Goud is gewild bij elke vrouw, als het gaat om kettingen gemaakt van goud. Om uw werk te verlichten en u te helpen betere keuzes te maken tussen de gevonden kettingen. We hebben de lijst met de top 15 vergulde kettingen voor je samengesteld waarmee je er nog altijd prachtig uit zult zien.

Traditionele en mooie kettingontwerpen met vergulde voor dames in trend:

Hier zijn de beste kettingontwerpen in vergulde uitvoering.

1. Perfecte occasionele vergulde ketting:

Perfecte gelegenheidskleding vergulde ketting

De vergulde ketting is prachtig ontworpen met de meerdere kettingen in de vorm van gouden platen aan beide zijden. In het midden is een grotere plaat van dezelfde vorm bevestigd. Dit is een mooie en stijlvolle kleding voor uw huwelijksfeesten en elke grote gelegenheid. Dit zou je de beste look geven, samen met je etnische kleding en daarom is het een must om te kopen!

2. Emerald ingebedde vergulde ketting:

Emerald ingebedde vergulde ketting

De dubbel geketende lange ketting heeft kristallen ingebed in de bloemvormen die een heldere uitstraling hebben. Het heeft smaragden bezaaid op de hoekzijden van de ketting. De enkele grote smaragdgroene steen in het midden van het ronde medaillon ziet er ook prachtig uit. Een goede optie voor je lichte kleding, de ketting moet door jou worden gekocht.

3. Dunne aantrekkelijke vergulde ketting:

Dunne aantrekkelijke vergulde ketting

De ketting met de dunne met gouden kraaljuwelen lineair aan de ketting aan beide zijden vastgemaakt. Het medaillon heeft een hart in het goud materiaal met prachtig gebogen ontwerpen aan de bovenkant. Niet alleen dit, maar ook de juwelen in de verschillend gekleurde ontwerpen dragen bij aan het creatieve ontwerp van de ketting. De ketting is een goede koop voor je sobere looks op feestjes.

4. De vergulde ketting met gouden kralen:

De vergulde ketting met gouden kralen

De gouden ketting heeft een dunne ketting met de gouden ronde juwelen eraan vast in het bos op de lineaire manier. De ketting heeft overal kleine rode kralen bezaaid. De ketting is kort om mooi in de nek te passen en een opvallende blik in de menigte te geven. Deze is zeker een goede koop voor in je kast!

5. Door pauw ontworpen vergulde ketting:

Pauw ontworpen vergulde ketting

De ketting heeft stenen ontworpen in de pauwstructuur die aan beide zijkanten zijn bevestigd en heeft ook een paar oorbellen. Een prachtige ketting met de studs en het ontwerp en de grote oorbellen, de kettingset is perfect om te dragen naar bruiloften en feesten.

6. Folder ontworpen vergulde ketting:

Folder ontworpen vergulde ketting

De ketting met het folderontwerp is een verfijnd ornament. Met de strakke en dunne ketting heeft het folderontwerp een classy uitstraling. De bloemblaadjes hebben de matroze kleur en zien er stijlvol uit zoals alles. De vergulde ketting is een perfecte koop voor je moderne feestjes!

7. Munt vergulde ketting:

Munt vergulde ketting

De ketting bestaat uit gouden munten die zijn opgemaakt in een ketting die iets boven elkaar is geplaatst om de lange curve te vormen. De ketting heeft geen ander ontwerp dan dit, waardoor het een eenvoudige en creatieve uitstraling heeft. Niet alleen met de traditionele kleding, maar het kan ook gemakkelijk worden gecombineerd met de westerse kleding. Een goede optie voor al uw doeleinden, de ketting moet door u worden gekocht.

8. Lange casual vergulde ketting:

Lange casual vergulde ketting

De lange geketende ketting met het lange medaillon is een perfecte western ketting die bij elke jurk kan worden gedragen. Een casual vergulde ketting om te dragen, je kunt deze kopen om elke dag te dragen en er goed uit te zien.

9. Fauna Locketed vergulde ketting:

Fauna Locketed vergulde ketting

De ketting heeft een dunne lange gouden ketting met de fauna print op het medaillon, in novatief ontworpen met de tijger print op het medaillon en met de massief gouden ketting, kroon print op het medaillon. De gouden ketting heeft een wilde afbeelding en is een goede optie voor meisjes met vergelijkbare voorkeuren. Koop dit voor jezelf en zie er cool uit met de ketting om.

10. De gouden legering vergulde ketting:

De gouden legering vergulde ketting

De ketting en het paar oorbellen zijn gemaakt van een gouden legering met de kleine parels die in een rij in een bos zijn bevestigd. Op de oorbellen is ook de enkele grote parel bezaaid. De ketting heeft een open uitstraling door het zware ontwerp en is een perfecte optie voor je gelegenheden om te dragen met je sari’s en pakken.

11. Zwaar ontworpen vergulde ketting:

Zwaar ontworpen vergulde ketting

De zwaar ontworpen ketting is degene voor uw bruiloften en gelegenheden. Volledig verguld, de ketting met het paar oorbellen is de beste voor je Zuid-Indiase bruiloft om het er nog weelderiger uit te laten zien. Dus koop dit voor je bruiloft.

12. Sukkhi vergulde ketting:

Sukkhi vergulde ketting

De vergulde ketting met de gouden kralen kralen om de ketting te vormen, heeft steenmotieven eraan vastgemaakt met de hangende parels. Het ontwerp in het midden is prachtig met de hangende gouden ronde juwelen gewikkeld in gouden doek. De ketting is ook prachtig door de gekleurde stenen bloemen. Koop dit voor je goede looks!

13. Goddelijke vergulde ketting:

Goddelijke vergulde ketting

De ketting heeft het medaillon met de handen die samenkomen om ook een sociaal doel te symboliseren. Het symbool heeft overal witte kristallen op de handen en de ketting heeft de gedraaide gouden ketting die ook een creatieve look geeft. Koop dit dus voor jezelf!

14. Gepersonaliseerde vergulde ketting:

Gepersonaliseerde vergulde ketting

De gouden ketting met het platte gouden plaatje met de naam erop gepersonaliseerd. Een heel casual en cool exemplaar om door jou te dragen, de ketting is een geweldige koop voor jou!

15. Ronde vergulde ketting:

Ronde vergulde ketting

De gouden ronde halsketting voor om je nek is aantrekkelijk door de brede structuur die hij heeft. Een zeer eenvoudig ontworpen met de stijlvolle uitstraling die het heeft, de ketting met de effen lijnen erop gemaakt, de ketting is een goede optie voor je borrel en kattenfeestjes.

De lijst heeft eindeloze opties en zou ook resulteren in je eindeloze keuzes vanwege de gevarieerde opties die het heeft. Kies de beste die bij je past.