen met dikke en mollige gezichten kan er ook mooi uitzien. Herdefinieer de schoonheidsnormen met dit kleurrijke pixie-kapsel, en we wedden dat je klaar bent om een ​​nieuwe revolutionaire trend in de modemarkt te maken. Wat denk je?

 • Of het nu gaat om golvende, gladde of krullende haartextuur; deze pixie-snit kan een perfecte en geschikte pasvorm zijn.
 • Als je een ovale of diamanten en ronde gezichtsvorm hebt, mogen vrouwen deze look niet missen.
 • Probeer deze stijl voor vrouwen van middelbare en oudere leeftijd om er slim en trendy uit te zien in moderne looks.

3. Krullend kapsel voor dikke gezichten:

Krullend kapsel voor dikke gezichten

Hier is ons beste en sprankelende idee van gekrulde kapsels voor dikke gezichten. Of je nu halflang of lang haar hebt, dit gekrulde kapsel kan er geweldig en niet minder dan prachtig uitzien. Het transformeert de manier waarop je eruitziet met mollige of ronde, ovale gezichten volledig en kan het uiterlijk er uiteindelijk strak en edgy uit laten zien. Of het nu voor feesten of bijeenkomsten met vrienden is; dit krullende kapsel voor vrouwen is een must-try!

 • Krullende en dichte golvende haartextuur kan hier passen bij de look.
 • Vrouwen met een rond, ovaal en diamanten gezicht met mollige looks is perfect.
 • Probeer deze stijl voor jonge meisjes en vrouwen van in de twintig en begin dertig voor prachtige resultaten.

4. Lob-kapsel rond mollig gezicht:

Kapsels voor dikke gezichten

Naast bob, als je liever een wat langere lengte hebt in dezelfde variant, wat is dan het beste dan de lange bob. Ook wel genoemd en populair als lob-kapsel, deze look is al trendy voor dikke en mollige gezichten. Het verbetert het hele uiterlijk en maakt het er erg strak en modern uit. Of het nu gaat om traditionele, trendy stijl of ultramoderne edgy looks; dit kapsel is een go-to-stijl voor verschillende vrouwen in verschillende leeftijdsgroepen.

 • Vrouwen met golvende haartextuur kunnen er geweldig en prachtig uitzien in deze lobbige snit.
 • Als je een ovale, ronde of hartvormige gezichtsvorm hebt, probeer dan deze stijl, en we wedden dat je heel veel complimenten zou krijgen, meisjes!
 • Vrouwen en meisjes in de tienerjaren tot 20 jaar kunnen dit moderne kapsel voor dikke gezichten proberen.

5. Mollig gezicht lange kapsels:

Lange kapsels voor dikke gezichten

Met een verscheidenheid aan trendy looks die over de hele wereld trending zijn, heb je zelfs opties voor lange kapsels naast de korte of halflange kapsels. Als je een rond, mollig gezicht hebt, is het uiteindelijke doel om je gezicht er strak uit te laten zien en de mollige looks te verzachten. Wat kun je hier het beste voor doen dan een pony uitproberen?! Met het milde krullende haar met een pony aan de voorkant, is dit kapsel een van onze absolute favorieten voor mensen met dikke gezichten. We zijn helemaal weg van de manier waarop het iemand verheft tot elite en modern.

 • Als je een ronde, hartige en vierkante gezichtsvorm hebt, probeer dan deze stijl uit.
 • Dit kapsel is voor vrouwen met krullende of golvende haartextuur om de beste resultaten te krijgen
 • Vrouwen die in elke leeftijdsgroep van 20 en 30 jaar oud zijn, kunnen idealiter de voorkeur geven aan dit kapsel.

6. Leuk kapsel voor mollig gezicht:

Kort schattig kapsel voor mollig gezicht

Een ander mogelijk idee in het ponykapsel voor kort haar is dit mooie korte krullende kapsel. Dit lijkt bijna op het bob-kapsel, maar gaat gepaard met een lange pony en een schattige haarband. Gezien dit, kan iemands dikke en mollige ronde gezicht gemakkelijk in het voorhoofd worden bedekt, en de hele gezichtsstructuur ziet er ovaal uit in plaats van rond. Dus, meiden, waarom wachten, probeer dit eens als je er dol op bent en ongetwijfeld kan dit iedereen er jeugdig uit laten zien. Is het niet cool!

 • Vrouwen met een ronde en vierkante gezichtsvorm kunnen dit kapsel uitproberen.
 • Deze look is fantastisch voor mensen met een krullende en golvende haartextuur.
 • Probeer dit gemakkelijke en comfortabele korte kapsel voor meisjes en vrouwen met een maatje meer in hun tienerjaren en in de jaren 20 om er sprankelend uit te zien.

7. Kapsel voor dikke ovale gezichten:

Kapsel voor dik ovaal gezicht

Als u op zoek bent naar een gemakkelijk kapsel voor een dik gezicht, en voor vrouwen in de oudere leeftijdsgroep, zoals boven de 50 of 50 jaar, wat is dan het beste dan deze. Deze korte kapsels voor dikke ovale gezichten voor vrouwen zijn mooi en kunnen er eigentijds en jeugdig uitzien voor elke middelste of oudere vrouw die het draagt. Zoals ze zeggen, leeftijd is slechts een getal, en je kunt het goed bewijzen met dit mooie en elegante kapsel.

 • Als je een stijle of golvende haartextuur hebt, probeer deze look dan moeiteloos.
 • Vrouwen met een ovale en ruitvormige gezichtsvorm passen goed bij dit gemakkelijke kapsel.
 • Probeer deze eenvoudige kapsels voor dikke vrouwen, die ouder zijn dan 50 of 60 jaar.

8. Krullende kapsels voor dikke gezichten:

Kapsels voor dikke gezichten

Heb jij super krullend haar? Heb je liever te kort haar, maar maak je je zorgen over hoe het eruit gaat zien met mollige gezichten? Dit korte krullende haar voor dikke ronde gezichten is een van onze favoriete keuzes voor vandaag. Of het nu voor elk seizoen is en voor elk evenement, dit veelzijdige kapsel kan het allemaal rocken met de juiste pasvorm en een perfect ideaal stijlstatement. Ga met formele of casuals of feestkleding; het geeft moeiteloos een prachtige en strakke look.

 • Ronde, ovale en vierkante gezichtsvormen kunnen hier ideaal en geschikt voor zijn.
 • Als je dun krullend haar hebt, kan dit de juiste keuze zijn om de haartextuur te bedekken en ook het stijlstatement te verheffen.
 • Meisjes en vrouwen in de respectievelijke leeftijdsgroep van de jaren ’30 en de jaren ’40 kunnen er jeugdig uitzien in deze stijl.

9. Kapsel voor dun haar en dik gezicht:

Kapsel voor dun haar en mollig gezicht

Voor een formele en professionele uitstraling en het hebben van dun haar kan voor velen een zorg zijn. Maar dit recente kapsel heeft het allemaal. Deze kapsels voor dikke gezichten en dun haar zijn stijlvol en modern, maar geven een voortreffelijke uitstraling en toch gemakkelijk te onderhouden. Het is ideaal voor die vrouwen die drukke schema’s hebben en minder verzorgingstijd hebben, maar toch een efficiënte en snelle look willen als een hack! Wat vinden jullie van deze?

 • Of het nu een ronde of hartvormige gezichtsvorm is; deze look kan ideaal zijn voor vrouwen.
 • Als je steil, dun haar hebt, probeer dan deze stijl om er op een snelle manier prachtig uit te zien.
 • Vrouwen in de leeftijd van 30 en tot midden 40 kunnen stijlvol zijn in deze perfecte sierlijke look.

10. Gestructureerd gelaagd kapsel:

Beste kapsel voor dik mollig gezicht

Welnu, we hebben genoeg gehoord over laagkapsels. Het is waarschijnlijk een van de meest begeerde en modieuze stijlen voor veel meisjes en vrouwen in landen en over de hele wereld. Maar als je een dik en mollig gezicht hebt, begrijpen we dat een laag misschien niet de juiste pasvorm is. Maar waarom compromissen sluiten? Deze korte gelaagde kapsels met een getextureerde manier, en voor ronde dikke gezichten is niets anders dan perfect.

 • Degenen met een ronde, ovale en vierkante gezichtsvorm kunnen deze stijl snel uitproberen.
 • Of het nu steil of golvend of krullend haar is; deze look is ideaal voor iedereen.
 • Voor alle meisjes en vrouwen van jonge leeftijd tot de vroege jaren ’30, kan dit kapsel een ongelooflijke en geschikte pasvorm zijn voor een normale levensstijl.

11. Pony voor rond mollig gezicht:

Kapsels voor dikke meisjes met halflang haar

Als je een gemiddelde haarlengte hebt, wat is dan het beste dan deze mooie look. Dit kapsel is geschikt voor degenen die niet te lang haar willen en sceptisch zijn over een te kort kapsel. Met een pony aan de zijkant en een gladde haartextuur is dit kapsel voor iedereen met ronde en mollige dikke gezichten. Als je de voorkeur geeft aan een stap hoger in het modespel, style dan dit kapsel met haarkleur zoals je wilt, en je kunt het hele eenvoudige kapsel gemakkelijk naar een hoger niveau tillen.

 • Voor een ovale en ronde gezichtsvorm kan dit kapsel geweldig zijn qua pasvorm.
 • Probeer dit voor mensen met een golvende en steil haartextuur voor het beste van de looks.
 • Deze betoverende maar toch rechttoe rechtaan look kan voor vrouwen in de jaren 30 zijn, vooral voor degenen die op kantoor zijn.

12. Haarbroodje voor ronde dikke gezichten:

Haarbroodje voor dikke gezichten

Kapsels en knotjes zijn waarschijnlijk de gemakkelijkste en toch schattige kapsels. Vaak gaan vrouwen ervan uit dat haarknobbels zichzelf molliger kunnen laten lijken. De bovenstaande foto is niet per se super schattig en mooi voor die vrouwen die ook dikke gezichten hebben. Met de gemakkelijke opgestoken stropdas zijn we dol op de manier waarop dit kapsel goed past voor een eenvoudige, betoverende en mooie look in een mum van tijd! Ga weg met de scepsis en probeer deze alledaagse looks, ongeacht een gelaatstrekken, en je kunt er nog steeds schattig uitzien!

 • Die vrouwen met elke gezichtsvorm kunnen deze look moeiteloos proberen.
 • Vrouwen met elke haartextuur, of het nu golvend of gekruld is, kunnen hier efficiënt aan werken.
 • Deze look is ideaal voor vrouwen van in de twintig en dertig die een eenvoudig maar aantrekkelijk kapsel en stijlstatement willen hebben.

13. Boy Cut voor mollige gezichten:

Jongen geknipt voor mollige gezichten 2

Degenen met kleine mollige gezichten kunnen ook deze gemakkelijke en comfortabele jongenssnit-variant bereiken, zoals hierboven weergegeven. Het is niet alleen heel eenvoudig en handig om op een gewone basis te beheren, maar het is ook een veelzijdige westerse kapseltrend, ideaal voor professionele looks, de modewereld, maar ook voor casual alledaagse feestkleding en uitjes. Dit kapsel kan de uitstulping van het gezicht bedekken en moeiteloos een verlichte gloed geven.

 • Vrouwen met ronde, hartvormige en ovale gezichtsvormen kunnen deze natuurlijke look proberen.
 • Deze stijl is alleen ideaal voor degenen die de gladde en golvende textuur van haar hebben.
 • Probeer deze stijl voor vrouwen van in de 30 om er moeiteloos jeugdig en mooi uit te zien.

14. Recht lang haar voor mollige gezichten:

Steil lang haar voor mollige gezichten

Dit rechte, losse haar met een middenscheiding is de meest vintage en klassieke look die we ooit kunnen tegenkomen. Dit was in de jaren 60 en 70 al populair als klassieke celebrity-trend en is nu weer helemaal in de mode. Die vrouwen die liever die ouderwetse gloed en sierlijke charme om zich heen hebben, moeten dit proberen. Dit zal ongetwijfeld iedereen onderscheiden!

 • Elke gezichtsvorm past gemakkelijk in dit veelzijdige vintage kapsel.
 • Probeer deze look voor alleen een rechte en gladde haartextuur voor de beste looks.
 • Vrouwen ouder dan 45 jaar en ouder dan 50 jaar kunnen er ook jeugdig en betoverend uitzien in deze charmante stijl.

15. Rood haar ziet er dik uit:

Dikke meid kapsels

Hier is nog een mooi kapsel met een rode kleur. Dit roodgekleurde haar met dichte golven en een kleine pony met zijscheiding ziet er oogverblindend uit. Het geeft een klassieke, levendige look en past goed bij de moderne en eigentijdse kapsels in de modewereld. Verder, met de dichte golven die rond het gezicht vallen, kan het de gelaatstrekken verscherpen en zichzelf elegant en lichtgevend doen lijken.

 • Of het nu een ronde of ovale dikke gezichtsvorm is; dit kapsel kan er ideaal voor zijn.
 • Golvende en dikke haartextuur kan een perfecte en geschikte pasvorm zijn voor elke vrouw in deze look.
 • Probeer dit kapsel voor alle vrouwen van eind 20 tot eind 30 voor een nieuwe en toch geweldige look.

16. Side Swept Bang-stijl:

Medium kapsels voor dikke gezichten

Door het haar op een bepaalde manier te trimmen, kun je de molligheid van de wangen verminderen en het een illusie van toning geven die je altijd al wilde hebben. Een opzij vallende knal is een ideale manier om te stylen als het om dikke gezichten gaat. Het zal de volledige aandacht naar de ogen brengen in plaats van naar de wangen. Zorg ervoor dat de pony licht van aard is om de juiste afmetingen toe te voegen.

 • Gelegenheid – Casual, Feest
 • Haartype – Steil
 • Leeftijdsgroep – Alle leeftijdsgroepen
 • Seizoen – Geschikt voor alle leeftijdsgroepen

17. Gemengde lagen voor dikke gezichten:

Beste kapsel voor dubbele kin foto's

Een snit met consistente lagen van verschillende lengtes is perfect voor dikke gezichten. Sommige kunnen kort zijn en de rest kan in de natuur thuishoren. De kortste lokken kunnen van kinlengte zijn. Het is perfect voor zowel steil haar als zachte lokken. Laat ze los en kijk hoe goed het zal passen als een ideaal kapsel voor een dik gezicht.

 • Gelegenheid – Feest
 • Haartype – Golvend
 • Leeftijdsgroep – Alle leeftijdsgroepen
 • Seizoen – Winter, Herfst

18. Half-up Dos voor mollige gezichten:

Lange kapsels voor dikke vrouwen

Door het haar half op te doen, kun je een slanke look creëren voor de dikke gezichten. Hierdoor wordt al het haar uit het gezicht getrokken, maar sommige haarlokken kunnen op het gezicht worden gehouden om het goed in te kaderen. Nogmaals, dit verlegt de focus naar de ogen in plaats van naar de wangen en is een ideaal kapsel voor een dik gezicht.

 • Gelegenheid – Casual
 • Haartype – Golvend
 • Leeftijdsgroep – 20-30
 • Seizoen – Winter

19. Bob-kapsels voor mollig gezicht:

Afslankende kapsels voor mollige gezichten

Een van de beste kapsels voor dikke en mollige gezichten komt van een korte en scherpe bob-stijl, vooral als je een korte haarlengte hebt. Een bijkomend voordeel is dat de look zeer trendy is. Het helpt bij het definiëren van de hechtingsstructuur van het gezicht. Een bob is de snelle keuze van iedereen. Maar waar het om gaat, is de juiste bob die je kiest als het kapsel voor een mollig gezicht.

 • Gelegenheid – Feest, Casual
 • Haartype – Steil
 • Leeftijdsgroep – Jonge tieners, Vrouwen van 20-30 jaar
 • Seizoen – Zomer-Lente

20. Kapsel met lange golven:

Lange kapsels voor ronde dikke gezichten

Degenen met een dik gezicht maar met een lange haarlengte kunnen gemakkelijk de stijl van lange golven krijgen. Naast het geven van de juiste lift, voegt het ook body toe aan het haar dat hard nodig is voor dikke gezichten. De veelzijdigheid van de stijl is een van de voordelen. Het omlijst het gezicht perfect en omlijnt je gezicht goed.

 • Gelegenheid – Casual
 • Haartype – Golvend
 • Leeftijdsgroep – Geschikt voor alle leeftijdsgroepen
 • Seizoen – Geschikt voor alle seizoenen

21. Pixie Cuts voor rond mollig gezicht:

Kapsel voor mollige vrouwen

Pixie-snitten zijn fantastisch en zeer stijlvol voor degenen die het juiste kapsel voor hun dikke gezicht willen hebben. Een bijgesneden pixie-snit helpt bij het afzetten van het dikke gezicht en zorgt ervoor dat de nek er langer uitziet. Het is een soort perfect kapsel voor dikke gezichten die men kan gebruiken om de illusie te creëren. Het enige wat je hoeft te doen is het kapsel goed te definiëren en goed gekamd te houden voor de prachtige look.

 • Gelegenheid – Casual, Feest
 • Haartype – Steil
 • Leeftijdsgroep – 20-30
 • Seizoen – Zomer-Lente

22. De chique stijl voor dikke gezichten:

Mollige meisjeskapsels

Maak een langwerpige knot bovenop het hoofd die de vorm van het gezicht zal verlengen. Dit is mogelijk voor die dikke gezichten met lang haar. Het zal het mollige gezicht er automatisch slank uit laten zien. Dit kan een ander beste kapsel zijn voor een dik gezicht dat ervoor zorgt dat je wangen en gezicht er minder dik uitzien. Het kapsel is licht stijlvol en tegelijkertijd stijlvol.

 • Gelegenheid – Casual, Feest
 • Haartype – steil, golvend
 • Leeftijdsgroep – 20-40
 • Seizoen – Zomer-Lente

23. Slanke paardenstaart voor dik gezicht:

Kapsel voor mollig gezicht met dubbele kin

Een slanke en geveegde paardenstaart op het hoofd van het hoofd is een ideale situatie voor kapsels voor dikke gezichten. Het zal je helpen om te pronken met de mooie rondingen en om een ​​langwerpig gevoel van de nek te creëren. Zorg ervoor dat je in deze stijl niets in het gezicht verbergt. Match het met een paar leuke oorbellen om de look af te maken.

 • Gelegenheid – Feest, Casual
 • Haartype – Steil
 • Leeftijdsgroep – 20-30
 • Seizoen – Geschikt voor alle seizoenen

24. Haarscheidingsstijl voor rond mollig gezicht:

Leuke kapsels voor dikke gezichten

Een eenvoudige manier om het haar met een dikke gezichtsvorm te stylen is om het haar open te houden, maar je te concentreren op de scheiding. In plaats van een middenscheiding te gebruiken die de wang zwaarder maakt, kun je het beste experimenteren met zijscheidingen, zigzagscheiding of iets anders. Dit vestigt de aandacht op het voorhoofd in plaats van op de wangen.

 • Gelegenheid – Feest, Bruiloft
 • Haartype – Krullend
 • Leeftijdsgroep – 20-30
 • Seizoen – Geschikt voor alle seizoenen

25. Gevederde Pixie-kapsel:

Pixie sneed dik gezicht

Dit is een van de meest trendy kapsels voor dikke, mollige gezichtsvormen met een gevederde pixiesnit. Dit is een onderhoudsarme bezuiniging en u hoeft dus niet veel tijd te besteden aan dit soort bezuinigingen. Het is een eenvoudig pixie-kapsel en de ene kant is op een ongelijke manier langer dan de andere, waardoor het er cooler uitziet. De linkerzijde zwaait langer langs de zijkant van het gezicht en vermindert de ronding.

 • Gelegenheid – Feest, Casual
 • Haartype – Steil
 • Leeftijdsgroep – Geschikt voor elke leeftijdsgroep
 • Seizoen – Zomer

26. Eenvoudig bob-kapsel:

Bob-kapsels voor dikke gezichten

Doe het als de mooie Selena Gomez met een dik gezicht en heeft altijd een mooi kapsel voor een dik gezicht! Dit is een heel eenvoudige bobsnit voor schoolmeisjes en iedereen kan er echt slim uitzien. Je kunt je haar gewoon opzij leggen en de pony netjes houden. Dit komt omdat haar met zijscheiding aan één kant van het gezicht valt en de wangen samentrekt.

 • Gelegenheid – Casual, Feest
 • Haartype – Steil
 • Leeftijdsgroep – 20-30
 • Seizoen – Zomer

27. Lange gelaagde snit voor dik gezicht:

Lange gelaagde snit voor dik gezicht

Voor de meisjes met platte gezichten en lang haar, is de perfecte gelaagde snit het beste kapsel voor een mollig gezicht. De lange en heldere lagen vallen aan beide kanten van het gezicht en dit vermindert de delen van de wangen waardoor je wangen er erg strak uitzien en helemaal niet mollig om het hele uiterlijk te bederven. Deze moet je zeker snel eens proberen.

 • Gelegenheid – Feest, Bruiloft, Casual
 • Haartype – Steil
 • Leeftijdsgroep – 20-35
 • Seizoen – Geschikt voor alle seizoenen

28. Fusion Bob-snit:

Kort mollig gezichtskapsel

Dit is een elegant kapsel voor mollige gezichten, dit is een pixie en een fusie ervan met de klassieke bob-stijl. De vrouw op de foto heeft een taps toelopende pixie-versie naar het onderste deel en het bovenste deel is weer een combinatie van een bob en een pixie. Dit is ook veiliger omdat het haar lang genoeg is en er helemaal niet te funky uitziet.

 • Gelegenheid – Feest, Casual
 • Haartype – Steil
 • Leeftijdsgroep – 20-40
 • Seizoen – Geschikt voor alle seizoenen

29. Lang haar met pony:

Pony voor gezicht met dubbele kin

Houden we niet allemaal van de pony? Hier is een goed kapsel voor vet dat je op elk moment van de dag kunt gebruiken voor elke gelegenheid uit liefde voor een pony. Zoals je op de foto ziet, heeft de dame een volledig dik gezicht en ook lang haar. Ze heeft al haar gedeeltelijk opgemaakte krullen losgelaten en vervolgens netjes gekamd om de zijdeachtige textuur op een mooie manier te laten zien.

 • Gelegenheid – Bruiloft, Casual, Feest
 • Haartype – Steil
 • Leeftijdsgroep – Geschikt voor alle leeftijdsgroepen
 • Seizoen – Geschikt voor alle seizoenen

30. Beste kapsel voor dik mollig gezicht:

Dikke gezicht mollige meisjeskapsels

Voor die tomboy-achtige charme op een dik gezicht, is deze korte pixie de perfecte. Voor de meisjes die graag veel experimenteren en weten hoe ze houding moeten brengen in wat ze ook doen, deze is absoluut voor hen. Op deze foto draagt ​​het meisje eerst een outfit waardoor we allemaal begrijpen dat ze geen meisjesmeisje is, daarom past het korte pixie nog meer bij haar.

 • Gelegenheid – Casual, Feest, Bruiloft
 • Haartype – Steil
 • Leeftijdsgroep – 20-30
 • Seizoen – Zomer-Lente

31. Vintage rolt op mollige gezichten:

Dit is een flatterend kapsel voor een mollig gezicht en wie kan een beter voorbeeld zijn dan de super melodieuze Adele? Ze doet het zeker met veel stijlen. Je kunt zien hoe ze pronkt met haar dikke gezicht met dat superzijdeachtige haar en er zo mooi uitziet. Ze heeft haar haar aan de zijkant gescheiden en de zachte krullen geven de gouden lokken een zeer vintage look.

 • Gelegenheid – Shows, feesten, bruiloften
 • Haartype – Golvend
 • Leeftijdsgroep – Geschikt voor elke leeftijdsgroep
 • Seizoen – Winter

32. Eenvoudig kapsel met middenscheiding voor dikke mensen:

Kapsel voor dikke dames

Middelste scheiding maakt je gezicht inderdaad ronder, maar kun je er op deze foto stijlvoller uitzien dan Mila Kunis. Haar gezicht is mollig en ook iets aan de dikkere kant. Ze heeft een eenvoudige middenscheiding van haar zeer lange haar en veegde het vervolgens over haar schouder naar voren om het de zijkanten van haar wangen te laten bedekken om het gezicht samen te trekken.

 • Gelegenheid – Casual, Feest
 • Haartype – Golvend
 • Leeftijdsgroep – 20-40
 • Seizoen – Past bij elk seizoen

33. Afrikaanse ondersnijding voor dikke vrouw:

Kapsels voor mollige wangen

Dit typisch Afrikaanse kapsel met dik gezicht ziet er echt mooi uit. Hier heeft de vrouw op de foto veel lef getoond en een semi-undercut. We noemen het zo omdat ze slechts aan één kant een ondersnit heeft en aan de andere kant heeft ze gewoon haar korte en krullende haar achtergelaten om de rest van het praten voor haar te doen. Ze heeft zeker veel attitudes!

 • Gelegenheid – Bruiloft, Feest
 • Haartype – Krullend
 • Leeftijdsgroep – Geschikt voor elke leeftijdsgroep
 • Seizoen – Frisse zomerlook

34. Kroeshaar voor vrouwen met een mollig gezicht:

Kapsel voor mollige vrouwen

De super kroeshaar krullen zijn niet voor een bad hair day. Het is gewoon voor de meisjes met mollige gezichten. Dit is een typisch Afrikaans kapsel waarbij het haar veel volumes krijgt en van alle kanten omhoog wordt geduwd om het een schokkende verwarde look te geven. Dit is echter een zeer trendy look omdat de focus rechtstreeks naar het haar gaat en niet naar het dikke gezicht. Op zoek naar een out-of-box idee? Hier is de ene!

 • Gelegenheid – Feest
 • Haartype – Krullend
 • Leeftijdsgroep – 20-30
 • Seizoen – Winter, Herfst

35. Medium kapsels voor dik gezicht:

Halflange kapsels met mollig gezicht

Dit is een perfect kapsel voor degenen met erg dik haar en de gezichten naar een iets dikkere kant. Je kunt deze superkorte look absoluut in stijl dragen. Dit is een probleemloze stijl en zorgt ervoor dat je er slim uitziet pr erg slim vanaf dat moment. Dit is zelfs geschikt voor alles waar je van houdt. Zorg er wel voor dat je bereid bent om ermee te pronken totdat het langer wordt.

 • Gelegenheid – Feest, Casual
 • Haartype – Krullend
 • Leeftijdsgroep – Geschikt voor elke leeftijdsgroep
 • Seizoen – Geschikt voor elk seizoen

36. Recht kapsel voor dik mollig gezicht:

Beste kapsel voor vrouwen voor een dik gezicht

Dit is een van de meest voorkomende kapsels voor vrouwen met een dik gezicht die het graag onderhoudsarm willen houden. Zoals je op de foto kunt zien, heeft de dame een erg dik gezicht en steil haar. Zorg er wel voor dat je haar niet steil is, want op die manier zal de look erg slecht zijn. Houd het zachter en houd het zo eenvoudig als je kunt.

 • Gelegenheid – Casual
 • Haartype – Steil
 • Leeftijdsgroep – 20-40
 • Seizoen – Chique zomer-lente look

37. Volledige voorhoofdrand voor halflang haar:

Kapsels voor grotere vrouwen

Dit is een prachtig kapsel waarbij het haar ook van nature recht en dik is. Hier heeft het meisje een kapsel met zijscheiding en een knal die bijna haar hele voorhoofd bedekt. Hierdoor lijkt een gezicht kleiner en valt je focus alleen maar naar het haar toe en niet naar het gezicht. Ga trendy!

 • Gelegenheid – Feest, Bruiloft
 • Haartype – golvend, steil
 • Leeftijdsgroep – Ideaal voor elke leeftijdsgroep
 • Seizoen – Ideale winter- en herfstlook

38. Haar met scheermesjes:

Kapsels voor zware vrouwen

Voor de dames die zich zorgen maken over hun dunne haar, is dit een stijl die zeker perfect bij je past. Maak je haar steil en voeg volume toe aan het bovenste deel van het hoofd. Het onderste deel van het haar is vlijmscherp en heeft een gevederde toets. Geef je dikke gezicht de ideale snit om het er geweldig uit te laten zien!

 • Gelegenheid – Casual, Feest, Bruiloft
 • Haartype – Steil
 • Leeftijdsgroep – 20-35
 • Seizoen – Ideaal voor elk seizoen

39. Volumineuze bob-kapsel:

Kapsels voor dikke vrouwen

Dit is een eenvoudig bob-kapsel, maar met een verschil. Hier in dit kapsel zul je zien dat de bob eenvoudig is maar veel extra volume heeft. Hier ziet het haar er erg dik uit of is het gemaakt om er erg dik uit te zien. Je kunt het gewoon gescheiden houden en een schattig plaatje zijn, waar je ook gaat.

 • Gelegenheid – Feest, Awardshows
 • Haartype – golvend, steil
 • Leeftijdsgroep – 20-40
 • Seizoen – Geschikt voor Winters

40. Gevlochten haarband voor mollige bruiden:

Kapsels voor dikke gezichten Vrouwen 25

Deze is voor meisjes met lang haar die het graag glamoureuzer en romantischer willen maken. Hiervoor moet je dik haar hebben en ook goed gestructureerd haar. Je moet beginnen met vlechten vanaf de ene kant van het hoofd naast de oren en het dan als een haarband over de kruin leggen en aan de andere kant spelden. Je kunt een broodje achter het hoofd maken.

 • Gelegenheid – bruids, bruiloft, feest
 • Haartype – golvend, steil
 • Leeftijdsgroep – idealiter 20-35.
 • Seizoen – Geschikt voor elk seizoen

Aanvullende tips:

 • Om een ​​illusie van een slanker gezicht te creëren, is styling met een pony aan de zijkant een goed idee.
 • Een topknot laat een gezicht er ook slanker en langer uitzien.
 • Een trekje in het midden geeft lengte aan het gezicht.
 • Donkerder haar maakt een gezicht dunner.
 • De aandacht vestigen op ogen en lippen vermijdt de aandacht op mollige wangen.
 • Lange lagen helpen ook om een ​​dik en mollig gezicht eenzaam en dunner te maken.
 • Sportief – een kort haar geeft het gezicht ook een langer uiterlijk.

Terwijl Mollige wangen en Dimple Chin er schattig uitzien en schattig klinken bij mooie jonge meisjes, is het niet helemaal wenselijk voor volwassen vrouwen! Extra gezichtsvet kan een voller uiterlijk geven en je er zwaarder laten uitzien dan je in werkelijkheid bent. Dit kan een belangrijke depressiefactor zijn voor veel vrouwen, die er altijd van dromen om een ​​gebeeldhouwde look te krijgen. Zelfs na het contouren van hun gezicht met make-up, kan het een hele uitdaging zijn om hun molligheid te verbergen. Nou, als je overweegt een plastisch chirurg te bezoeken, wacht even! Wij hebben de perfecte oplossing voor u. Deskundige stylisten suggereren dat een verandering in kapsel de juiste dekking op je gezicht kan geven.

Kapsels voor dikke gezichten

Veelgestelde vragen en antwoorden:

Q1. Welke kleur accentueert het beste bij een dik gezicht?

 1. Lichtere kleurtinten dichter bij het gezicht omlijsten het gezicht en laten het er ronder uitzien.
 2. Donkere tinten laten een gezicht langer lijken.
 3. Match highlights met geschikte haarkleur.

Q2. Welke haarlengte is geschikt om het dikke gezicht er dunner uit te laten zien??

 1. Lang haar zorgt ervoor dat het gezicht er platter uitziet.
 2. Middellange lagen die het gezicht omlijsten geven een dik gezicht een dunner en langer uiterlijk.

Q3. Welk haartype past bij Fatface?

 1. Een steil haartype laat een gezicht breder lijken omdat het hoofd er kleiner uitziet.
 2. Het onderhouden van krullend of golvend haar is een beter idee om een ​​gezicht er dunner uit te laten zien.