Een van de meest duurzame soorten herenaccessoires, halskettingen voor mannen hebben de afgelopen jaren veel vooruitgang geboekt. Halskettingen voor heren zijn een ideaal soort ‘work to play’-accessoire omdat ze gemakkelijk onder een overhemd of T-shirt kunnen worden gestopt. Net als andere soorten herensieraden, worden halskettingen voor mannen het meest gezien in moderne materialen zoals roestvrij staal, titanium en wolfraamcarbide. Platina kettingen zijn een grote hit onder de modieuze mannen van vandaag.

platina ketting

Prachtige platina kettingontwerpen met afbeeldingen:

Draag een van deze platina kettingen bij de juiste outfit en je bent het middelpunt van de belangstelling voor iedereen. Hier zijn de top 9 soorten platina kettingen en kettingen die je uiterlijk een nieuw hoogtepunt zullen geven.

1. Platina mesh ketting:

Platina mesh ketting

Een ketting die bestaat uit verschillende kleine draden die samen een touw of ketting vormen, wordt een gaasketting genoemd. De ketting geeft een lente- of draadachtige look voor een zwierige look aan je casuals. Dit soort platina colliers kunnen in verschillende lengtes gedragen worden, afhankelijk van de gewenste look.

2. Zegevierend platina ketting met diamanten:

Zegevierende platina ketting met diamanten

Deze sierlijke platina Evara-ketting is iets dat een zegen aan je leven toevoegt met zijn elektrische ontwerp dat bestaat uit ongeveer 93 diamanten en geen gekleurde stenen en het platina-gewicht is 34.454. Deze zegevierende ketting is een stuk dat elke vrouw in haar garderobe wil hebben.

3. Platina Royal Bloom-ketting:

Platina Royal Bloom-ketting

Deze ronde ketting is zo gemaakt dat hij bij traditioneel dragen er geweldig uitziet in de nek. Deze platina kettingen zijn erg populair, veelzijdig en licht in gewicht. Royal Bloom-kettingen geven de drager een flitsende look zonder er gewicht aan toe te voegen.

4. Platina gefacetteerde clusterketting:

Platina gefacetteerde clusterketting

Deze gepolijste ketting bestaat uit gefacetteerde kralen die onderling verbonden zijn met clusters van kleine gepolijste kralen om een ​​opvallend ontwerp te maken. Het nekstuk wordt veel gedragen in casuals die geschikt zijn voor officiële functies of ook voor kleine evenementen. Het is de eerste keuze van de koninklijke vrouwen voor een eenvoudig uiterlijk.

5. Platina kruis hanger ketting:

Platina kruis hanger ketting ketting

Op zoek naar een iconische verschijning op een themafeest of gelegenheden zoals Kerstmis, verjaardag, enz. Probeer een platina ketting met kruishanger voor mannen. De ketting bestaat uit een kabelketting en een kruishanger hangt aan deze prachtige platina ketting. Het ronde ontwerp draagt ​​bij aan het unieke karakter. Probeer het op casuals voor een rockende look.

6. Platina Venetiaanse ketting:

Platina Venetiaanse ketting

Draag graag geometrische vormen als ornament! Pak een ontwerp gemaakt van vierkante kralen. De enige clack ziet er geweldig uit voor degenen die bereid zijn om een ​​uniforme look te hebben voor casuals op feesten, zakelijke evenementen, huwelijken, enz. Meestal geselecteerd door oudere mensen, is het ook de keuze van jongeren om hun uiterlijk delicatesse te geven.

7. Platina Infinity Ring-ketting:

Platina Infinity Ring Ketting

Op zoek naar een stijlvolle look voor elke functie, evenement of normale slijtage! Krijg een infinity ring ketting die is ontworpen met twee gepolijste ringen die in elkaar grijpen. De ketting geeft een spetterende uitstraling aan de drager op zowel casuals als formals. Het is zeer geselecteerd door de jonge stellen, dansers, ringliefhebbers enz.

8. Platina bedels:

Platina bedels

Platina hangers zijn kleine artikelen die aan een ketting worden gehangen. De hangers die in deze kettingen worden gebruikt, zijn klein, in tegenstelling tot de hangers die in damessieraden worden gebruikt. Deze kettingen met platina-ketting worden over het algemeen zo gedragen dat de hanger op het borstbeen rust en niet zichtbaar is, tenzij u van plan bent uw overhemd uit te doen.

9. Platina religieus embleem ketting:

Platina religieus embleem ketting

Deze kettingen gebruiken religieuze symbolen en emblemen voor hangers. Hindoegoden zoals Shiva, Ganesh en andere symbolen zoals kruisen staan ​​erom bekend dat ze in dergelijke kettingen worden gebruikt. Deze platina hangers worden door mensen over de hele wereld gedragen vanwege verschillende religieuze overtuigingen.

Vrouwen en mannen dragen kettingen of kettingen als aanvulling op hun look. Kettingen en kettingen zoals deze geven de drager een zeer koninklijke uitstraling. Platina kettingen zijn niet te flitsend, maar geven je tegelijkertijd een ander soort elegantie. Draag je sieraden voorzichtig, want het zegt veel over jou en je stijl.