Parel is de enige edelsteen die in een levend wezen wordt gevonden. Sieraden met parelketting zien er altijd erg elegant uit omdat ze een eenvoudige uitstraling hebben. Parels worden veel aanbeden bij speciale gelegenheden zoals een bruiloft vanwege de betekenis van zuiverheid en onschuld van de steen. Parels zijn er in verschillende vormen en patronen, en u kunt ze naar uw smaak kiezen. De parels zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, blauw, wit en roze etc.

parelsnoer

Nieuwste parelkettingontwerpen: (enkele en meerdere echte parels) Blauw, wit en zwart:

Elk symboliseert een unieke betekenis en ziet er erg aantrekkelijk uit. Laten we enkele echte parelkettingen voor vrouwen voor bruiloften en dagelijks gebruik bespreken:

Parelkettingen zijn een van India’s meest geliefde sieraden en in andere delen van de wereld. Het is vooral vanwege hun grote verscheidenheid en hun vermogen om voor iedereen geschikt te zijn. Ze kunnen op maat worden gemaakt of ontworpen en worden gecombineerd met bijna elk kledingstuk om als accessoire mee te gaan.

Lees verder om de top 40 parelkettingen te kennen die aan uw vereisten voldoen.

1. Parelketting in goud:

Parelketting in goud

Deze gouden parelketting is de favoriet van de meeste Indiase traditionele festivals/functies. Ze kunnen overeenkomen met de oorbellen die bij de ketting horen en kunnen worden gecombineerd met elke traditionele kleding zoals salwar kurta of saree.

2. Blauwe parelkettingset:

Blauwe parelketting set

Deze blauwe parelketting kan gedragen worden door mensen die er groots uit willen zien op een feest of functie. Hoewel het lichtgewicht is, kan het er erg zwaar uitzien en je hele look een opknapbeurt geven. Dit collier is een mix van Amerikaanse diamanten en parels, contrasterend en geeft een andere look dan gewone parelcolliers.

3. Bloemparelketting in zilver:

Bloem Parelketting in Zilver

Deze ketting heeft een eigentijds ontwerp en kan gedragen worden op westerse kleding. Het heeft kleine stukjes op een blad en een bloembasisontwerp. Het is een uniek stuk in parelkettingontwerpen.

4. Parelsnoer ketting:

String parel ketting

Deze eenvoudige parelketting is voor degenen die er verfijnd uit willen zien. Deze parelsnoerketting kan het beste worden gecombineerd met formele kleding en worden gecombineerd met stud-pareloorbellen. Ze zijn licht van gewicht en zien er minimaal uit.

5. Parels zink ketting:

Parels Zink Ketting

Deze rode parelketting wordt geleverd met een 21k gouden plating. Het heeft een hanger zoals het grote stuk in het midden. Het is het meest geschikt om te worden gedragen op traditionele kleding en gedragen met oorbellen en bijpassende armbanden. Het witte en rode contrast geeft deze ketting een elegante uitstraling.

6. Enkele parel hanger ketting:

Enkele parel hanger ketting

Deze hangende parelketting is een beetje anders dan de rest van de kettingen in de kavel. Het is heel eenvoudig en heeft de voorkeur als je minimaal accessoires wilt gebruiken. Het kan worden gecombineerd met een armband of parel studs om de algehele look te complimenteren. De ketting is gemaakt van fijn touw en een parel bevestigd als een lange hanger.

7. Drielaagse multiparelketting:

Drie lagen meervoudige parelketting

Deze zoetwaterparelketting is het beste voor wie op zoek is naar een ketting die meerdere keren en bij meerdere gelegenheden kan worden gebruikt. Door de zoetwaterparel zien de parels er glanzend en helder uit. De drie lagen zijn verbonden door een scharnier dat de ketting bindt.

8. Choker ketting parel:

Choker Ketting Parel

Dit is een antieke parelketting die het meest geschikt is voor hedendaagse vrouwen die graag experimenteren met mode met een mix van oude en moderne ontwerpen. Deze ketting kan over verschillende kledingstukken worden gedragen, of het nu een sari of een lange rok is. Het kan worden gecombineerd met oorbellen om de look af te maken.

9. Tahitiaanse ketting:

Tahitiaanse ketting

Deze zwarte parelketting wijkt iets af van de kavel, voornamelijk door de kleur van de parels. Deze zwarte parels kunnen worden versierd door vrouwen die een unieke dimensie aan hun look willen toevoegen. Het kan ook worden gecombineerd met oorknopjes of hangers. Ze zijn het meest geschikt voor westerse kleding.

10. Gekweekte ketting met parelhanger:

Gecultiveerde ketting met parelhanger

Deze Southsea parelketting is er een die vrouwen van elke leeftijd kunnen versieren. Het kan goed bij elke kleding passen om je die minimale look te geven terwijl je er toch elegant uitziet. Het is gemaakt van een metalen koord met een enkele hanger van een zuidzeeparel en is gemakkelijk mee te nemen.

11. Strandketting:

Strand ketting

Dit roze parelsnoer is nieuw in de categorie parelsnoeren. Het wordt geëist door veel vrouwen die op zoek zijn naar kettingen die ze een minimalistische uitstraling kunnen geven terwijl ze toch het accessoire in focus houden. Deze roze parels zien er anders uit en passen goed bij zowel formele als informele kleding.

12. Gekleurde ketting:

Gekleurde ketting

Deze groene parelketting is er een die vrouwen kunnen versieren op eenvoudige kleding om een ​​zware look te geven. Het zijn geen minimale sieraden en moet daarom worden gedragen op niet zo zware kleding. Het is een combinatie van diamanten en groene parels, en dangler oorbellen. Over het algemeen kan deze ketting mensen een voller en grootser uiterlijk geven.

13. Zilveren ketting:

Zilveren ketting

Parelkettingen worden gecombineerd met zilver of goud. Gouden parelkettingen hebben de meeste voorkeur voor functies en bruiloften, maar de zilveren kettingen zijn de keuze van vrouwen als het gaat om accessoires die in een formele opstelling moeten worden gebruikt. Vrouwen kunnen deze zilveren parelketting gebruiken om hun kleding te accentueren voor een formele functie. Het is gemaakt van een metaallegering met ontwerpen en geplaatste parels om het een eigentijdse uitstraling te geven.

14. Stenen ketting:

Stenen ketting

Deze parelketting van halfedelsteen is een echte beauty. Het is ontworpen met de gedetailleerde plaatsing van kleurrijke halfedelstenen over de hele ketting met parels aan de onderkant. Het is geschikt om te worden gedragen op Indiase kleding en grote evenementen. In combinatie met oorbellen kan het een elegante look geven die bij je stijl past.

15. Afgestudeerde ketting:

Afgestudeerde ketting

Deze klassieke gegradueerde lange parelketting is degene die velen graag dragen vanwege zijn subtiele witte look. Het valt niet zwaar op je kleding, terwijl het er nog steeds goed uitziet. Het kan op een sari of lehnga worden gedragen om de look te verbeteren.

16. Gemengde parelketting:

Gemengde parelketting

Wat deze ketting uniek maakt, is de mix van witte en zwarte parels. Het kan worden gedragen op een sari, formele kleding, een pak enz. Het is heel eenvoudig van uiterlijk en toch elegant. Het kan worden gecombineerd met oorknopjes om de look af te maken.

17. Designer parelketting:

Designer Parelketting

18. Ovaalvormige ketting:

Ovaalvormige ketting

Deze ovale gouden parelketting kan nooit uit de mode raken. Het is gekozen en heeft de voorkeur van vrouwen over de hele wereld vanwege het eenvoudige maar aantrekkelijke ontwerp. Het is een reeks gouden parels die zowel over traditionele als formele kleding kan worden gedragen.

19. Blauwe Lapis-ketting:

Blauwe Lapis-ketting

Deze kleine parelketting is gemaakt van blauwe lapis en witte parels. Deze kleurencombinatie maakt deze ketting uniek in de kavel. Het kan heel goed passen op gewone sari’s en ook op salwar-pakken. Het kan worden gecombineerd met hanger oorbellen of studs om de look af te maken.

20. Akoya parelketting:

Akoya Parelketting

Akoya parelketting is een enkele parelketting die vrouwen bij traditionele gelegenheden kunnen versieren, maar vanwege de minimalistische uitstraling bij formele gelegenheden wordt gedragen. Het kan worden gecombineerd met armbanden en oorknopjes om bij de kleding te passen. Het is gemakkelijk mee te nemen en kan ervoor zorgen dat je er trendy en in zwang uitziet.

21. Bruine parelketting:

Bruine parelketting

Deze bruine parelcollier is anders dan de rest van de colliers. Deze ketting kan op lichtgekleurde kleding worden gedragen om goed te mengen. Het is een eenvoudige ketting gemaakt van bruine parels aan een enkele string. Het kan je een verfijnde look geven wanneer het op formele kleding wordt gedragen.

22. Geelgouden ketting:

Geel gouden ketting

Dit geelgouden barokke parelsnoer is het nieuwste ontwerp van een parelsnoer. Het is trendy en zo ontworpen dat je het bij meerdere gelegenheden kunt dragen. Het is een ketting met drie rijen en ziet eruit als een choker ketting wanneer deze wordt gedragen. Het kan worden gecombineerd met bungeloorringen en oorknopjes om de look af te maken.

23. Tin Cup-ketting:

Tinnen beker ketting

Dit collier is gemaakt van een blauw barok Akoya parel collier. Het kan ook op een sari, een salwar-pak of informele kleding worden gedragen. Het ziet er minimaal uit, maar kan je ook een modieuze uitstraling geven. Het is zo ontworpen dat het er niet te zwaar uitziet als accessoire, maar het ziet er ook niet te simpel uit.

24. Bruids ketting:

Bruids ketting

Deze bruidsketting is degene die een bruid er groots en weelderig uit kan laten zien. Het is een ketting met drie strengen die speciaal is ontworpen voor bruiden om te matchen met hun zware kleding. Het is verguld en daarom glanzend en zwaar van uiterlijk, maar het is gemakkelijk te dragen en te beheren en kan je bruidslook compleet maken.

25. Rosé gouden ketting:

Rosé gouden ketting

Als het op kettingen aankomt, raakt goud nooit uit de mode. Maar roségoud met een combinatie van parels is de beste manier om modieus te worden. Deze trendy roségouden ketting is ontworpen voor moderne vrouwen als accessoire in hun comfortzone. Het kan heel goed passen bij formele kleding en kan ook goed worden gedragen met traditionele kleding. In combinatie met roségouden pareloorknopjes kan het de look compleet maken.

Parelkettingen raken nooit uit de mode; je kunt ze bij meerdere gelegenheden en in meerdere outfits dragen. Lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen, ze kunnen het beste accessoire zijn dat een vrouw kan dragen. Ze zijn er in verschillende ontwerpen en kleuren om aan ieders behoefte te voldoen.

26. Eenvoudige witte parelketting:

Eenvoudige witte parelketting

Simpele sieraden zijn altijd uniek en geweldig om naar te kijken. Hetzelfde geldt voor deze eenvoudige parelketting. Het is eenvoudig om het sprankelende effect van de witte parels toe te voegen om het er geweldig uit te laten zien. Eenvoud wordt altijd bewonderd en zou ook de drager van deze parelketting sieren. Dit type ketting wordt gedragen door vrouwen van middelbare leeftijd en oudere vrouwen en kan voor elke gelegenheid worden gedragen.

27. Kleine parelketting in goud:

Ketting met kleine parels in goud

Goud is erg gunstig en je kunt nooit fout gaan met goud. Een parel bezaaid met gouden ketting ziet er erg mooi uit en geeft een charmante uitstraling aan de nek van de drager. Deze soorten kettingen zijn sinds een decennium erg populair en zelfs onder alle leeftijdsgroepen van vrouwen.

28. Antieke parelketting voor bruiloft:

Antieke parelketting voor bruiloft

Dit is de unieke combinatie van witte parels ontworpen in de vorm van de bloem. De mix en match van de parel maken de ketting geweldig en is de perfecte keuze om te dragen op bruiloften en feesten. Dit type medaillon kan een stijlstatement zijn door hoe je de look draagt.

29. Dunne kleine parelketting voor meisjes:

Dunne kleine parelketting voor meisjes

Mensen die niet graag jazzy en brede juwelen dragen. Dit is de juiste keuze, een dunne parelketting. In deze ketting wordt de dunne en kleinere maat van de parels gebruikt, bezaaid in de gouden ketting. Je kunt deze kleine dunne parels zelfs in elk metaal zetten dat je verkiest en er sober en elegant uitzien.

30. Grijze parelketting in lintbandstijl:

Grijze parelketting in lintbandstijl

Parels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals grijs, zwart en natuurlijk wit enz. De ketting is geknoopt in de lintstijl en daartussen zijn de grijze parels in reliëf gemaakt, waardoor het er anders en charmant uitziet. Het vakmanschap van deze ketting is sprakeloos en geeft een oogverblindende uitstraling aan de ketting. Het kan echt opvallen als je deze ketting zelf draagt, kan boekdelen spreken over de persoon.

31. Eenvoudige parelketting in zilvermetaal:

Eenvoudige parelketting van zilverkleurig metaal

Zilvermetaal is altijd in trek, en elk type edelsteen of parels gels ermee en het resultaat van het ornament is verbluffend. Deze parelketting in zilver is een hit bij vrouwen en zorgt ervoor dat ze er trendy en stijlvol uitzien. Dit soort kettingen kunnen ook een perfect cadeau zijn voor uw dierbaren.

32. Enkele parelketting met diamanten:

Enkele parelketting met diamanten

Het oogverblindende effect van de diamant zorgt ervoor dat je je ogen wijd opendoet, en als die mooie parel eraan zit, dan wordt er een adembenemend collier gemaakt. Deze ketting is een hit aller tijden en voegt charme toe aan de persoonlijkheid van de drager, en ze kan de opmerkingen niet stoppen die naar haar toestromen.

33. Sieradenset met bruidsparelketting:

Sieradenset met bruidsparelketting

Een bruiloft is de kostbaarste en belangrijkste dag in het leven van een vrouw, en ze wil er exclusief uitzien op haar speciale dag. Parelketting is de perfecte keuze voor haar omdat het haar de uitstraling en glans van haar gezicht geeft en haar een complete bruidslook geeft.

34. Meerdere strengen parelketting in gouden ketting:

Parelketting met meerdere strengen in gouden ketting

Vrouwen houden er ook van om een ​​ketting in lagen of meerdere strengen te dragen. De kettingen kunnen worden gemaakt van zilver of goud metaal. Hierin zijn de parels in reliëf gemaakt in de gouden ketting en zijn sprankelende witte parels in reliëf gemaakt in een stijlvol patroon dat het visuele effect van de ketting versterkt.

35. Mooie designer parelketting voor tieners:

Prachtige designer parelketting voor tieners

Vrouwen zijn erg modebewust en zijn altijd dol op designer- en trendy ornamenten in hun juwelendoosje. Hier komt een nieuw concept van de ketting waarbij gouden metalen zijn getransformeerd in een ovale vorm, en daartussen zijn zwarte, zilveren en gouden parels bezaaid die het een verbluffende en designer look aan de ketting geven. De drager van deze ketting zou pronken met stijl en een eigen fashionstatement maken.

36. Drievoudige parelketting voor dames:

Driedubbele parelketting voor dames

Deze parelketting is een van de eenvoudigste en unieke halskettingen, en het ontwerp en patroon verouderen nooit. De glanzende parels zijn opgehangen in de eenvoudige ketting, waardoor je er elegant en de mooiste vrouw in de menigte uitziet. Het kan worden gedragen als goede kantoorkleding en ook op eenvoudige hangouts.

37. Meerdere parels gedraaid in ketting:

Meerdere parel gedraaid in ketting

In dit type ketting worden kleine en grotere parels gebruikt om een ​​ketting te maken. De parels zijn gedraaid in een speciaal patroon om het een exclusieve uitstraling te geven, waardoor je er geweldig uitziet. De halskettingen sieren de hals prachtig. Deze ketting is zeer delicaat dus zeer licht in gewicht.

38. Parelketting met zwarte kralen:

Parelketting met zwarte kralen

Sieraden spreken veel over iemands persoonlijkheid, en daarom kan de ketting die door een vrouw wordt gedragen, de algehele persoonlijkheid van die persoon overbrengen. Dit type ketting benadrukt de kleding van de vrouw en geeft je een koninklijke en stijlvolle uitstraling. De ketting met meerdere strengen kan een perfecte bruiloftskleding zijn en de zwarte kralen passen perfect bij de glans en helderheid van de witte parels.

39. Donkerblauwe parelketting set:

Donkerblauwe parelketting set

Parels zijn er in verschillende kleuren, waardoor ze een opvallende look geven. Er wordt gezegd dat de persoon die blauwe parels draagt, zijn liefde vindt. In deze ketting zijn de witte en blauwe parels prachtig gebruikt, en de kundans zijn in reliëf op de bovenkant waardoor de ketting een antieke en exclusieve uitstraling krijgt.

40. Stijlvolle parelketting voor dames:

Stijlvolle parelketting voor dames

Hier komt het meest verbazingwekkende en exclusieve, stijlvolle stuk ketting voor jou. De mix en match van zwarte en witte parels met kristallen zorgen ervoor dat zijn ketting er modern uitziet met een symbool van royalty erin. Het vakmanschap en de combinatie zijn briljant en geven een spectaculaire uitstraling aan de drager van deze ketting.

Parelketting is degene die je bij elke gelegenheid, kantoorkleding of op feestjes zonder problemen kunt dragen. De parelketting ziet er eenvoudig uit, maar ze laten je er mooi en charmant uitzien in de menigte, en de drager zou worden overladen met complimenten. Parelketting kan op elke outfit worden gedragen, zoals sari’s, westerns en zelfs formals. Zelfs jonge meisjes zijn dol op de parelketting omdat het hun onschuld laat zien en ze er puur en mooi uit laat zien.