Als je lang haar hebt en laat uit bent, heb je niet kunnen beslissen wat en hoe je het moet dragen, omdat je je echt verveeld moet hebben door je stijlen en lock, dan kun je in het artikel een aantal geweldige manieren vinden om je haar los te dragen optimaal te benutten zodat u een andere en frisse uitstraling heeft. Ongeacht of je haar steil is, lokken, krullen of een pony heeft.

manieren om je haar te dragen

Leuke manieren om je haar te dragen:

Hier is een lijst met 5 verschillende manieren om je haar perfect te dragen:.

1. Natuurlijk gekrompen golven:

Als je bereid bent om natuurlijke krullen in je haar te maken, waardoor je er ook anders en verfrissend uitziet, dan kun je dit proberen. Kam je haar netjes om ervoor te zorgen dat er helemaal geen klitten zijn. Nee, maak twee vlechten aan weerszijden van je hoofd, dus links of rechts voordat je naar bed gaat. Zorg ervoor dat de vlechten strak genoeg zijn. Zet ze nu goed vast.

hoe draag je je haar?

U kunt dit doen terwijl ze relatief vochtig zijn. Als je nu ‘s ochtends opstaat, open je de vlechten en laat je je haar naar beneden vallen. Je zult zien dat je natuurlijke krullen hebt zonder krultang en je haar is helemaal golvend en glad. Je kunt de kam eenmaal door de kam halen om hem een ​​beetje glad te maken, maar zorg ervoor dat de plooien niet worden vernietigd. U kunt het met een hoofdband toebehoren.

2. Boho-golven:

HAAR 2

Als je van nature steil haar hebt, kun je deze look ook proberen. Reinig je haar voordat je de stijl probeert door je haar goed te wassen en te conditioneren. Breng nu, zodra het haar droog is, zoutspray in het hele haar aan. Dit zal textuur toevoegen om het haar fijn te maken. Nu vanaf de strengen tot halverwege je haar kneden met beide handen aan weerszijden en hier ben je klaar met de sexy look.

3. Boog-volledige bandana:

HAAR 3

Houd je haar open en reinig het goed door shampoo en conditionering. Kam het nu goed door voordat je het helemaal open laat vallen, zodat er geen klitten meer zijn en je haar glad en zijdeachtig is. Neem nu een stijlvolle bandana en knoop deze vast aan de voorkant van het kruingebied. Het moet zo worden vastgebonden dat de knoop aan de voorkant zit. Het kan ook aan de zijkanten zijn. Bind een strik bij de knoop en je bent klaar met een stijlvolle look.

4. Sjaal gebonden door middendeel:

HAAR 4

Als je haar open is en je hebt niet veel tijd of geduld om er iets mee te doen, ga dan voor deze korte en eenvoudige look. Spray je haar met een texturerende spray van de wortels tot de punt van het haar. Haal de kam er een keer doorheen. Nu het middelste deel van het haar. Bind een leuke bedrukte bandana over het voorhoofd en je hebt nu een trendy look!’

5. Slank is altijd in:

HAAR 5

Als je van nature geen steil haar hebt, kun je dit ook proberen. Strijk je haar om het recht te trekken. U kunt echter voorkomen dat u het perfect recht krijgt. Dus je hebt misschien een paar knikken op puntniveau. Vergezel deze look nu met een hoed. Deze stijl is nooit uit de mode.

6. Recht en krullen:

HAAR 6

Als je glad, steil haar hebt, kun je dit ook proberen. Neem een ​​deel van het haar op en rol het als een spiraal naar boven. Neem nu een folie en wikkel deze om de spoel. Gebruik nu een strijkijzer om erop te drukken zodat de spoel in krullen verandert. Laat dit gedeelte vallen terwijl de rest nog recht is. U kunt een zijdeel-look proberen. Deze look is perfect voor zowel een casual als een formele look.