Kettingontwerpen kunnen heel fascinerend zijn. Je kunt deze ook in 5 gram krijgen voor een zeer kosteneffectieve aankoop. Deze ontwerpen kunnen in de moderne stijl of traditioneel zijn met alle ingewikkelde details. Een halskettingontwerp van minder dan 5 gram geeft een uitstekende look voor je nek. Bekijk deze lijst met 5 gram gouden kettingontwerpen en ga je gang en koop de perfecte voor jezelf.

Beste gouden kettingontwerpen in 5 gram:

Enkele top 9 5 g gouden kettingontwerpen die hier worden gepresenteerd,

1. Klassieke ketting:

Klassieke ketting

Je kunt een mooi 5 gram gouden kettingontwerp krijgen dat zowel klassiek als traditioneel is. De ketting wordt geleverd met oorbellen die hetzelfde patroon hebben. Het ontwerp is een lang model met bungelende oorbellen. Deze designset komt ook binnen uw budget.

2. Touwketting in 5 g:

Touwketting in 5 gm

Een van de meest populaire kettingontwerpen is de touwketting. Deze 5 gram gouden ketting is de perfecte koop voor dagelijks gebruik. De ketting ziet er glanzend uit vanwege de gedraaide touwstijl terwijl deze in het licht glinstert. Dit type touwketting in 5 g goud geeft ook een comfortabele uitstraling op huwelijksfeesten.

3. Spike Design-ketting:

Spike Design ketting

Hier is een betaalbare maar prachtige ketting in goud. Deze 5 tola gouden kettingontwerpen zijn perfect voor gelegenheden als het goud helder schijnt. De spikes in de ketting en de oorbellen zien er erg aantrekkelijk uit. Verschillende soorten ontwerpen zijn altijd de beste keuze voor dames, koop deze voor je volgende feest!.

4. Kabelketting:

Kabel ketting

Dit is een moderne kijk op het kettingontwerp. De gouden ketting van 5 gram is gemaakt van kleine kabelontwerpen die met elkaar zijn verbonden. Het werkt geweldig voor gebruik op kantoor en dagelijks gebruik. De ketting heeft ook een sterke sluiting aan het uiteinde. Vrouwen kunnen genieten van dit soort sieraden voor hun feest op kantoor.

5. Gouden Mangalsutra:

Gouden Mangalsutra

Koop dit mooie mangalsutra-ontwerp in 5 g goud en je kunt er dagelijks van genieten. De delicate hanger met bladpatroon is perfect voor een eenvoudige look. Deze ketting van 5 gram is precies wat je nodig hebt voor een andere mangalsutra. Mannen kunnen dit soort sieraden ook op een speciale dag of valentijnsdag cadeau doen aan hun vrouw.

6. V-vorm ketting:

V-vorm ketting

Je kunt deze gouden ketting in V-vorm krijgen als een perfecte koop voor je verjaardag of jubileum. De v-vormige ketting heeft kleine diamanten eraan. De delicate oorbellen die hetzelfde patroon hebben als de ketting maken de look helemaal af. Het ziet er geweldig uit op elke outfit, als je westerse outfits wilt dragen, dan is deze een mooie selectie.

7. Kralenketting:

Kralen ketting

Deze geweldige ketting met drie strengen kralen is een geweldige manier om aandacht te krijgen. Elke streng heeft kralen van verschillende groottes en dit zorgt ervoor dat het er erg glamoureus uitziet. De oorbellen zijn ook van hetzelfde patroon maar toch erg dramatisch.

8. Drop Link-ketting:

Drop Link ketting

Hier is een goede drop-link ketting die je voor dagelijks gebruik kunt gebruiken. De droplink ziet er heel eenvoudig en toch erg stijlvol uit. Je kunt ook een hanger aan de ketting bevestigen.

9. Slangenketting:

Ketting met slangenketting

Dit is een ander populair kettingontwerp dat eruitziet als een slangenpatroon. De ketting is erg sterk en ziet er ook zwaar uit. Dit ontwerp heeft een klem aan het uiteinde.

De gouden ketting van 5 gram kan prachtig en stijlvol zijn. Je kunt ze in verschillende ontwerpen hebben, van eenvoudig tot ingewikkeld. De traditionele en moderne ontwerpen zijn zeer aantrekkelijk.