Chinese kapsels zijn ook klassieker en mooier. Deze Chinese kapsels namen de beste plaats in in de geschiedenis van wereldkapsels. Dit zijn enkele die moeilijk te volgen zijn, zoals andere normale kapsels.

Chinese kapsels

China staat vooral bekend om zijn geavanceerde technologie, cultuur, snelle leven, religie en schitterende kapsels. Ja, je hebt het goed gehoord. Net als verschillende andere landen heeft China enkele van de meest innovatieve en exotische kapsels die je kunt zien. Ze zien er prachtig uit en zien er geweldig uit bij Chinese vrouwen, die vooral bekend staan ​​om hun onberispelijke uitstraling en glad en zijdeachtig haar.

Meest populaire Chinese kapsels met afbeeldingen:

Hieronder de lijst met de beste Chinese kapsels, samen met foto’s voor jou. Je kunt deze proberen voor je betere look.

1. Oud Chinees kapsel:

Het oude Chinese kapsel is een absolute schoonheid. Het ziet er zo traditioneel en creatief uit. Het staat als een belangrijk symbool van Chinese kapsels. De bloem bovenaan steelt de schijnwerpers en de opstaande knot geeft je een zeer soepele en elegante touch. Je kunt ook ornamenten toevoegen.

2. Het gevlochten broodje:

Chinese kapsels - gevlochten knothaar

Een ander zeldzaam Chinees kapsel is het gevlochten knotje. Ook al is dit heel gebruikelijk bij Chinese beroemdheden, het is echt een wonder. De manier waarop het haar is gevlochten is fantastisch en de perfecte plaatsing ervan aan elke kant van het hoofd is prachtig. Je ziet eruit als een Chinese prinses als je dit probeert.

3. De modieuze snit:

Ook al is China tegenwoordig heel modern geworden, toch proberen ze hun cultuur op de kleinst mogelijke manier te behouden. En dit is te zien aan hun kapsels. De modieuze snit is bijvoorbeeld vrij modern, maar draagt ​​een vleugje van het oude China met zich mee. Het haar van de pony is prachtig en de golvende lokken die op de borst vallen, zijn fascinerend.

4. De sprookjesprinses:

De Chinezen staan ​​bekend om hun sprookjes en fantasiefiguren. En de kapsels die elk van deze mythische schoonheden bezat, waren betoverend. Het ingewikkelde knotje op het hoofd bevestigd met een chique ornament terwijl de rest van het gladde en zachte haar op je rug valt, zal fantastisch zijn.

5. Chinees Bob:

Chinese kapsels -Chinese Bob

De Chinese Bob is tegenwoordig nogal een trend met kort haar. Niet alleen mensen in China, maar mensen in heel Azië proberen dit kapsel uit. En raad eens? Het is niet alleen het eenvoudigste, maar ook het meest stijlvolle kapsel dat je dit jaar 2018 kunt krijgen. Het benadrukt je neklijn en geeft je die moderne babe-look die je altijd al wilde hebben. Dit schattige Chinese kapsel met kort haar is perfect geschikt voor meisjes.

6. De steek paardenstaart:

De Stitch Ponytail staat voor Chinese schoonheid en stijl. Het is niet alleen creatief, maar omvat ook enkele van de meest ingewikkelde patronen die je ooit zult zien. Met een mooie visachtige vlecht is dit kapsel ideaal voor vrijetijdskleding. Halflang haar heeft echter de voorkeur voor dit soort.

7. Het retro Chinese kapsel:

Chinese kapsels -Retro Chinees

Het retro Chinese kapsel ziet er een beetje oud uit, maar heeft ook een modern tintje. De kleine verhoogde bladerdeeg aan de bovenkant van het hoofd steelt de show en de manier waarop het in een rol is omgekeerd, toont echt de creativiteit die China bezit. Dit is absoluut een geweldig kapsel en degenen die bereid zijn om te experimenteren, mogen dit niet missen.

8. Babybroodjes:

Hoewel dit kapsel veel voorkomt bij kinderen, wordt het nog steeds over de hele wereld gebruikt. Enkele van de toonaangevende modeontwerpers hebben het op hun modellen gebruikt en het is inderdaad een enorm succes geweest. Met twee kleine broodjes; één aan elke kant van het hoofd ziet er schattig, mooi en erg modieus uit.

9. Het Chinese huwelijkskapsel:

Chinese kapsels - Chinese bruiloft

Het Chinese bruiloftskapsel is goed ontworpen, aantrekkelijk en uitgebreid van uiterlijk. Je kunt ook een mooie bloem aan de zijkant bevestigen en je haar tegen het einde krullen om het die fijne look te geven. De meeste Chinese meisjes dragen dit bruidskapsel graag op die dag.

10. Middenscheiding Chinees kapsel:

Chinese kapsels 10

Chinese kapsels voor vrouwen worden niet beter dan dit. Zoals je kunt zien, maken de twee spelden op het haar met de klassieke trouwjurk deze look meer een bruidsjurk. Dus of je nu zelf de bruid bent of op de Chinese manier trouwt, dit kapsel zou een van je topkeuzes moeten zijn. Als je echter dun haar hebt, is dit kapsel misschien moeilijk te implementeren, maar verder sta je open voor experimenteren. Zorg er ook voor dat je je haar van tevoren steil maakt. Je hebt niet veel ingewikkelde accessoires nodig om je modeschip hoog te laten vliegen, maar maak het surrealistisch alsof je dag in dag uit alle moeite doet.

11. Krullend Chinees kapsel:

Chinese kapsels 11

Terwijl het Chinese kapsel zich voornamelijk richt op steil haar, is dit een andere look, die gemakkelijk gaat bij vrouwen die zo druk zijn met hun levensstijl dat ze geen tijd hebben om de lange lokken te behouden. Dus als je onlangs je haar kort hebt geknipt, zal deze schattige look perfect bij je passen. Hoewel de look niet te veel wendingen en innovaties heeft, maakt de algehele look hetzelfde goed en laat een mening achter zodra je hem ziet. Het kapsel zal je mooier maken met die krullen die je het gewenste veerkrachtige haar en een natuurlijk ogende langere lengte geven.

12. Hoog broodje kapsel:

Chinese kapsels 12

Chinese kapsels voor vrouwen zijn niet compleet zonder deze hoge knot die het beste in je look naar boven haalt. Het kan ook je bruiloftskapsel zijn, maar we zouden het persoonlijk kiezen als een simpele opknapbeurt voor gelegenheden zoals retrofeesten. De knot is een van de kapsels die een comeback maakte uit het verleden en doet het geweldig in de huidige trend; je moet er echter voor zorgen dat je de pony aan de voorkant hebt om het een Chinese essentie te geven. Je kunt je haar opkrullen en in een knot doen of recht houden als je wilt. Voeg een strik, speld of een bloemenhaarband toe om het meeste uit de look te halen.

13. Haarbroche Chinees kapsel:

Chinese kapsels 13

Deze kopieert de goede oude haarbroche om het eruit te laten zien als een Chinees kapsel. Is dat niet cool genoeg om je te overtuigen om dit kapsel te kiezen voor het volgende Aziatische themafeest dat je bijwoont? Nou, als je niet tevreden bent met die reden, laten we je dan ook verlichten door te zeggen dat dit kapsel een van de oudste is die de ronde doet en zelfs zo dat de Chinezen hun goden in dit kapsel kleden. Ze voegen natuurlijk bloemen toe aan het hoofd, maar je kunt al die ingewikkeldheid vermijden als je dat wilt.

14. Buddha Bun-kapsel:

Chinese kapsels 14

De krijger en de prinses komen samen in dit Chinese kapsel voor meisjes. Je kunt deze kiezen als je haar te lang is om te beheren en toch te kort om in een knot te worden vastgebonden. Dus doe de helft van je haar in een knot en laat de rest los.

15. Cobra Bun-kapsel:

Chinese kapsels 15

Dit is terecht bekend zoals het is, het Chinese kapsel voor meisjes maakt rondes onder stylisten over de hele wereld en om de juiste redenen. Het is eenvoudig, maar ziet er zo mooi uit als het hele kapsel samenkomt.

Dus dat was het einde ervan. We hebben de top 15 Chinese kapsels besproken die op dit moment een rage zijn in de kapselmarkt. Van prom tot bruiloften en eenvoudige evenementen, je kunt ze allemaal spelen en opvallen als anderen naar je toe komen en lof toezwaaien.