Kettingen zijn het belangrijkste in de juwelendoos voor vrouwen, omdat het de kleding van een vrouw compleet maakt. Ketting voegt charme toe aan de persoonlijkheid van een vrouw en geeft haar look een extra randje. Designer zijn de mensen die verschillende en unieke juwelen ontwerpen en er meer schoonheid aan toevoegen. Ze mixen en matchen verschillende metalen, stenen en parels om een ​​exclusieve ketting te creëren, die door meisjes en vrouwen bij elke gelegenheid en elke outfit kan worden gewaardeerd en gedragen..

nieuwste-designer-halskettingen

Verschillende soorten designer kettingen voor meisjes & Vrouwen:

Er zijn talloze innovatieve designer kettingen die iedereen gek kunnen maken door ernaar te kijken. Laten we eens kijken naar de top 15 designer kettingen voor dames en meisjes:

1. Nieuwste Designer Ruby Leaf-ketting in goud:

Nieuwste Designer Ruby Leaf-ketting in goud

Het is moeilijk om dit gele metaal, goud, te weerstaan ​​en de ketting van metaal is altijd heel charmant en mooi. Met deze kostbare robijn is in reliëf gemaakt, waardoor de ketting er authentiek en designer uitziet. De ketting is artistiek gevormd in de vorm van een blad waardoor de ketting er ook exclusief uitziet, evenals de nek van de drager.

2. Kundan en Ruby Designer gouden ketting met meerdere lagen:

multilayers-designer-gouden-kudan-en-robijn-ketting

Sommige vrouwen houden vooral van een ketting in lagenvorm, dus deze designer ketting is de perfecte keuze voor hen. De ontwerpers hebben ze ontworpen met behulp van alle edele metalen zoals goud, robijn en kundan, waardoor de persoon een koninklijke en een stijlvolle krijgt. Dit type ketting kan ook op coole feesten worden gedragen, maar kan ook als bruiloftskleding gedragen worden.

3. Antieke rode en witte designer ketting voor dames:

Antieke rode en witte designer ketting voor dames

Zoals de naam antiek weergeeft, is het ontwerp van de ketting tientallen jaren geleden geërfd. Dit soort kettingen zien er fantastisch uit bij etnische kleding en vormen zelfs een aanvulling op de bruidslook. De prachtige ketting is gemaakt van goud in combinatie met rode en witte kundans. Deze ontwerpen zijn verouderd en blijven altijd in de mode.

4. Designer Crystal Rhinestone bruids ketting:

Designer kristal strass bruids ketting

Steentjes zijn kleine stenen en lijken op diamanten en hebben een wellustige uitstraling die is gemaakt van glas of edelsteen. De kristallen strass-ketting ziet er opmerkelijk uit omdat de ketting is gevormd in bladpatroon en perfect is voor elke bruid om hem op haar trouwdag te dragen. De ketting zou de bruid een exclusieve uitstraling geven en haar er in de ogen van iedereen mooi uit laten zien.

5. Geel en goud designer parelketting:

Geel en goud designer parelketting

Omdat de ketting er heel eenvoudig uitziet, kan de elegantie van het goud alleen worden vastgelegd in een eenvoudige ketting en als er parels aan de randen worden opgehangen, ziet het er een prachtig stuk uit. De ketting hoeft niet meer te worden ontworpen, hij lijkt perfect te zijn. Dit type ketting kan door jonge meisjes worden gedragen, waardoor ze er zelfs charmant en aantrekkelijk uitzien.

6. Eenvoudige designer vergulde parelketting:

Eenvoudige designer vergulde parelketting

De combinatie van goud met parels is exclusief. Parels met diamanten zien er koninklijk, groots en heel mooi uit. Hier zijn de witte parels bezaaid in een specifiek patroon en vorm, waardoor het er erg aantrekkelijk uitziet voor de ogen en de drager van deze ketting zou worden beladen met complimenten.

 7. Betoverde Designer-ketting voor meisjes:

Spellbound Designer-ketting voor meisjes

Hier komt een prachtige designer ketting die gedragen kan worden op verschillende rangen en standen, waardoor je er exclusief en uniek uitziet in de massa. Dit type designer kettingen ziet er ook mooi uit bij jonge meisjes, omdat het ook kan worden gecombineerd met westerse of casual outfits, waardoor je er cool en stijlvol uitziet.

8. Blauwe saffier designer kettingen:

Blauwe saffier designer kettingen

Diamanten fonkelen altijd en als het blauwe saffier is, dan moet de ketting er uit zien. De blauwe saffier heeft een grote verscheidenheid aan blauw, zoals donkerblauw, indigo etc en in deze ketting zijn breed verschillende kleuren blauwe saffier gebruikt waardoor het er prachtig en exclusief uitziet. De ketting heeft een rijke uitstraling en geeft een persoon een complete look.

9. Nieuwste designer gouden ketting voor bruiloft:

Nieuwste designer gouden ketting voor bruiloft

Hier komt een nieuwste designer ketting ontworpen in goud. Het uiterlijk van de ketting is zeer trendy en zorgt ervoor dat de drager er stijlvol, modieus uitziet. De artistieke hanger in reliëf tussen de ketting verbetert de schoonheid van de ketting met vele plooien, waardoor het er groots en uitstekend uitziet.

10. Designer Kundan-ketting in goud:

Designer Kundan-ketting in goud

Kundan-sieradenontwerpen zijn sinds de oudheid erg in trek omdat het er fantastisch uitziet en een persona een koninklijke en stijlvolle uitstraling geeft. Door het vakmanschap in de ketting ziet het er fantastisch uit en kan het ook een goede trouwkleding zijn, je kunt het ook op coole feestjes dragen.

11. Designer emaille gecoate vlindervorm ketting:

Designer emaille gecoate vlindervorm ketting

Het prachtige collier heeft een brede gouden ketting waarop een prachtige, prachtige vlinder in reliëf is gedrukt met oogverblindend effect. De vlinder heeft een sprankelende emaillaag en aan het einde zijn kleine pareltjes opgehangen waardoor het voor niemand moeilijk is om nee te zeggen tegen deze design ketting. Dit type ketting kan ook door kleine en jonge meisjes gedragen worden.

12. Hertenvormige gouden designer ketting:

Hertenvormige gouden designer ketting

Hert is sierlijk om naar te kijken en heeft de schoonheid van vorm onder de vrijheid. Herten symboliseren liefde, gratie, schoonheid en vruchtbaarheid, al het kenmerk dat onder de vrouw ligt. De hertenvormige Designer-kettingen zien er cool en trendy uit bij jonge meisjes en zorgen ervoor dat ze er stijlvol uitzien voor hun vrienden en collega’s.

13. Choker Designer-kettingen voor bruids:

Choker Designer-kettingen voor bruiloften

Chokers zijn de zwaar ogende kettingen die zijn vervaardigd met edelstenen of halfedelstenen met diamanten of kundans om de ketting een hemelse en koninklijke uitstraling te geven. Dit type ketting is perfect voor een bruid om het op haar trouwdag te dragen en ze worden zelfs gedragen door beroemdheden om ze een goddelijke uitstraling te geven.

14. Designer pauwvormige ketting:

Designer pauwvormige ketting

Het levendige gebruik van stenen en het verbazingwekkende heldere kleurenconcept zorgen ervoor dat deze ketting er hemels uitziet en het moeilijk maken om nee te zeggen tegen dit type exclusieve ketting. Het vakmanschap van deze ketting is briljant en laat mensen sprakeloos. In de ketting is het hele ontwerp gemaakt van frost gold, waardoor het er een prachtig stuk designer ketting uitziet.

15. Designer traditionele parel met gouden ketting:

Designer traditionele parel met gouden ketting

De combinatie van goud en parels is absoluut exclusief, want geel met wit geeft je een puur en goddelijk gevoel. Het ontwerp en het patroon van de ketting zijn hemels en de manier waarop parels in een specifiek patroon zijn bezaaid, verbetert het uiterlijk van de ketting. De kleine parels die aan de randen zijn opgehangen, maken de ketting charmant en traditioneel.

Het belangrijkste ornament in de verzorging van vrouwen is de ketting, en als de ketting een designer is, wat kan iemand dan nog meer eisen. Door designer kettingen te dragen, kun je indruk maken bij je vrienden en er stijlvol uitzien, anders dan anderen. Je kunt het feest rocken en een eigen stijlstatement hebben. Het is tijd om je garderobe te veranderen en er een paar stijlvolle designer kettingen aan toe te voegen.