Prom nights zijn onvergetelijk. Dit zijn enkele van de meest opwindende evenementen waar veel meisjes naar uitkijken, om zich te verkleden en er mooi uit te zien als geen andere dag. Hoe zit het met de prachtige prom-kapsels voor die tijd? We houden er allemaal van om er bij zulke gelegenheden op zijn mooist uit te zien, en deze prom-kapsels en -kapsels zullen zeker de tijd apart maken met prachtige looks die kunnen worden gecombineerd met de beste van je outfits.

We hebben gewerkt en je enkele van de beste en mooiste prom-kapsels gebracht; bekijk deze en kies de juiste naar uw wens.

15 eenvoudige en gemakkelijke prom-kapsels voor kort en lang haar:

Lees verder om enkele van de beste en makkelijke prom-kapsels voor beginners te leren kennen, samen met afbeeldingen die bij u passen:

1. Losse golven:

Kapsel voor prom night

Het is een van de eenvoudigste kapsels. Het haar wordt meestal natuurlijk gelaten, met zijn natuurlijke golvende textuur. Als je steil haar hebt, kun je het er lichtjes golvend uit laten zien door een krultang te gebruiken en door je haar er voorzichtig doorheen te halen om het een ietwat rommelige look te geven. Dit zou er geweldig uitzien voor halflang haar. Dit is nog effectiever als je te laat komt voor je evenement na al die gehaaste reizen naar de salon en terug. In dergelijke gevallen zal dit gemakkelijke prom-kapsel je te hulp komen en je ridder in glanzend harnas zijn.

 • Het type haar en de gezichtsstructuur die dit kapsel zou passen Rond gezicht, lang haar.
 • De perfecte gelegenheid om deze bruiloften en feesten te doen
 • De geschikte leeftijdsgroep voor deze kapselvrouwen
 • Beste accessoires om deze look te matchen met bloemen

2. Gewoon recht:

prom kapsels kort haar

Omarm dit kapsel voor prom en rock it. Als je steil haar hebt, goed en wel, ben je klaar voor de dag. Anders moet u het hele gedoe ondergaan dat we zojuist noemden – uw sloten recht naar beneden halen. Voor degenen die een zeer verfraaide jurk zouden dragen, is het beter om te gaan voor een kapsel dat er heel eenvoudig en recht uitziet. Je zou een stijltang kunnen gebruiken om deze look te krijgen. Verdeel het haar in eenvoudige secties en maak ze stuk voor stuk recht en gebruik een spray of serum zodat het langer recht blijft.

 • Het type haar en de gezichtsstructuur zou dit kapsel passen bij een rond gezicht en lang haar.
 • De perfecte gelegenheid is kantoorvergaderingen, uitjes.
 • De geschikte leeftijdsgroep voor dit kapsel is tieners en meisjes.
 • Beste accessoires die bij deze look passen met haarbanden en clips.

3. Laagzijdig broodje:

laag broodje bal

Broodjes zijn overschat, vooral hoge, maar deze zal je zeker een hele nieuwe kant naar boven brengen, vooral als je nog nooit broodjes hebt geprobeerd. Verras iedereen en je zult zien hoe je mode- en haardoelen aan iedereen afgeeft en er stijlvol uitziet. Lage zijdige broodjes zouden er geweldig uitzien bij lange meisjes. Dit broodje is heel eenvoudig te maken. Je zou gewoon al je haar naar één kant kunnen verzamelen en het dan stevig op zijn plaats houden door het op te rollen en met behulp van spelden en clips. Het zou er nog eleganter uitzien als je je haar zou kunnen verzamelen dat een van je oren bedekt.

 • Het type haar en de gezichtsstructuur zou dit kapsel passen bij een ovaal gezicht met halflang haar.
 • De perfecte gelegenheid is dansfeesten, date nights.
 • De geschikte leeftijdsgroep voor dit kapsel is vrouwen en tieners.
 • De beste accessoires om deze look te matchen met bloemen en een tiara

4. Dikke glanzende krullen:

prom kapsels voor lang haar

Als je dik haar hebt, zal deze look het beste bij je passen, maar zelfs als je dun haar hebt, maken krullen het moeilijk om een ​​idee te krijgen en je haarvolume in te schatten. Laat anderen hetzelfde raden terwijl u klaar bent om uw nacht te rocken. Krullen zien er geweldig uit voor prom night. Dit retro haar ziet er geweldig uit voor mensen met lang haar. Je kunt een ijzeren krultang gebruiken en je haar krullen door ze in secties te duiken. Geef ze nu meer krullen door je haar te borstelen met een rolborstel. Breng tot slot een beetje serum aan om die extra glanzende look te geven.

 • Het type haar en gezichtsstructuur dit kapsel zou passen bij steil en een lang gezicht met lang haar.
 • Een perfecte gelegenheid is een dagje uit, uitjes.
 • De geschikte leeftijdsgroep voor dit kapsel zijn vrouwen van alle leeftijden.
 • Beste accessoires die bij deze look passen met haargrepen.

5. De schoolmeisjesvlecht:

gevlochten prom kapsels

Als je een schattig prom-kapsel wilt, dan is dit precies waar je naar toe moet. Het is een rommelige vissenstaart en doet rondes nadat de meeste beroemdheden het een paar jaar geleden populair maakten. Vlechten zijn een van de kapsels die niet over het hoofd kunnen worden gezien. Meisjes met lang haar kunnen voor dit kapsel gaan. Er zijn verschillende soorten vlechten, en de meest voorkomende is de schoolmeisjesvlecht. Het is een gebruikelijke vlecht die je kunt doen door een lage pony te binden en deze vervolgens te vlechten en de vlecht op je schouder te laten vallen. De trend is nog steeds aan de gang, en op die radar blijven is het beste wat je kunt doen om de balkoningin te zijn.

 • Het type haar en de gezichtsstructuur zou dit kapsel passen bij een ovaal gezicht met lang haar.
 • De perfecte gelegenheid om dit te doen zijn bruiloften, feesten.
 • De geschikte leeftijdsgroep voor dit kapsel is tieners en meisjes.
 • Beste accessoires om deze look te matchen met bloemen

6. Zachte en zachte golvende look:

golvend haar prom

Zachte golven worden altijd als chic beschouwd voor elke gelegenheid. Dit werkt geweldig voor mensen met lang haar. Je zou deze stijl kunnen krijgen door voorzichtig een ijzeren krultang te gebruiken voor de onderste haarpunten. Je kunt ook een beetje krullen bij de kruin om het een gelifte look te geven. Scheid een klein deel van je haar en houd het aan de achterkant omhoog met een speld. Het haar zal uiteindelijk golvend zijn, maar je ziet eruit alsof je klaar bent voor het schoolbal. Als het thema chic en cool is voor je schoolbal, dan is dit kapsel het proberen waard en brengt het je een stap dichter bij het geven van andere haardoelen voor de nacht.

 • Het type haar en de gezichtsstructuur zou dit kapsel passen bij een rond gezicht met geaccentueerde jukbeenderen en halflang haar.
 • De perfecte gelegenheid is kantoor, universiteit.
 • De geschikte leeftijdsgroep voor dit kapsel zijn vrouwen van alle leeftijdsgroepen.
 • Beste accessoires om deze look te matchen met een bandana.

7. Sierlijke vlechten:

prom vlecht kapsels

Een andere stijl die mensen met lange lokken kunnen proberen, zijn de sierlijke vlechten. Dit kan heel gemakkelijk worden bereikt. Föhn je haar en krul het voorzichtig. Neem kleine delen van je haar en vlecht ze en speld ze onder je haar. Dit zou de illusie wekken dat je kleine gevlochten banden op je haar hebt. Dit kapsel zal je er gemakkelijk een beetje ouder uit laten zien dan je leeftijd, en aangezien dat alles is waar het bal over gaat, je een dag lang als volwassenen gedragen, waarom zou je dan niet op de locatie verschijnen en er als één goed uitzien?

 • Het type haar en de gezichtsstructuur zou dit kapsel passen bij een rond gezicht en lang haar.
 • De perfecte gelegenheid is kantoorvergaderingen, uitjes.
 • De geschikte leeftijdsgroep voor dit kapsel is tieners en meisjes.
 • Beste accessoires die bij deze look passen met diamanten accessoires.

8. Rechte/gekrulde en gedraaide look:

haar voor prom party

Als je je look recht wilt houden, maar het een extra afwerking wilt geven, kun je voor deze stijl gaan. Strek je haar of krul je haar alleen aan de uiteinden. Scheid je haar in het midden en neem een ​​deel van je haar van beide kanten en draai ze. Speld ze nu samen in het midden van je rug met een stijlvolle clip. Steil haar is altijd in de trend, maar soms is een twist in het verhaal alles wat je nodig hebt om op te vallen. Letterlijk! Deze foto van het prom-kapsel laat je zien hoe gemakkelijk dat voor jou kan zijn om te implementeren.

 • Het type haar en de gezichtsstructuur zou dit kapsel passen bij een rond gezicht met geaccentueerde jukbeenderen en halflang haar.
 • De perfecte gelegenheid is een kantoor, universiteit.
 • De geschikte leeftijdsgroep voor dit kapsel zijn vrouwen van alle leeftijdsgroepen.
 • Beste accessoires om deze look te matchen met een bandana.

9. Half-up half-down krullen:

Half omhoog half omlaag prom haar

Dit kapsel is het meest geschikt voor mensen met halflang haar. De manier om dit kapsel aan te pakken is door een trekje rond de kruin te maken en deze vast te zetten met spelden. Voor het resterende haar, verdeel ze gewoon in secties en krul ze losjes. Je kunt een haaraccessoire op je haar gebruiken om meer elegantie toe te voegen. Als je een pony hebt, maak deze dan opzij met een stijltang. De meeste mensen geloven meestal dat tiara’s voor de voorkant zijn bedoeld, maar hoe zit het met deze die alle aandacht naar je haar trekt, zelfs vanaf de achterkant? Je gezicht doet tenslotte de rest en zorgt ervoor dat je de diva voor de nacht wordt.

 • Het type haar en de gezichtsstructuur zou dit kapsel passen bij een ovaal gezicht met halflang haar.
 • De perfecte gelegenheid is dansfeesten, date nights.
 • De geschikte leeftijdsgroep voor dit kapsel is vrouwen en tieners.
 • Beste accessoires om deze look te matchen met bloemen en tiara.

10. Eenzijdige gekrulde sloten:

mooie prom kapsels

Taylor Swift rockt deze, en het is zeker het beste prom-kapsel voor jou als je gekrulde haren te hard zijn om in een steil kapsel te worden geborsteld en koppig genoeg zijn om te reageren op stijltangen. Als je een strapless of een-schouderjurk wilt dragen, zou dit het kapsel zijn dat het beste bij je past. Kam en verzamel je haar naar één kant. Opzij partitie zou het beste zijn. Krul nu de punten van je haar en knoei het een beetje, en laat je haar op de voorkant van je schouder vallen.

 • Het type haar en de gezichtsstructuur die dit kapsel zou passen bij een steil gezicht en lang haar.
 • De perfecte gelegenheid is kantoorvergaderingen, uitjes.
 • De geschikte leeftijdsgroep voor dit kapsel is tieners en meisjes.
 • De beste accessoires die bij deze look passen met haarbanden.

11. Gedraaid krullend zijwaarts geveegd kapsel:

Kapsels voor beroemdheden

Meisjes met halflang tot kort haar kunnen voor deze stijl gaan. Dit zou echter de hulp van een stylist vereisen, omdat het een beetje moeilijk is om thuis te proberen. Het haar, meestal zoals de eenzijdige krullen, wordt naar één stijl gekamd en er worden veel krullen en wendingen toegevoegd. Je hebt niet eens een krultang of al dat extra gedoe nodig. Het enige wat je hoeft te doen is je haar te pakken en het in vlechten te binden terwijl ze nog nat zijn. Dit geeft je de strandachtige krullen die je hier ziet, en je kunt deze look meenemen naar het schoolbal en opvallen.

 • Het type haar en gezichtsstructuur dit kapsel zou passen bij steil en een lang gezicht met lang haar.
 • De perfecte gelegenheid is een dagje uit, uitjes.
 • De geschikte leeftijdsgroep voor dit kapsel zijn vrouwen van alle leeftijden.
 • Beste accessoires die bij deze look passen met haargrepen.

12. Lange vegende krullen:

Krullend prom haar

De bovenste helft van het haar is rechtgetrokken, terwijl de onderste helft is gekruld in een rommelige open sectie. De beste prom-kapsels die je in het artikel ziet, zijn perfect, en deze is er nog een die aan die lijst moet worden toegevoegd. Dit is nog een ander kapsel waarvoor een haarstylist nodig is, maar het is een van de prachtige kapsels. Het haar ziet er bijna recht uit en aan de uiteinden is het haar gekruld om een ​​licht geveegd effect te geven. Door de look lijkt het haar ook alsof het meer volume heeft.

 • Het type haar en de gezichtsstructuur zou dit kapsel passen bij een rond gezicht en lang haar.
 • De perfecte gelegenheid is kantoorvergaderingen, uitjes, feesten.
 • De geschikte leeftijdsgroep voor dit kapsel is tieners en meisjes.
 • Beste accessoires die bij deze look passen met haarbanden en clips.

13. Parmantige paardenstaart met losse pony:

prom lage paardenstaart

Als je haar met highlights voor de dag wat actie nodig heeft om er nog beter uit te zien, dan past niets beter bij je dan deze. Elke sectie van je haar ziet er even goed uit en brengt een algehele stijlvolle look voor je naar voren. Dit is een zeer chique en toch casual stijl. Zoals de naam al zegt, heeft de look een ietwat parmantige paardenstaart die midden op het achterhoofd wordt gehouden. De kroon lijkt extra volume te hebben. De pony is aan de voorkant los gelaten. Het is ideaal voor steil haar.

 • Het type haar en de gezichtsstructuur zou dit kapsel passen bij een rond gezicht en halflang haar.
 • De perfecte gelegenheid is een kantoor, universiteit.
 • De geschikte leeftijdsgroep voor dit kapsel zijn vrouwen van alle leeftijdsgroepen.
 • Beste accessoires die bij deze look passen met haarclips.

14. Rommelige krullen:

Rommelig prom haar

Rommelig gaan lijkt de trend te zijn, zelfs op de rode lopers. Het wordt beschouwd als een zeer speels kapsel. Om deze look te krijgen, moet je je haar vanuit het midden scheiden en je haar krullen met een ijzeren krultang. Verknoei het haar voorzichtig om het eruit te laten zien. Gebruik haarlak om de look af te maken.

 • Het type haar en de gezichtsstructuur zou dit kapsel passen bij een rond gezicht met krullend haar.
 • De perfecte gelegenheid zijn feestjes, uitjes, dagjes uit.
 • De geschikte leeftijdsgroep voor dit kapsel is tieners.
 • Beste accessoires die bij deze look passen met diamanten clips.

15. De Gussied eenzijdige lage pony:

Paardenstaart prom haar

Deze look kan worden gedaan door spiraalkrullen aan het haar te geven zodra de spiraalkrullen klaar zijn. Kam je haar opzij en verzamel ze allemaal. Scheid je haar aan de zijkant en sluit je pony of een haarlaag met een clip. Nu de rest van het haar, verzamel het opzij, trek het strak en stevig naar achteren, bind het laag opzij en laat het op je schouder vallen.

 • Het type haar en gezichtsstructuur dit kapsel zou passen bij steil gezicht en halflang haar.
 • De perfecte gelegenheid is kantoorvergaderingen, universiteit.
 • De geschikte leeftijdsgroep voor dit kapsel: vrouwen van alle leeftijdsgroepen
 • De beste accessoires om deze look te matchen met bloemen en een tiara

Tips over haaronderhoud:

Gebruik een borstel met varkenshaar of een natte borstel op je haar. Onthoud bovendien dat je haarborstel helpt om de haarschacht glad te maken en eventuele breuk tot een minimum te beperken. Kies dus verstandig je haarborstel.

 1. Als je je haar stijlt met verwarmingsproducten, dan moet je ongetwijfeld diep hydraterende behandelingen gebruiken om eventueel verloren vocht uit je haarranken aan te vullen.
 2. Gebruik een haarbeschermer. Het zal je haarschacht wikkelen en er een beschermende barrière omheen vormen, waardoor schade wordt voorkomen. Dit zorgt er ook voor dat je stijl glad en pluisvrij is.
 3. Een van de ergste dingen die je voor je haar kunt doen, is het oververhitten door overmatig te föhnen. Als je droge en beschadigde haarranken wilt vermijden, breng dan vooraf hittebeschermingsproducten aan.

Als het op prom aankomt, is het niet meer dan normaal dat je wilt dat elk detail perfect is. Ik hoop dat dit artikel je helpt om de perfecte paardenstaart, knot, vlecht of vrije look te vinden om er op zo’n belangrijke gebeurtenis in je leven op zijn mooist uit te zien. Kies uit de beste en schattige prom-kapsels voor lang haar die indruk zullen maken op iedereen. Hier presenteerden we de lijst met de top 15 schattige prom-kapsels voor vrouwen en meisjes waarmee je snel de kroon van de prom queen en elk extraatje dat daarbij hoort, kunt krijgen. Gelukkig einde van de middelbare school!

Veelgestelde vragen en antwoorden:

Q1. Wat is de remedie te vroeg grijs worden van haren??

antw: Walnoot is de beste bron van voedingsstoffen om het grijze haar weer normaal te maken. Probeer walnoot in verschillende vormen om vergrijzing en haaruitval te verminderen en te beperken. Neem bovendien regelmatig calciumsupplementen. Calcium bezit dergelijke eigenschappen die kunnen helpen bij het omkeren van de effecten van vergrijzing van het haar.

Q2. Hoe beschadigd haar te herstellen?

antw: Kruisbes herstelt beschadigd haar. Het werkt ook als een haartonicum dat je donkere haar een glanzende glans geeft. Het heeft een rijke voorraad vitamine C, een antioxidant met anti-aging voordelen en revitaliseert het pigment in je haarzakjes. Je kunt gedroogde amla ook een nacht in water laten weken en je haar de volgende ochtend met dit water uitspoelen. Afgezien daarvan kan met product beladen, op haar geslapen er ook dof, futloos en oud uitzien. Het haar moet elke dag licht gewassen worden of minstens om de twee tot drie dagen.

Q3. Hoe kan ik glans aan mijn levenloze haar geven??

antw: Houd je haar goed gevoed. Eet een uitgebalanceerd dieet met een dagelijkse inname van biotine en niacine is belangrijk voor de gezondheid van haar en nagels. Bovendien zal regelmatige consumptie van vitaminesupplementen ook helpen om de glans van je haar te herstellen. Vitaminewinkels verkopen vrij verkrijgbaar haar & nagelsupplementen die werken.