Hoe kan men liefde tonen aan hun geliefden in hun leven??? Het kan op verschillende manieren met bloemen, eten, juwelen, maar niets kan persoonlijker zijn door je liefde te tonen met gepersonaliseerde sieraden. Je eigen liefdessieraden maken!!

naam kettingen

Naamkettingontwerpen voor meisjes en jongens:

Naamketting zoals de naam luidt, is het een gepersonaliseerd, op maat gemaakt ornament. Naamketting kan van Monogram Naamketting, Naamketting, Familiecollectie, Moederdag- of Vaderdagcollectie zijn. Hier zijn de beste paar ontwerpen die zijn uitgekocht.

1. Gouden ketting met naam:

Gouden ketting met naam

Een vrouw een juweel cadeau doen, kan een moeder, een vrouw of een babymeisje zijn, het gouden juweel staat als eerste op onze lijst. Om de speciale dag van haar gedenkwaardiger te maken, gooi je het cadeau en een interessante manier om dit te doen is door een naamketting te krijgen. Naamketting kan worden gemaakt met de beginletter van de naam van het stel, dat is de naamketting met monogram of haar huisdiernaam, wat de naamketting is. De naamketting kan als een hanger in het midden zijn of de naam kan op de zijkant van de ketting worden geschreven.

2. Naam Collier Diamant:

Naam ketting ketting diamant

Diamanten een van de meest kostbare steen. Absoluut een persoon wil diamanten alleen schenken aan hun dierbare in iemands leven. Om de dierbare een geweldige verrassing te geven, kan door middel van een diamanten halsketting en om het romantischer te maken als het voor zijn vrouw is, dan is het door middel van een diamanten naamketting. Haar naam geschreven op een ketting met diamanten erop zal haar dag zeker doen bloeien of een woord dat zijn emoties naar haar brengt via de ketting is ook een romantische manier om liefde uit te drukken.

3. Zilveren naamkettingen voor koppels:

Zilveren naamkettingen voor koppels

Een simpele Zilveren ketting ziet er mooier uit met een goede hanger in het midden, de hanger kan met naam geschreven een zilveren baar of een gegoten zilveren naamplaatje met zijn of haar naam geschreven, dit soort naam ketting kan eigenlijk een “Introduceer jezelf” thema.

4. Kristallen naamplaatje ketting ketting:

Kristallen naamplaatje ketting ketting

Kristallen zijn de volgende topjuweelsteen door vrouwen. Het repliceert de gloed van origineel geslepen diamanten en vrouwen zijn gek op die en relatief betaalbare prijs. Dit type naamketting wordt meestal door mannen aan hun lieve dames geschonken tijdens een trouwdag of verjaardag. Swarovski meest populaire kristal merk met fijne kwaliteit kristallen.

5. Gouden naamketting-familiecollecties:

Om het interessanter te maken wanneer iemand zijn/haar familiefunctie bereikt en in de war is over welk cadeau er kan worden gekocht, is er de familiecollectie Naamketting. In tegenstelling tot enkele geschenken die alleen in de vitrine kunnen worden bewaard, is de naamketting nauwer verwant omdat hij / zij de ketting kan dragen met hun familienaam geschreven, ofwel de naam van het stel of de naam van hun kinderen, die sentimenteeler aan hen wordt gehecht.

Gouden naamketting-familiecollecties

De namen zijn meestal gegraveerd in een eenvoudige hanger, omdat het een familiecollectie is, de verzameling namen zal meer in een klein stukje gouden blok moeten worden geschreven. Afhankelijk van iemands interesse kan de naamketting in zilver, goud of diamant zijn

6. Babynaamketting:

Baby naam ketting

Een van de beste cadeaus wanneer goede vrienden of familieleden een babynaamceremonie bijwonen, is de naamketting met gegraveerde babynaam. Dit soort cadeau zal de ouder niet gelukkig maken, maar het zal een van de beste collecties ooit zijn voor de baby in zijn latere jaren.

7. Houten ketting met naamketting:

Houten naam ketting ketting

Tegenwoordig is het een trend om namen op rijst, zeep en cadeaus te schrijven, die in de vitrine kunnen worden bewaard, maar een meer innovatief idee om dierbaren cadeau te doen, is om ze een uit hout gesneden naamketting cadeau te doen. die men in een winkel kan bestellen of wanneer de persoon meer artistiek is, kan hij/zij hun eigen kerven om hun emoties te uiten voor de liefde van hun leven. Het gesneden naamstuk past meestal goed bij een zwarte ketting of touw. dit soort ketting is meestal geliefd bij de jongeren en het kan een dagelijkse slijtage zijn en bovendien in een betaalbaar assortiment voor een groot aantal mensen.

8. Kralenketting Naam:

Kralenketting Naam:

De meest favoriete activiteit voor kinderen tijdens de zomer- of wintervakantie is het maken van juwelen, een van hun favoriete en gemakkelijk te maken juwelen is kettingen en door hun namen in het midden van de ketting te vullen als een hanger met behulp van kralen met alfabetten, wordt het aantrekkelijker. Kinderen presenteren de naamketting met kralen zelfs tijdens het verjaardagsfeestje van hun vriend en het is zeker een vreugdevol moment voor de kinderen.

9. Moederdag naam ketting goud:

Naamketting Moederdag Goud

Elke moeder toont hart en hand om hun kind op te voeden. Om hun liefde te complimenteren tijdens een heel speciale dag, behalve haar verjaardag, is moederdag. Het delen van liefde en vreugde is volgens haar het grootste geschenk, maar het delen van de liefde door middel van een geschenk is een extra moment van vreugde. Het schenken van haar juwelen en saree die al in haar kledingkast is gevuld, maakt het niet interessant. In plaats daarvan is het delen van een emotie van liefde door middel van een ketting en een woord van liefde samen met haar naam geschreven, zeker die ene druppel traan in haar ogen om levenslang te koesteren.

Met deze gedachte in gedachten, is het geven van een naamketting helemaal prijswaardig. Woorden die niet door praten kunnen worden uitgedrukt, worden uitgedrukt door woorden. Besloten om je geliefde cadeau te doen met een naamketting?