Koreaanse kapsels zijn een belangrijke indicator in de Koreaanse samenleving. Terwijl een eenvoudige vlecht een alleenstaande vrouw betekent, betekent een knot een getrouwde vrouw. Er zijn verschillende modeclans die verschillende kledingstijlen volgen en hun haar op een speciale manier doen. Terwijl er anderen zijn die de laatste mode doordrenken, zijn er anderen die trendsetters zijn in kapsels over de hele wereld. Hier is een blik op de allerbeste Koreaanse kapsels.

Mooie Koreaanse kapsels voor meisjes met afbeeldingen:

Dit artikel biedt een lijst met 15 geweldige Koreaanse kapsels voor meisjes en vrouwen met afbeeldingen die heel fijn zijn om gemakkelijk te volgen.

1. Lintbroodje:

Het lintbroodje is een zeer traditioneel Koreaans kapsel. Het houdt in feite in dat je haar in een knotje opspeld en er mooie patronen mee maakt. Voeg tot slot mooie boogvormige accessoires en clips toe om het een vleugje kleur te geven. De grotere versie is gemaakt met een stapel van meerdere bouffant met zeer traditionele en uitgebreide accessoires.

2. Koreaanse Pixie Shag:

Vlijmscherpe uitgesneden strepen passen bij de kleine porseleinen Koreaanse gezichten. Ze zien er mooier uit als ze in een gevarieerd textuur- en kleurformaat worden gedaan. Het is een hit over de grenzen heen, aangezien de meeste A-lijst beroemdheden worden gespot met deze look. Dit is een heel schattig Koreaans kapsel voor meisjes met kort haar dat er zo geweldig uitziet.

3. De babypop:

Koreaanse kapsels 3

Dit is zowel het schattigste als het heetste kapsel onder Koreaanse kapselvrouwen met lang haar. De zware pony en de krullen aan de onderkant voegen een vleugje romantische vurigheid toe. Dit kapsel is het best open te houden en perfect voor strepen en accessoires.

4. De panda-oren (Odango):

Dit zijn superleuke broodjes die eruitzien als panda-oren op je hoofd. Geïnspireerd door de anime Sailor Moon is dit een daverende hit onder anime-liefhebbende Koreanen. Het zijn in wezen twee opgerolde broodjes aan weerszijden van je haar. Deze stijl is schattig als een knoop. Dit is een van de nieuwste en meest populaire Koreaanse kapsels voor meisjes en vrouwen met lang haar.

5. Asymmetrische bob:

Dit kapsel is het meest gekopieerde kapsel uit het Koreaanse lookbook. Het is eigenlijk een bob met een langere pony die naar het gezicht toe vordert. De laatste pony die over je gezicht valt, is het langst. Het is een zeer gladde stijl die past bij het Koreaanse pokerhaar. Het kan een korte bob of een langere zijn.

Dit is een ander eenvoudig Koreaans kapsel voor meisjes met steil haar van gemiddelde lengte. Je kunt de dag rocken met deze stijl van Koreaans. Kom laat, probeer deze look op je haar om mee te doen aan de modetrend.

6. De achterovergebogen ponystijl:

Dit kapsel is eenvoudiger, waarbij de lengte van het haar het beste kan worden weergegeven. Meestal hebben de meeste Koreanen franjes of een pony. Dit kapsel verzamelt alleen het voorste middengedeelte van de pony of pony en veegt het terug in een mooie haarclip. Dit Koreaanse kapsel met lang haar opent het gezicht en is een op Lolita geïnspireerde haarstijl op borderline.

7. Lange hoge paardenstaart voor bruiloft:

Koreanen staan ​​bekend om hun lange en vloeiende steil haar, wat duidelijk te zien is aan al hun anime-functies. Dus hier is een mix tussen de anime-styling en de zijpony. Het is leuk en kan worden getextureerd met de Ombre-stijl om het op te laten vallen.

8. Rommelige bovenste knoop:

Topknot, de populairste haartrend over de hele wereld, is al generaties lang traditioneel Koreaans. De mix tussen het rommelige haar en de topknoop geeft ons dit traditionele Koreaanse meisjeskapsel met een eigentijdse touch. Het is onderhoudsarm en geeft deze zorgeloze schoonheidshouding die erg aantrekkelijk is.

9. Voorvlecht Lolita-paardenstaarten:

Lolita-mode is een kenmerkende Koreaanse stijl waarbij meisjes zich verkleden als poppen, van haar, make-up tot zelfs hoe ze zichzelf dragen. Hun paardenstaarten zijn extreem volumineus en versierd met mooie linten en accessoires. Voeg daar de nieuwste vlechtrevival aan toe en je krijgt deze stijlvolle setting. Het verzamelt de pony en franjes om een ​​nette en schattige stijl te geven. De meeste meisjes pronken ook graag met dit Koreaanse kapsel voor bruiloften.

10. Nette eigenaardigheden:

Koreaanse kapsels voor meisjes 10

Het kapsel dat je hier ziet, definieert een zeer klassieke bruiloftslook. Dus als je zelf een Koreaans meisje bent of een bruiloft met Koreaans thema hebt, kan dit gemakkelijk je kapsel zijn voor de aankomende grote dag. Alles aan dit kapsel is goed en leuk. De pony wordt uiteindelijk allemaal samengebracht op een punt, waardoor de look een klassieke maar leuke sfeer krijgt. Het eindresultaat is een ontwerp in dikke bladstijl. Het kapsel kan je gevoel voor stijl naar een heel nieuw niveau tillen, vooral als je vrienden hebt die het waarderen om te experimenteren met de stijl die ze kiezen.

11. Straight Pixie Koreaans kapsel voor meisjes:

Koreaanse kapsels voor meisjes 11

Als je naar een openbaar evenement zoals een interview wilt gaan, maar niet weet hoe je je korte haar moet stylen om een ​​meer formele look te krijgen, dan is hier een hint die je kunt opmerken en waarderen. Het heeft een zeer slanke en slimme aanpak om je haar boekdelen te laten spreken. Als je dik haar hebt, kan het een beetje moeilijk te hanteren zijn, dus zorg dat je voldoende haarlak in de buurt hebt. De pixie is niet edgy of parmantig, maar het draagt ​​​​nog steeds bij aan de smaak van twist en grijpt hoe dan ook je aandacht.

12. Vlecht Koreaanse meisjes kapsel:

Koreaanse kapsels voor meisjes 12

Als je graag naar evenementen gaat, maar moe bent van het lange haar dat overal heen en weer beweegt en een reden van ergernis wordt, bind het dan op zoals deze. Het klassieke Koreaanse kapsel dat dit is, het zal een hit zijn als je het sport, vooral omdat je iedereen zal verrassen. De voorkant is los gehouden, zodat het er meer casual uitziet, terwijl het haar heel netjes is gevlochten. Je kunt het bij elke western dragen zonder er te formeel uit te zien, zoals de gebruikelijke vastgebonden vlecht.

13. Pony aan de voorkant:

Koreaanse kapsels voor meisjes 13

Dit Koreaanse vrouwelijke kapsel is meer een korte bob-look met een pony aan de voorkant om over op te scheppen. Het is een van de nieuwe in de trend en heeft een mooie opsteekkapsel. Als je echter steil haar hebt, kan het moeilijk voor je zijn om de eindkrullen te krijgen zonder een krultang, dus zorg dat je accessoires op hun plaats zitten voordat je begint. Ook zal het hebben van lagen op je haar je geen goed doen met dit kapsel. Het bob-kapsel hier is heel Koreaans tot in de basis. De pony versterkt de schoonheid van dit kapsel, waardoor het eenvoudig en casual is voor elk evenement dat je bijwoont.

14. Breed voorhoofdkapsel:

Koreaanse kapsels voor meisjes 14

Als je schattige Koreaanse kapsels wilt om je eruit te laten zien als de diva die je bent, dan is dit kapsel een andere benadering van het klassieke korte kapsel met een twist. Hoewel er lagen op het haar zijn, bevinden ze zich nergens op het gezicht. Dit maakt het makkelijker om je gezichtsstructuur te accentueren. Als je echter een rond gezicht hebt, zal dit kapsel niet helemaal bij je passen, omdat je er dan ronder uitziet. Aan de andere kant, als je een breed voorhoofd en een eivormig gezicht hebt, is niemand anders een betere kandidaat voor dit kapsel dan jij.

15. Rommelige Pixie:

Koreaanse kapsels voor meisjes 15

Met de rommelige touch, zal dit gegolfde Koreaanse kapsel voor meisjes je er tegelijkertijd formeel casual uit laten zien. Ideaal voor kantoorfeesten, je korte haar zal een vrolijke make-over ondergaan met dit kapsel.

De top 15 Koreaanse kapsels voor meisjes zijn hier opgemaakt en besproken. Neem nu de tijd en beslis welke u op uw verlanglijstje wilt houden om uit te proberen. Dus probeer deze Koreaanse schattige kapsels voor meisjes en voeg een vleugje oosters toe aan je look.