Met de verandering in de mode-industrie heeft er ook een verandering plaatsgevonden in de sieradenmarkt wat betreft de kettingen. De zware gouden kettingen zijn nu vervangen door lichte lange kettingen om de designerjurken te versieren. Het materiaal waarvan ze zijn gemaakt is goud of zilver of bedels zoals kralen, kettingen, legeringen, parels enz..

eenvoudige-en-traditionele-lange-halskettingen

Sterk geïnspireerd door de koninklijke halskettingen van de Maharadja’s, heeft de lange ketting zijn eigen charme om te dragen. Ze sieren de nek van de vrouwen en geven ze een vrouwelijke en delicate uitstraling.

Lange ketting sieraden ontwerpen:

Laten we eens kijken naar enkele mooie en nieuwste ontwerpen voor lange kettingen met kettingen voor meisjes en vrouwen.

1. Pijlontwerp Lange kettingketting:

Lange ketting met pijlontwerp

Een lange ketting met een pijlontwerp ziet er prachtig uit om een ​​jager naar je vijanden te laten kijken. De ketting is gemaakt van een eenvoudige legering en de pijlhanger is gemaakt van metaal in de kleur zilver. Het ontwerp van de pijl symboliseert bescherming en strijd tegen kwaad of negatief. Het vertegenwoordigt ook richting. Geeft een verbluffende look over casuals voor een avondje uit.

2. Lange ketting met bedels:

Lange ketting met bedels

Een lang kettingontwerp met verschillende bedels geven een unieke look aan casuals. De ketting is gemaakt van brons en de legeringscirkels en -ovalen dragen bij aan de schoonheid van noten. De grote kralen geven ook een statische uitstraling. De bruine kleur van de lange ketting geeft ook een mooie uitstraling aan lange rokken. Een dergelijk ontwerp van de ketting symboliseert vrede, rijkdom en trouw.

3. Lange ketting van goud en parel:

Lange ketting van goud en parels

Een parelkettingontwerp met een bloem gemaakt met gouden net ziet er fantastisch uit en is in de trend voor etnische kleding of designerkleding. De ketting is gemaakt met vijf strengen zeeparels bevestigd met een gouden glanzende bloem. Het ontwerp staat voor vrijgevigheid, zuiverheid, loyaliteit en integriteit. Het wordt op grote schaal uitgevoerd op functies, feestelijke en religieuze functies.

4. Lange zilveren ketting met strik:

Lange Zilveren Ketting met Strik

Een designer maar sensuele lange ketting gemaakt van zilver is tegenwoordig behoorlijk trendy. Verschillende zilveren kettingen zijn met veer- en kettingdesign aan elkaar bevestigd. De binnenste ketting is ook bezaaid met zilveren parels. Om het nog schattiger te maken, is er een kleine zilveren strik aan de kettingen bevestigd. De ketting geeft je persoonlijkheid een andere en modieuze look op feestjes of zelfs disco’s en avondjes uit.

5. Eenvoudige hart lange ketting zilver:

Eenvoudige Hart Lange Ketting Zilver

Een lange hangende ketting zorgt ervoor dat je er geweldig en gedurfd uitziet in casuals zoals jeans, capri enz. De stalen zilveren ketting is gemaakt met zilveren kralen en als laatste bevestigd met een grote ronde kraal. Eindelijk een zilveren hart hanger met een kristal witte steen vast in de ketting om het aantrekkelijker te maken. Het ontwerp symboliseert diepe liefde, zuiverheid en waarheid.

6. Designer Snake Design lange ketting in goud:

Designer Snake Design lange ketting in goud

Wil je iets lichts in goud dragen! Een gouden lange ketting met een ander ontwerp ziet er verfijnd uit op designerjurken, vooral op het plein. De gouden ketting is gemaakt met een veerontwerp en verbonden met een hanger gemaakt met een slangenmotief. Het geeft de indruk van een slang die een boomtak beklimt. Het ontwerp betekent wedergeboorte, vruchtbaarheid, immoraliteit, transformatie en helende kracht.

7. Peacock Chain lange ketting voor tieners:

Lange ketting met pauwketting voor tieners

Een lange ketting wordt kleurrijk en charmant gemaakt met behulp van een pauwhanger. De lange ketting is gemaakt van sterling zilver en er is een pauw hanger aan bevestigd met kleurrijke smaragden. Om toe te voegen aan de schoonheid van de hanger zijn er veren aan bevestigd. Het ontwerp symboliseert royalty, visie, bescherming en begeleiding.

8. Gouden en zilveren vleugels lange ketting voor dames:

Lange ketting met gouden en zilveren vleugels voor dames

Op zoek naar iets zinvols om te dragen voor regelmatig gebruik! Een lange ketting met een hanger met vleugels geeft een goddelijke uitstraling. De eenvoudige sterling zilveren ketting is bevestigd aan twee vleugels. De ene is samengesteld uit goud en de andere uit zilver. De hanger geeft een look van engelenvleugels. De ene beschrijft goed en de andere kwaad. Het ontwerp toont de twee kanten van een mens. Het goede en het slechte. Een dergelijk ontwerp is voor normale slijtage of ook voor specifieke dagjes uit en kantoren.

9. Parel en lange ketting met kristallen kralen:

Parel en lange ketting met kristallen kralen

Op zoek naar iets om te dragen in pubs, disco’s, kantoren of een avondje uit! Bekijk de lange kralenketting in het wit voor een aangename uitstraling. Het kettingkoord is gevuld met zeeparels en kristalkralen van wit van kleur. Om toe te voegen aan het geweldige ontwerp, zijn ovale witte bedels toegevoegd. Het ontwerp ziet er geweldig uit op casuals en formals. Het ontwerp symboliseert puurheid, waarheid, vrede en rust.

10. Kralen lang kettingontwerp voor meisjes:

Kralen lang kettingontwerp voor meisjes

Een eenvoudige maar modieuze persoonlijkheid is gemakkelijk te vinden wanneer de lange kralenketting wordt gedragen. De ketting is gemaakt met hemelsblauwe kralen van gemiddelde grootte in dubbele strengen. Het ontwerp ziet er geweldig uit op casuals zoals jeans, capri en lange rokken. Het is een perfecte match voor de strandfeesten of vakantie op het strand. Het staat voor vrede, geluk, vrouwelijkheid enz.

11. Zilveren ketting met lange ketting:

Zilveren lange ketting ketting

Wil je een funky look op casuals voor feestjes of themapicknicks! Het ontwerp is samengesteld met drie kettingen in zilver en uiteindelijk gecombineerd met drie grote slotkettingen. Het geeft de uitstraling van de zeeman omdat het een lange ketting is. Het ontwerp staat voor vrijheid, expressie en bevrijding.

12. Lange gouden kettingset voor bruiloft:

Lange gouden ketting set voor bruiloft

Wil je een traditionele look krijgen voor festivals en huwelijksfeesten! Probeer een gouden lange kettingset met een mango-charme-ontwerp toegevoegd aan de ketting. De ketting heeft vijf gouden strengen die verder zijn bevestigd aan een mango-ontwerp bezaaid met smaragden. Het heeft twee bijpassende oorbellen om een ​​set te maken. Het ziet er aantrekkelijk uit op designer sari’s en designer lehenga’s.

13. Slot en sleutel zilveren lange ketting:

Slot en sleutel zilveren lange ketting

Wil je een classy look voor feestjes of normale kleding! Een onhandig slot en sleutel lange ketting is de beat die je kunt dragen. Het ontwerp is gemaakt met een lange sterling zilveren ketting en sleutel met een hart slot met een grote zwarte diamant. Het staat voor liefde, sensualiteit, zorg en bescherming. Het kan het beste cadeau zijn voor je geliefde voor speciale dagen om je diepe liefde te uiten.

14. Koraal lang kettingontwerp:

Koraal lang kettingontwerp

Wil je iets unieks dragen voor de zomers. Probeer een lange kralenketting gemaakt met koraalkralen en aan het einde een kwastje om een ​​charmante uitstraling te geven. Het gebruik van zeeblauwe koraalkralen maakt het schattig om te dragen op het strand en ook voor normaal gebruik. Het ontwerp is geweldig op casuals. Het Design is een symbool van macht en prestige.

15. Antieke lange vlinderketting:

Antieke lange vlinderketting

Een funky maar modieus strass-ontwerp met een vlinderhanger ziet er hartverscheurend uit bij etnische kleding en designerkleding. De lange hanger ketting krijgt een kleurrijke textuur met een vlinder hanger bezaaid met kleurrijke stenen. De ketting geeft een etnische uitstraling aan de drager die zijn gevoelens vertegenwoordigt, zoals vrijheid, verandering, vreugde, wedergeboorte enz.

16. Belettering lange ketting Rose Gold:

Belettering lange ketting rosé goud

Wil je iets persoonlijks of uiting geven aan je liefde! Probeer een gouden lange ketting met een naam of belettering hanger. De ketting is gemaakt van goud en een hanger is ontworpen met rondingen die een naam of een gevoel vormen dat moet worden uitgedrukt. Het ontwerp kan een sensueel cadeau zijn voor iemand speciaal voor regelmatig gebruik of voor feesten en kantoren.

17. Wave hanger lange ketting in goud:

Lange ketting met golvende hanger in goud

Een nieuw en trendy ontwerp dat populair wordt, is het driedubbele golfhangerontwerp. De gouden lange hanger ketting is ontworpen met een zeegroene steen in het midden omringd door een streng diamanten en tenslotte een gouden streng. Het geeft een geweldige look over jeans en lange rokken voor uitstapjes aan zee, stranden en feesten. Het ontwerp staat voor kracht, kracht, speelsheid, puurheid en trouw.

18. Lange ketting met Disney-thema:

Lange ketting met Disney-thema

Wil je je dochter een cadeau geven heeft betrekking op de Disney figuren! Geef haar een lange hangende ketting met een Disney-personage, bijvoorbeeld een barbie, zeemeermin, Assepoester, enz. De ketting is gemaakt van sterling zilver en er is een medaillonhanger aan vastgemaakt met de personages. Het geeft een onhandige look over barbie-jurken voor themafeesten, kinderverjaardagen of andere functies. De ontwerpen worden ook gedragen door de tieners op hogescholen.

19. Ontwerp met lange ketting in Zuid-India:

Ontwerp met lange ketting voor tempels in Zuid-India

Een antieke look wordt waargenomen wanneer een gouden lange ketting wordt gedragen, geïnspireerd op de sieradenontwerpen van Zuid-India. De lange ketting is gemaakt met gouden kralen, een gouden muntontwerp en een hanger met de afbeelding in reliëf van de godin Lakshmi en rode en groene smaragden. Het past het beste bij huwelijken of traditionele religieuze functies. Het ziet er stijlvol uit wanneer het wordt gedragen op zware Kanjivaram-sarees.

20. Kleine en eenvoudige driehoekige lange ketting:

Kleine en eenvoudige driehoekige lange ketting

Een eenvoudige maar verfijnde klasse-look kan worden aangenomen als je een lange ketting met een eenvoudige driehoekige hanger draagt. Het ontwerp is gemaakt met een gouden, zilveren of metalen ketting en er is een driehoekige zwarte hanger aan bevestigd. Het wordt zeer goed gedragen op casuals voor dagelijks gebruik of voor kantoren, feesten enz. Het ontwerp staat voor de Drie-eenheid van de zoon, vader en de heilige geest. Het symboliseert zuiverheid, waarheid en positiviteit.

De lange kettingen hebben de drager vaak een uniek mode-icoon gegeven. De ontwerpen zijn nu algemeen gezien niet alleen in Amerika en Engeland, maar ook in de Aziatische landen. Het is niet alleen trendy onder de meisjes en dames, maar ook de jongens die een unieke en gedurfde uitstraling willen hebben, krijgen het gedragen.