Als we het hebben over kapsels, speciaal voor lang en halflang haar, dan zijn twist-kapsels de beste die er goed uitzien op elk soort gezicht, omdat je een verscheidenheid aan stijlen in een twist kunt vinden. Een paar twist-kapsels kunnen van een eenvoudige paardenstaart een chique kapsel maken. Bovendien kan het je verlossen van het gebruik van krulspelden, versterkers en chemicaliën, omdat deze stijl het haar kan beschermen tegen schade door dagelijkse routinebreuken. Je kunt deze elegante look comfortabel thuis dragen, omdat het weinig onderhoud vereist, veelzijdig, beschermend en gemakkelijk te maken is. Nu moet je beslissen welk type stijl je nodig hebt, zoals twist-up, geknoopt, kort, omlaag, gekruld en recht.

Twist kapsels Hoofd

Deze stijl is trendy in Afrika, waar mensen de voorkeur geven aan platte twist en mini-twist. Deze stijl wordt verkregen door het kleine deel van het haar te verdelen en die streng te draaien, opnieuw een andere streng te draaien en later beide strengen met elkaar te draaien. De meeste Afrikaanse mensen kiezen voor dit soort twist om hun haar te beschermen tegen schade door de zon en andere externe chemicaliën. De moderne twist is echter een eenvoudige gevlochten Franse stijl of pony- of knotstijl die geschikt is voor een alledaagse look. Hier in dit artikel vind je verschillende gedraaide kapsels voor verschillende doeleinden en gelegenheden.

9 beste en makkelijke twist-kapsels voor vrouwen in 2021:

Hier zijn de meest bekende twist-kapsels voor vrouwen met foto’s. Deze zomer moet je deze kapsels proberen en andere looks krijgen dan de anderen.

1. Rommelige Franse draai:

Rommelige Franse twist

Dit is gemakkelijk te maken kapsel op het werk. Het ziet er slim en trendy uit en maakt lang haar gemakkelijk handelbaar. Het enige wat je hoeft te doen is alle haarlokken bij elkaar te houden en verticaal naar de lage achterkant van je hoofd te draaien en het op te spelden.

 1. Kam het haar voorzichtig en spray er stylinggel op
 2. Houd nu het haar vast alsof je van plan bent om de pony te maken
 3. Begin nu de pony verticaal te rollen, zoals weergegeven in een afbeelding vanaf de rand van het haar.
 4. Rol de pony totdat het een staande cilinder wordt met de hele haarstreng erin richting het hoofd.
 5. Dit is het deel waar je beslist of je een broodje plat of gepoft wilt maken
 6. Beveilig deze haarcilinder nu met een u-vormige speld of bobbyspeld. Steek de pin in de haarrol en bewaar deze op een veilige plek, zodat de cilinder intact op zijn plaats blijft en de rest van het haar niet losraakt.

Dit gedraaide kapsel is geschikt voor een ovaal, slank en ruitvormig gezicht voor vrouwen vanaf 25 jaar. Draag deze stijl bij elke gelegenheid, maar past beter bij feestjes. Dit zijn de stappen om deze stijl thuis te maken

2. Eenvoudig twist-kapsel:

Eenvoudig gedraaid kapsel

Je hebt een paar gedraaide kapsels nodig die handig zijn als je haast hebt. Dit is zo’n soort, maak een middenscheiding en draai een streng van beide kanten. Doe mee en speld het op de achterkant. Een uitstekende vervanging voor normaal half haar, dat doet men en nog simpel ook.

 1. Kam het haar voorzichtig en ontwar het zodat het tijdens het maken van een knot niet in de war raakt en er een knotje verschijnt
 2. Deel het haar in 3 secties zoals op de foto!.
 3. Haal de kleine haartjes uit het midden van het hoofd en stop het aan de achterkant met clips of haarspelden. Maak het kapsel los zodat het lijkt alsof je aan het midden van het hoofd trekt. Trek aan wat haren om het een gepofte look te geven.
 4. Draag nu al het haar op een manier dat je van plan bent een pony te maken.
 5. Houd het haar in een verticale positie zoals weergegeven in de afbeelding vanaf de rand van het haar.
 6. Begin nu het haar rond de hand te rollen vanaf de rand naar het hoofd en geef het een cilindrische vorm.
 7. Als er eenmaal verticaal een cilindrische haarvorm verschijnt, stop het dan met een u-vormige speld of bobbyspeld aan de achterkant en laat de cilinder in vorm. Dus wanneer de cilinder is gevormd, stop hem dan naar binnen in de richting van het hoofd.
 8. Nu is je rommelige knot twist-kapsel klaar.

Deze stijl is gemakkelijk te maken en past goed bij alle soorten jurken, zowel Indiaas als westers. De vrouwen in de leeftijdsgroep 25-35 kunnen deze stijl regelmatig dragen. Ziet er meestal goed uit op een rond, ovaal en ruitvormig gezicht als je onder deze categorie valt, lees dan de meeste stappen voor dit knotje.

3. Gedraaid met een broodje:

Twist kapsels 8

Lang, volumineus heeft een kapsel nodig dat gemakkelijk te maken is. Dit kapsel is een redder in nood voor zulke mensen. Het enige wat je hoeft te doen is dikke lokken van beide kanten aan de voorkant draaien en een paardenstaart maken op de onderrug. Maak vervolgens een eenvoudig knotje van de paardenstaart om een ​​net en handelbaar kapsel te krijgen.

 1. Kam het haar voorzichtig en laat het indien vrij om een ​​golvende look te krijgen.
 2. Je kunt de spray ook gebruiken om het haar een veerkrachtige look te geven.
 3. Neem nu kleine porties haar van beide kanten van het voorhoofd.
 4. Je kunt een middelste scheidingswand kiezen of de zijscheiding hebben voor dit gedraaide knotkapsel.
 5. Begin nu een haarlok aan het ene uiteinde te draaien, draai het haar voorzichtig in een ronde vorm.
 6. Draai weer een andere haarlok aan de andere kant van het hoofd.
 7. Houd nu beide wendingen aan de achterkant van het hoofd vast zoals op de afbeelding wordt getoond.
 8. Zet beide gedraaide haarlokken aan de achterkant vast met een rubberen band.
 9. Begin nu met het inbrengen en uitrollen van de haarlokken van die pony vanaf beide kanten van de oren. Herhaal dit proces totdat je alle haren in de pony zult vinden en het achter als een maanvormig knotje achterlaat.
 10. Zet het broodje vast met een schuifspeld in het midden en voeg bloemen toe ter decoratie.

Dit kapsel staat goed bij tienermeisjes en vrouwen van 25-35 jaar met een ovaal, slank en ruitvormig gezicht. Draag deze stijl met casual jurken, rokken, jeans en andere indo-westerse jurken. De meeste mensen geven de voorkeur aan deze stijl voor feestjes overdag, hier zijn de tips om deze stijl thuis te maken.

4. Eenvoudige kapsel paardenstaart met gedraaid haar:

Haar draaien en het met een rubberen band instoppen, wordt een gedraaid kapsel. Het is heel eenvoudig te maken en gemakkelijk te beheren voor elk soort haar.

 1. Maak twee partities van haar vanuit het midden van het hoofd.
 2. Kies ofwel links opzij om de pony te houden, want het is een ponystijl met wendingen.
 3. Als je een pony aan de linkerkant van je gezicht maakt, houd dan die haarpartitie vast en maak een zijpony die slechts een half deel van het haar is, zoals op de afbeelding wordt getoond.
 4. Neem nu een andere kant of een andere helft van het hoofdhaar en verdeel het haar opnieuw in drie delen.
 5. Begin nu het deel van het haar aan de andere kant van het hoofd te draaien zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding en zet het weer vast met een elastiekje met een reeds gemaakte pony.
 6. Draai opnieuw het tweede en derde deel van het haar aan de achterkant en zet het vast met een rubberen band. Nu is je perfecte twist-kapsel klaar.

Het past goed bij krullend, golvend en steil haar. Dit tienerkapsel is geschikt voor meisjes van ongeveer 16-25 jaar voor hogescholen, kantoren en scholen, bovendien past het goed bij elk soort gezichtstype en elke jurk. Het is zo eenvoudig te maken voor elk meisje met lang haar; hier zijn stappen om deze stijl thuis te maken.

5. Golvend gedraaid haar:

Golvend gedraaid haar

Dit gedraaide kapsel kan worden gemaakt voor alle leeftijdsgroepen, van kinderen tot volwassenen en zelfs halflang haar. Maak een vlecht aan de voorkant (zijkant of midden naar keuze) en neem een ​​lange streng vanaf de voorkant. Maak zachte wendingen van beide kanten en voeg deze aan de achterkant samen. Voor kinderen kun je het gedraaide deel van accessoires voorzien om het er trendy uit te laten zien.

Het is perfect gemaakte kunstmatige wendingen die geschikt zijn voor feesten, informele uitstapjes en plezier. De meeste vrouwen in de leeftijd van 22-30 jaar dragen deze stijl met jeans, korte rokjes en westerse jurken. Het past ook goed bij Indiase jurken.

6. Halo-twist:

Halo Twist

Dit is een omslagkapsel waarbij je het haar vanaf één kant aan de voorkant begint te draaien en geleidelijk strengen toevoegt terwijl je naar achteren beweegt. Het hele haar wordt gebruikt om een ​​twist te maken tot aan het punt waar je de twists begon. Dit is gemakkelijk te maken en geeft een elegante uitstraling. De stijl kan ook voor formele gelegenheden worden gedaan.

Dit is geschikt voor functies zoals opera en een diner in de avond met een jurk en een jurk met diepe hals. Als je een rond, ovaal, slank en ruitvormig gezicht hebt, dan past dit perfect bij je. De leeftijdsgroep om deze stijl te dragen is 25-35 jaar.

7. Eenvoudige voordraai:

Eenvoudige draai aan de voorkant

Het kapsel is heel eenvoudig en ziet er stijlvol uit. Maak een zijscheiding voor je haar en neem aan de grotere kant een dikke pluk. Draai het naar de achterkant van het oor en pint het netjes vast. De styling is gemakkelijk te maken en maakt het haar handelbaar. Het geeft ook een mooie textuur aan steil haar.

Als je van plan bent om te paard te gaan, of een officieel lunchfeestje, dan kun je dit gedraaide kapsel dragen met zowel casual als formele jurken. Indiase meisjes kunnen deze stijl dragen om naar de universiteit en naar school te gaan.

8. Bohemian en Rope Twist:

Bohemian en Rope Twist

Dit is een zeer klassieke uitstraling. Je neemt dikke haarlokken vanaf de voorkant en maakt een Boheemse twist tot aan de achterkant, dan met het haar recht gekamd vanaf de voorkant, draai het touw tot aan de punt van het haar en verzegel het. Het houdt het haar lang intact en ziet er tegelijkertijd verzorgd uit.

Deze elegante twist-stijl is geschikt voor tienermeisjes, maar vrouwen van 22-30 jaar kunnen hem ook dragen met westerse jurken, vooral met korte rokjes. Het dagje uit, tempelbezoek en gezellig uitje met vrienden is een geschikte gelegenheid voor deze stijl. Past het beste bij een rond en rechthoekig gezicht.

9. Elegant gedraaid kapsel:

Elegant gedraaid kapsel

Dit kapsel is nooit uit de mode geraakt. Het ziet er heel netjes uit en maakt lang haar handelbaar en netjes. De scheidingswand is aan de voorkant gevormd en één kant is gedraaid. Dan wordt er een enorme knot aan de achterkant gemaakt; hoog of laag naar keuze. Dit geeft een zeer classy look.

Ben je van plan om op een date te gaan met je baas of je kantoorfeestje is aan de gang, dan is deze stijl perfect bij de formele slimfit jurk. Alle vrouwen in de leeftijdsgroep 30-40 kunnen deze stijl dragen en passen alleen bij een ovaal en slank gezicht.

Tips om Twist-kapsel te behouden:

Twist-kapsel is gemakkelijk thuis te beheren, alles wat je nodig hebt is schoon, olievrij en veerkrachtig haar, zodat wendingen er goed uitzien. Hier zijn de tips om de gedraaide kapsels lang te behouden.

 1. Regelmatig wassen en conditioneren van het haar is vereist op een regelmatig tijdstip.
 2. Gebruik de stylingspray aan het einde van het kapsel, zodat het haar niet uit de knot of pony glijdt of in de war raakt.
 3. Droog het haar niet met een föhn omdat dit het vocht afvoert en het haar beschadigt.
 4. Gedraaide broodjes zien er goed uit op golvend of krullend haar, dus vermijd het gebruik van stijltang voor het rechttrekken van haar

Twist-kapsels zijn gemakkelijk te maken voor elk type haar, lang of halflang. Bovendien is het beste deel van het hebben van dit soort kapsel: het past bij elke jurk, gelegenheid, leeftijd en is comfortabel om te dragen. Het zal de kosten van de melkstal verminderen, omdat iedereen het gemakkelijker kan maken. In dit artikel hebben we alle soorten gemakkelijk te maken kapsels genoemd die minder inspanning vergen. Als je nog geen stijl hebt geselecteerd, kiezen ze er een en proberen ze het vandaag nog voor een trendy en stijlvolle look.

Veelgestelde vragen en antwoorden:

Q1. Is een Afrikaanse twist uit de mode?

antw: Er zijn geen Afrikaanse wendingen nog in de mode, maar het is moeilijk om alledaagse stijl te maken omdat het ook de juiste zorg, tijd en aandacht voor het haar vereist.

Q2. Mijn haar is zijdeachtig en steil, maar kan geen enkel kapsel verdragen?

antw: Voor zijdeachtig en steil haar past een paardenstaart met een gedraaid kapsel het beste omdat het niet in de knoop raakt en gemakkelijk te hanteren is. Voor gedraaid haar is geen specifiek soort haar nodig, dus je kunt gedraaide haarstijlen proberen voor de perfecte look.

Q3. Waar moet je een twist-kapsel dragen??

antw: Je kunt deze stijl altijd en overal dragen, want hij past bij alle gelegenheden en kledingtypes. Kies echter de stijl volgens het gezichtstype.

Q4. Mijn haar is pluizig en krijgt elke vorm als ik een nieuw kapsel draag?

antw: Gedraaid kapsel past het beste op kroeshaar, omdat het haar er golvend en veerkrachtig uitziet met veel volumes, en als je je haar ontvouwt, zullen er krullen op het haar ontstaan ​​die een ander kapsel voor kroeshaar zullen worden.