Beste Bang-kapsels voor je gezichtsvorm

Een stompe bob past misschien goed bij je beste vriend, maar dat betekent niet noodzakelijk dat hij ook bij je gezicht past. Als lange, vloeiende lokken jouw ding zijn, betekent dit niet dat het ook bij je moeder zou passen en daarom gaat de lijst. We zijn allemaal geboren met verschillende stijlen en soorten haar en het is hier dat we onze gezichtsvormen moeten matchen met de beste kapsels. Net als het haar hebben verschillende mensen verschillende gezichtsstructuren en hier is een lijst van welk kapsel je moet kiezen op basis van je verschillende gezichtsvorm.

1. Kort en kernachtig:

pony kapsel voor rond gezicht

Dit type pony heeft meestal de voorkeur als je een rond of ovaal gezicht hebt. Als de pony te kort is, zou de ronding van je gezicht dreigend en prominenter worden. Terwijl een korte en scherpe pony aan de voorkant een pluis aan de voorkant zou creëren die goed zou passen bij de ronding. Hetzelfde geldt voor de vierkante gezichten met een bredere tempel, maar zorg ervoor dat je niet kiest voor een kortere pony aan de voorkant als je een bredere kaaklijn hebt.

2. Zijwaarts geveegde pony:

ponykapsels passen bij het gezicht

Als je wilt kiezen voor een zijwaarts vallende pony aan de voorkant, zorg er dan voor dat je een vierkant gezicht hebt. Een vierkant gezicht of misschien hartvormige gezichten zijn perfect voor een opzij vallende pony. Bij een stevig hartvormig gezicht kun je kiezen voor een zijscheiding aan beide kanten maar als je een vierkant of zelfs een rond gezicht hebt, kun je beter kiezen voor een middenscheiding.

3. De rechte pony aan de voorkant:

pony kapsels passen bij het gezicht

De naar voren vallende pony hoort recht over je voorhoofd te vallen en net boven je wenkbrauwen te eindigen. Om deze look te dragen, zou het beter zijn als je een echt hartvormig of ruitvormig gezicht hebt. Een gemeen ovaal gezicht zou er ook goed uitzien, maar probeer ronde of vierkante gezichtstypes te vermijden.

4. Lange golvende pony aan de voorkant:

ponykapsels passen bij het gezicht

Als je een vierkant of rond gezicht hebt, kun je zelfs de golvende lokken bewerken. Dit haar begint met een zijscheiding en de weelderige golven aan de voorkant zouden zeker zorgen voor een vollere look. Probeer het haar pluizig te houden door de golven te behouden. Dit golvende slot met zijscheiding zou er ook goed uitzien met een ovaal gezicht, maar als je een hart- of ruitvormig gezicht hebt, kies er dan niet voor.

5. Lange sloten:

ponykapsels passen bij het gezicht

Als je wilt kiezen voor een lange pony aan de voorkant en niet voor een kortere, dan is de basisvereiste hiervoor een ovaal gezicht. Ovaal is de beste vorm voor een lange, gelaagde look. Een andere concurrent met de ovale vorm zou een vierkant of een ruitvormig gezicht zijn. Als u echter een te hartvormig gezicht heeft, neem dan geen langere lokken.

6. Rommelige lagen:

ponykapsels passen bij het gezicht

Ook een hartvormig of een ruitvormig gezicht kan meer geaccentueerd worden door zachte krullen die goed opzij worden geborsteld. Je kunt altijd een beetje extra hulp toevoegen om meer prominente krullen te creëren die volume aan je haar zouden toevoegen en het strikte hartvormige gezicht zouden compenseren. Ovale vormen zien er hier ook goed uit.

7. Ga bot:

ponykapsels passen bij het gezicht

Vaak past een stompe pony aan de voorkant bij je gezicht als je een ovaal of hartvormig gezicht hebt. Zelfs een diamantvorm zou er goed uitzien, maar vermijd strikt een stompe pony, vooral een die in de bob komt als je een vierkant gezicht hebt.

8. De voorste gordijnen:

pony kapsels passen bij het gezicht

Dit type voorste vergrendeling valt voorzichtig om je gezicht en begint schuin vanaf het ene uiteinde en eindigt waar je gezicht de nek raakt. De bovenste pony hier is over je gezicht gedrapeerd, dus als je een hartvorm of een ruitvorm met een lange kin hebt, zou je baat hebben bij dit haar.