Vraagt ​​u zich af waarom alleen vrouwen voor hun haar en kapsel zorgen? Dan heb je het mis, dit artikel wijst op de top 9 Preppy-haarstijlen waarin wordt vermeld dat jongens een schoon en goed gekamd kapsel hebben waar meisjes gek van worden. Jongens en mannen die houden van goed gekamd, schoon opstaan, dit kapsel is het. Meisjes en dames met lang haar, maar ook kort haar, probeer dit preppy kapsel op de lijst dat goed past bij formele schoolkleding of kantoorkleding, maar ook bij vrijetijdskleding.

Beste preppy kapsels voor dames en heren:

Laten we een snelle blik werpen op de top 9 nieuwste preppy kapsels voor een nieuwe en moderne look voor dit seizoen.

1. Ivy League Preppy kapsel:

Ivy League preppy kapsel

Jongens die houden van de strak gekamde en gladgeschoren look, dan is dit Ivy League preppy kapsel voor hen een geschikt kapsel. Dit kapsel heeft een laag uitgesneden stijl waardoor het eruitziet als een typisch zomers kapsel.

2. Preppy kapsel voor kort haar voor een meisje:

Preppy kapsel voor kort haar voor een meisje

Dit kapsel is een eenvoudig en stijlvol kapsel dat goed geschikt is voor schoolgaande meisjes en voor dames die het druk hebben en niet voldoende tijd hebben om lang haar te behouden. Dit kapsel heeft een lange snit aan de voorkant en vermindert de achterkant met minder haar.

3. Preppy kapsel voor lang haar:

Preppy kapsel voor lang haar

Dit type meisjeskapsel dat de meeste schoolgaande studenten graag hebben, vanwege het eenvoudige en gemakkelijk te knopen haar. Dit kapsel vereist niet veel kammen, het heeft een rommelige uitstraling. Het haar wordt verzameld en vastgebonden als een zijpony.

4. Preppy kapsel aan de zijkant voor mannen:

Preppy kapsel aan de zijkant voor mannen

Dit type kapsel aan de zijkant voor jongens is het meest voorkomende kapsel bij zowel schooljongens als jongens die naar de universiteit gaan. Dit kapsel waarbij de zijscheiding links of rechts is genomen en de andere kant van het kapsel minimaal haar heeft in vergelijking met de andere kant.

5. Fringe-kapsel voor mannen:

Fringe-kapsel voor mannen

Dit kapsel voor jongens is populair onder jonge tienerjongens, aangezien veel filmsterren dit type hebben gebruikt. Bij dit type kapsel is het haar in het midden gescheiden, wat de preppy jongenskapsels met spikes geeft. De twee kanten lijken op een gordijn dat aan de zijkanten valt.

6. Gekruld preppy kapsel:

Gekruld preppy kapsel

Dit type kapsel past bij bijna alle soorten haartextuur, maar niet voor dat volledig gekrulde haar. Dit kapsel heeft ook een zijscheiding en het zijdeel van het haar krult met ondersnitten. Dit geeft de krullende haarlook.

7. Golvend preppy kapsel:

Golvend preppy kapsel

Dit type krullend kapsel is het populairste kapsel geworden onder jonge tienerstudenten en dames van middelbare leeftijd. Dit kapsel past goed bij kort haar, omdat geschoten haar de krullen prominenter kan portretteren.

8. Spike Preppy kapsel:

Spike Preppy Kapsel

Spikes zijn het volgende populaire kapsel onder schoolgaande jongens tot mannen van middelbare leeftijd. Deze kapselstijl is eenvoudig zelf te maken. Het spike-kapsel past goed bij kort haar met minder lengte. Haargel wordt aangebracht en het haar wordt naar boven gekamd om punten te krijgen.

9. Preppy zomer kort kapsel:

Preppy zomer kort kapsel

Een kort kapsel past goed bij alle mannen, en als je dit als een voordeel beschouwt, is het de beste beslissing om kort haar als zomerkapsel te gebruiken. Het voorste deel van het kapsel heeft het ronde kapsel en het achterste deel is goed getrimd, wat de lengte van het haar vermindert.

Het preppy kapsel is absoluut een schoon en chic ogend gedoe, wat niet betekent dat je een jacht of een duur huis in Monaco moet bezitten. Het is de manier waarop men ze kan dragen te midden van de staat van leven. Probeer een preppy kapsel en krijg de rijke look.