Antieke ketting is een soort sieraad dat een vorig tijdperk of een periode in de menselijke samenleving vertegenwoordigt. Dit soort juwelen worden van generatie op andere doorgegeven en zijn een soort zegeningen van de ouderlingen. Deze kettingen dragen ook de emoties van een familie en zijn een erfgoedornament. Antieke ketting is gemaakt van kostbare edelstenen en het vakmanschap van de ketting is verbazingwekkend waardoor je sprakeloos bent.

antieke ketting ontwerpen

De ketting kan ook worden ontworpen in elk metaal zoals goud, diamant, smaragd of zilver. Antieke ketting geeft je koninklijk en een classy touch. Laten we eens kijken naar enkele topontwerpen voor antieke kettingen.

Beste antieke kettingontwerpen:

Hier zijn de 9 beste antieke kettingontwerpen als volgt:.

1. Puur gouden antieke ketting:

puur-gouden-antieke-ketting1

Goud is een metaal dat al sinds de oudheid populair is. Koningen en keizers droegen vroeger een ketting gemaakt van puur goud omdat het de royalty van een persoon verbeeldde. Over het algemeen werden antieke kettingen gemaakt van puur goud en het vakmanschap van de ketting was verbluffend. Deze soorten antiek gouden kettingen kunnen worden gedragen op bruiloften of bij elke gunstige gelegenheid, waardoor je er gracieus en stijlvol uitziet.

2. Bruids antieke kettingen:

bruids-antieke-ketting2

Tegenwoordig dragen bruiden graag een antieke ketting op hun trouwdag. Omdat deze ketting uniek is en je er prachtig en anders uit laat zien dan anderen, waarderen bruiden het om deze kettingen op hun dag te dragen. Deze kettingen zijn erg zwaar en rode robijn en kundan erin gegraveerd waardoor het er uit de wereld lijkt.

3. Adembenemende antieke kettingen:

Adembenemende antieke kettingen

Hoewel deze ketting er eenvoudig uitziet, kun je op het eerste gezicht verliefd worden op deze antieke ketting. De combinatie van alle kostbare edelstenen zoals robijn, smaragd, parel, diamant en kundan maakt de ketting geweldig. Dit type ketting kan zowel op lichte feestjes als in coole hangouts worden gedragen, waardoor je er ook cool en stijlvol uitziet. Het kan geleren met elke soort outfit die je verkiest.

4. Antieke ketting met robijn en godin reliëf:

Antieke ketting met robijn en godin reliëf

Het matchen van robijn en goud is er sinds eeuwen en is zelfs een geweldige combinatie. De ketting is ontworpen in de vorm van een blad en tussen de dollar staat een godin. Het hele concept van ontwerpen is anders dan bij andere soorten kettingen, waardoor het uniek lijkt ten opzichte van andere. Het is de beste antieke gouden ketting.

5. Spirituele antieke kettingen:

Spirituele antieke kettingen

Sommige mensen hebben een spirituele neiging van gedachten en willen een ketting of ornamenten dragen die daarmee verband houden. Dus deze gouden antieke ketting is de perfecte keuze voor hen, aangezien de hanger bestaat uit het portret van “Heer Krishna” en het vakmanschap erop gegraveerd is niet van de wereld. Je kunt zelfs elk ander heerportret graveren volgens je wensen.

6. Kundan antieke ketting:

Kundan antieke ketting

Kundan is ook een vorm van goud en is gemaakt na veel ontberingen. De antieke ketting gemaakt met kundan heeft een sprankelende en koninklijke uitstraling. In deze ketting zijn parels en gouden ballen rondom de ketting gehangen die de schoonheid van je halslijn en de ketting benadrukken. Robijn en smaragd gebruikt tussen de ketting verhogen de waarde van het juweel.

7. Designer Ruby antieke kettingen:

Designer Ruby antieke kettingen

Ontwerpers hebben een antieke ketting gemaakt die het een unieke en stijlvolle uitstraling geeft. De ketting is gemaakt in de vorm van een ster; de robijnen zijn bezaaid en geven het juweel op het eerste gezicht een sprankelende uitstraling. De ketting is gemaakt van dunne draden van goud die in elkaar verstrengeld zijn om een ​​sterke ketting te vormen, waardoor de set er trendy uitziet en je er modieus uitziet. Het is een van de populaire gouden antieke kettingontwerpen.

8. Pearl Jhumka antieke ketting:

Pearl Jhumka antieke ketting

Jhumka zijn een vormklokken en zijn zeer traditioneel in de Indiase cultuur. In deze set is het gebruik van robijn op een bepaalde manier bezaaid en daaronder is jhumka opgehangen met de hangende parel, waardoor de ketting extra gewoon wordt. Het hele vakmanschap van de ketting is prachtig en zou perfect zijn voor elke gelegenheid die je wenst.

9. Traditionele Indiase antieke kettingen:

Traditionele Indiase antieke kettingen

Hier komt een traditionele Indiase antieke ketting voor u die in goud is gemaakt. Het goud is ontworpen en gestyled in een patroon van spiraalvormige wielen en aan de randen zijn kleine gouden kraaltjes gebruikt. De ophanging ertussen is ontworpen van gouden wiel en edelsteen robijn. Deze soorten kettingen worden over het algemeen gedragen op bruiloften en bij elke speciale gelegenheid en zien er goed uit met traditionele kleding. Dit is een van de beste ontwerpen voor antieke gouden kettingen.

Antiek kettingen zijn degenen die anders zijn dan anderen en ook waardevol zijn. Omdat deze kettingen van edelstenen zijn gemaakt, kunnen ze je zakken aan de hogere kant pakken. Maar tegelijkertijd laten ze je er gracieus, mooi en anders uitzien dan anderen. Opmerkingen zouden blijven stromen, waardoor je je ook speciaal voelt. Dus antieke ketting is de perfecte keuze voor bruiloften en ook voor gunstige, speciale gelegenheden.