Het beheren van lang haar en het transformeren in mooie kapsels is niet eenvoudig. We snappen je bezorgdheid. Daarom zijn hier de meest trendy kapsels voor schoolmeisjes voor lang haar. Als je op school zit, begrijpen we hoe saai de informele, normale schooltijden met je haar kunnen zijn en je zou waar mogelijk willen experimenteren met nieuwe kapsels. Deze kapselideeën voor lang haar zijn daarom ook vrij nieuw, trendy, stijlvol en elegant. Deze passen bij verschillende gelegenheden en zullen zeker in je hart grijpen met stijl en mode. Alle trending varianten zijn hier, of het nu gaat om vlechten tot knopen tot paardenstaarten of los haar. Je zou ze zeker leuk vinden en kies daarom de beste stijl die bij je past en probeer ze uit.

Top 10 trendy schoolkapsels voor lang haar om te bekijken:

Hier zijn top 10 schoolmeisjeskapsels voor lang haar om te bekijken.

1. Gevlochten pony met een knoop:

Gevlochten pony met een knoop

Dit gemakkelijke kapsel voor lang haar voor school kost nauwelijks tijd. Begin gewoon met vlechten vanaf de bovenkant van het hoofd en bind de pony vast met de haarknoop zelf aan het einde. Laat het haar in de buurt van de oren als zachte krullen om het kapsel te verheffen. Dit is ook vrij eenvoudig om zelf te doen en is het meest geschikt voor middelbare schoolmeisjes als kapsel voor hen. Het haar is vanaf de bovenkant van het hoofd gevlochten en dat is belangrijk in deze stijl. Dit is een van onze favoriete kapsels voor mooie schoolmeisjes voor lang haar.

 • Beste seizoen om te proberen: Winter en moesson zijn de beste seizoenen om deze stijl uit te proberen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Deze stijl past het beste bij meisjes met een ovaal gezicht en golvend haar.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Probeer deze stijl met casual shirts en jeans terwijl je uitgaat met vrienden.

2. Side Twisted School Girl-kapsels voor lang haar:

Zijwaarts gedraaide schoolmeisjeskapsels voor lang haar

Dit is niets anders dan gemakkelijke en schattige kapsels voor lang haar voor school. Het enige dat nodig is, is om eerst diagonaal op een dunne manier van de zijkant te vlechten. Rol het vervolgens op tot aan het resterende haar en maak het systematisch goed vast om het stevig vast te binden. Dit is vrij elegant en ziet er super trendy en stijlvol uit. Lange meisjes met lang haar kunnen helemaal pronken met deze stijl.

 • Beste seizoen om te proberen: De winter is een goede tijd om deze stijl uit te proberen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Draag deze stijl met elk gezichtstype en lang golvend of steil haar.
 • Geschikte Jurk en Gelegenheid: Draag een mooie meisjesjurk om er hier goed uit te zien terwijl je naar leuke, chique evenementen gaat.

3. Gedraaide knoop met haarverlof:

Gedraaide knoop met haarverlof

Dit zijn mooie kapsels voor lang haar voor schoolvakanties. Ga je gang door vijf tot zes dunne vlechten te maken vanaf een bovenste gedeelte bij het hoofd. Bind ze vervolgens allemaal vast met behulp van het lint of haaraccessoire dat u wilt. Dit vereist dik en volumineus haar om er goed en speciaal uit te zien. Het haar dat dik en veerkrachtig is, kan er hier helemaal geweldig en stijlvol uitzien.

 • Beste seizoen om te proberen: Draag deze stijl in elk seizoen zoals je wilt.
 • Geschikte Jurk en Gelegenheid: Draag dit met mooie traditionele kleding tijdens festivals.
 • Geschikt gezicht en haartype: Vrouwen met ovale, ronde en diamanten gezichtsvorm met golvend haar kunnen deze stijl rocken.

4. Rechte gevlochten stijl voor lang haar:

Rechte gevlochten stijl voor lang haar

Dit is nogal een verbazingwekkende kapsels voor lang steil haar voor school. Dit geeft mooie elegante en koninklijke prinsessen vibes. Het enige dat u hoeft te doen, zijn strakke vlechten langs de zijkanten en ervoor zorgen dat het er vanuit het midden uitziet als een band. Alleen meisjes met steil haar kunnen er super stijlvol en trendy uitzien in deze look. Probeer het uit, en je zou deze nieuwe look zeker ook geweldig vinden.

 • Beste seizoen om te proberen: Winter en moesson zijn een goed moment om deze stijl uit te proberen.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Meisjes kunnen in deze stijl een mooie outfit dragen om familiefeesten bij te wonen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Degenen met elk gezichtstype en steil haar kunnen er alleen maar goed uitzien in deze stijl.

5. Gevlochten ponykapsel:

Gevlochten ponykapsel

Probeer dit nieuwe casual kapsel voor lang haar voor school als je van paardenstaarten houdt. Dit kapsel duurt nauwelijks minuten, want het enige wat je hoeft te doen om dit kapsel te bereiken is vlechten van een kant tot het einde en een paardenstaart maken door het gevlochten gedeelte te vermengen met ander haar. Dit is helemaal trendy en ook best meisjesachtig om eruit te zien.

 • Beste seizoen om te proberen: Elk seizoen is helemaal goed om deze stijl uit te proberen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Meisjes met een ovaal gezicht kunnen het uitproberen met golvende haartextuur.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Degenen met casual outfits of etnische kurtas kunnen er goed uitzien in deze stijl terwijl ze uitgaan met vrienden voor middelbare en middelbare schoolmeisjes.

6. Schoolkapsel voor moderne meisjes:

Schoolkapsel voor moderne meisjes

Dit coole kapsel voor lang haar is niet gemakkelijk om zelf te doen. Je hebt een stylist nodig om deze trendy look te bereiken. Die middelbare schoolmeisjes die zich echt willen voorbereiden met een make-over voor een chique evenement, kunnen deze uitproberen. Deze schoolmeisjeskapsels voor lang haar zijn ook heel stijlvol, vrouwelijk en trendy. Dit ziet er goed uit voor meisjes die langer van aard zijn en voor degenen die graag haaraccessoires toevoegen aan het eind.

 • Beste seizoen om te proberen: De winter is een goed moment om deze uitkijk te proberen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Elke gezichtsvorm kan dit uitproberen met golvende haartextuur.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag traditionele kleding om dergelijke formele en feestelijke evenementen hier bij te wonen.

7. Vlechten in willekeurig kapsel:

Vlechten in willekeurig kapsel

Dit is een super casual en leuk kapsel voor lang haar voor school. Die middelbare schoolmeisjes die zich niet veel zorgen maken over haarstyling, maar er groots en elegant uit willen zien, kunnen deze stijl proberen. Dit kost speciale tijd. Voor dit kapsel heb je alleen een vlecht aan beide kanten van je haar nodig nadat je de binnenste vlechten kriskras door elkaar hebt gehaald als het gedeelte tussen beide. Laat de rest van het haar zoals het is in de vorm van een pony en voeg mooie haarclips toe voor de look.

 • Beste seizoen om te proberen: Probeer dit voor elk seizoen zoals je wilt.
 • Geschikt gezicht en haartype: Ovaal en rond gezicht kan dit met elk haartype uitproberen.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Meisjes kunnen met deze look vrijetijdskleding dragen tijdens normale uitstapjes.

8. Paardenstaart voor jonge schoolmeisjes:

Paardenstaart voor jonge schoolmeisjes

Dit is een mooi kapsel voor lang dik haar voor school. Meisjes die op de lagere en middelbare school zitten, kunnen deze stijlvolle en schattige meisjesachtige look proberen. Hier is er een pony in de vorm van bubbelvormen ertussen door wat haar over te laten in de vorm zoals hierboven weergegeven. Dit is gemakkelijk te doen en ziet er super meisjesachtig uit en is ook best trendy.

 • Beste seizoen om te proberen: Elk seizoen kan het beste zijn om deze stijl uit te proberen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Elke gezichtsvorm en steil haar kan deze look proberen.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Meisjes kunnen een mooie meisjesjurk dragen om deze look te maken en uitgaan met ouders voor een uitje.

9. Vlechtstrepen kapsel voor schoolmeisjes:

Vlechtstrepen kapsel voor schoolmeisjes

Deze kapsels op de middelbare school voor lang haar zijn behoorlijk populair bij een vlechtlook. Dit ziet eruit als een rommelig kapsel en kan er super mooi uitzien bij meisjes die kort zijn en lang haar hebben. Het zijhaar wordt van de zijkanten genomen en er wordt een vissenstaartvlecht of normale vlecht gemaakt die bij de rest van het haar overblijft. Dit ziet er ook vrouwelijk uit en past erg goed bij moderne jonge meisjes.

 • Beste seizoen om te proberen: Draag deze stijl in moesson en winter op zijn best.
 • Geschikt gezicht en haartype: Draag dit als je een gezichtsvorm hebt met steil of golvend haar.
 • Geschikte jurk en gelegenheid:: Een mooie verkleedjurk ziet er goed uit in deze stijl, of het nu een knielange jurk is of een traditionele jurk om uit te gaan op feestjes.

10. Gevlochten kant over stijl:

Dit is een bekend eenvoudig kapsel op de basisschool en de middelbare school. Hier wordt de vlecht van beide kanten strak gemaakt en naar een andere kant genomen om het goed te binden. Het zit goed vast met elastieken en spelden. Dit is vrij eenvoudig te doen en als er geen tijd is, is dit goed om te doen. Het belangrijkste verschil dat hier wordt opgemerkt, is zijwaartse vlecht, waardoor het er uniek uitziet. Dit is ook het populairste kapsel voor schooltijd

 • Beste seizoen om te proberen: Elk seizoen is perfect om deze stijl uit te proberen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Elke gezichtsvorm en elk haartype kan dit uitproberen met zijn veelzijdige stijl.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag dit met schooluniform om naar school te gaan of tijdens het spelen met casual outfits.

Aanvullende tips:

 1. Gebruik niet veel stylingtools voor jonge meisjes. Dit is niet goed voor het haar. Je kunt het af en toe gebruiken voor middelbare schoolmeisjes.
 2. Breng haarserum aan na het wassen om het haar te voeden en glad te maken.
 3. Laat geen kapsel achter voordat je gaat slapen. Laat het haar ‘s nachts ademen.
 4. Niet te veel shampoo gebruiken. Het wordt afgeraden om meer dan drie keer per week te wassen.
 5. Zodra het haar is gestyled, gebruik je haarlak om het kapsel voor een langere tijd op zijn plaats te houden.
 6. Breng de olie wekelijks aan om ervoor te zorgen dat het haar goed gehydrateerd is. Het vermindert ook ruwheid in het haar.
 7. Het haar van jonge kinderen kan er nog mooier uitzien door accessoires aan het haar toe te voegen. Deze kunnen naar wens worden aangepast om ze er schattig en mooi uit te laten zien.

Daarom zijn dit behoorlijk trending en populaire kapsels voor schoolmeisjes voor lang haar. Deze kapsels zijn een mix van zowel gemakkelijke als stijlvolle looks. Deze kunnen door kinderen van verschillende leeftijden voor verschillende gelegenheden in de hand worden geprobeerd. Ze kunnen de meisjes transformeren om er stijlvol en elegant uit te zien. Probeer ze uit en we horen graag van je hoe goed de meiden ze vonden.