We hebben allemaal wel eens nagedacht over kapsels en haarstyling op een bepaald moment in het leven, maar heb je ooit nagedacht over mogelijke stijlvolle kapsels voor je jongen? Goed, we horen je, ze zijn niet gebruikelijk om aan te denken, en we zijn gewend om elke keer casual kapsels te doen met onze jongens. Maar deze keer zijn er trends in kapsels voor schooljongens. Deze kapsels voor schooljongens zijn vrij gemakkelijk te doen gezien het schema waarmee we vaak opraken en zijn onstuimig en stijlvol. We zijn er zeker van dat uw jongens ook van hen zouden houden. Er zijn hier verschillende varianten die geschikt zijn voor verschillende kinderen en voorkeuren, en daarom kunt u kijken wat het beste bij uw jongen past.

Nieuwste en populaire kapsels voor schooljongens

10 nieuwste en stijlvolle kapsels voor schooljongens:

Daarom vindt u hier een lijst met de beste en trending slimme kapsels voor schooljongens.

1. Opgerold kapsel voor je jongens:

Opgerold kapsel voor je jongens

Dit is een leuk kapsel voor een middelbare schooljongen om uit te proberen. Je kunt dit zelfs met je jonge kind proberen. Het is een nieuwe toevoeging aan onze lijst met populaire kapsels voor jongens met een stukje haar erboven opgerold. Er is een beetje ondersnijding aan de zijkanten, en dit verbetert de look enorm. Probeer het uit om je jongen er slim uit te laten zien.

 • Beste seizoen om te proberen: De zomer is een goede tijd om aan deze stijl te werken.
 • Geschikt gezicht en haartype: Jongens met een rond en vierkant gezicht met kort haar kunnen deze stijl uitproberen.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag casual shirts en korte broeken om in deze stijl met het gezin uit te gaan.

2. Het slimme en aardige jongenskapsel:

Het slimme en leuke kapsel aan de jongenskant

Dit is zo’n leuke jongen, kapsel. Dit eenvoudige kapsel voor schooljongens wordt al jaren nagebootst en wordt op grote schaal gevolgd en toch is het een van de meest trendy en populaire kapsels. Het enige dat nodig is, is het haar heel goed te kammen, zodat het in een kort kapsel naar de zijkant wordt geborsteld. Til het haar een beetje op om een ​​stijlvolle uitstraling te geven. Dit is vrij eenvoudig te doen en kost nauwelijks tijd

 • Beste seizoen om te proberen: Elk seizoen is helemaal goed om deze stijl uit te proberen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Elke gezichtsvorm kan deze stijl alleen uitproberen met kort haar.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag deze stijl met een schooluniform om naar school te gaan voor kinderen. Dit is een veelvoorkomend schoolkapsel.

3. Stijlvolle stijl voor jonge jongens:

Stijlvolle stijl voor jonge jongens

Dit is nu nieuw in de trend. Dit is het stijlvolle kapsel van het jaar voor schooljongens, dat er super geweldig en trendy uitziet. Deze look is gebruikelijk voor jonge jongens, maar wordt ook niet uitgebreid om uit te proberen voor schoolkinderen. Je jongen zou dol zijn op deze look, zeker gezien de mix van trend, stijl en aandacht die hij erdoor zou krijgen

 • Beste seizoen om te proberen: Winter en moesson zijn goede seizoenen om deze stijl te proberen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Elke gezichtsvorm kan deze stijl uitproberen met kort haar.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag dit met normale T-shirts en broeken of shorts om uit te gaan om met andere jongens te spelen.

4. Korte spikes voor jonge middelbare schooljongens:

Korte spikes voor jonge middelbare schooljongens

Dit is zo’n leuk kapsel voor een middelbare schooljongen om uit te proberen. Het is heel eenvoudig te onderhouden en ook nog eens uit te proberen. Er zijn kleine spikes hier boven te zien en een beetje ondersnijding vervaagt aan de zijkanten. Dit kan in de salon worden gedaan en voor dagelijks gebruik worden geprobeerd om er stijlvol en onstuimig uit te zien. Dit kapsel zal zeker goede aandacht krijgen

 • Beste seizoen om te proberen: De winter is een goed moment om dit kapsel uit te proberen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Ovaal gevormd gezicht met glad getextureerd haar kan deze stijl uitproberen.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Jonge jongens kunnen dit proberen met een formeel shirt en broek om naar school te gaan of voor andere evenementen.

5. Leuke Side Slick-stijl voor jongens:

Leuke Side Slick-stijl voor jongens

Dit is een van de bekende en beste kapsels voor schooljongens. Het heeft niet veel tijd nodig om te doen, en het enige wat je hoeft te doen is het haar gelijkmatig aan alle kanten mooi te borstelen. Je kunt een beetje vervagen aan de zijkant eronder, zoals op de afbeelding te zien is. Hierdoor ziet je jongen er super slim uit. Dit is een veel voorkomende stijl die wordt gevolgd door verschillende kinderen en nog steeds trending hier om ook te blijven.

 • Beste seizoen om te proberen: Probeer dit met moesson en winter om er goed uit te zien.
 • Geschikt gezicht en haartype: Elke gezichtsvorm kan deze stijl uitproberen met elk haartype.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Jongens kunnen casual outfits dragen om met het gezin uit te gaan. Dit kan ook gevolgd worden om met het uniform naar school te gaan.

6. Rommelig kapsel voor schooljongens:

Rommelig kapsel voor schooljongens

Dit is een leuk en bekend medium kapselidee voor een schoolkind. Als je jongen graag pronkt met zijn stijl en ervan houdt om goed met zijn haar te pronken, dan is deze stijl zeer geschikt voor hem. Het zorgt er ook voor dat het kind er super stijlvol en schattig uitziet en kan worden uitgeprobeerd voor het normale doel.

 • Beste seizoen om te proberen: De winter is een goede tijd om deze stijl uit te proberen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Draag dit met halflang haar en een rond of ovaal gezicht.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Jongens kunnen casual shirts en broeken dragen om uit te gaan voor familie-evenementen.

7. Pony Cut voor schooljongens:

Pony gesneden voor schooljongens

Dit is een schoolkapsel voor kortharige jongens. Het is ook een bekende stijl met een pony die aan alle kanten gelijkmatig op het voorhoofd en het hoofd valt. Dit is een symmetrisch kapsel aan alle kanten en is al heel lang in de trend. Het is nog steeds populair gezien de trend en de stijl die het volgt en de eenvoud hierachter.

 • Beste seizoen om te proberen: De winter is een goede tijd om deze stijl uit te proberen.
 • Geschikt gezicht en haartype: Draag deze snit voor een rond gezicht met golvend haar.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Dit is een goed schoolkapsel dat regelmatig bij het schooluniform past.

8. Kort kapsel voor jonge schooljongens:

Kort kapsel voor jonge schooljongens

Dit populaire kapsel voor middelbare schooljongens is voor liefhebbers van kort haar. Die kinderen die er goed uitzien in kort haar, moeten dit kapsel proberen. Dit is een van de meest eenvoudige knipbeurten om te beheren en te onderhouden. Probeer dit dus eens uit als je de voorkeur geeft aan eenvoud en snelle make-over.

 • Geschikt gezicht en haartype: Ovaal en rond gezicht met kort haar past het beste bij deze stijl.
 • Beste seizoen om te proberen: De zomer is een goed moment om dit uit te proberen en kan echter ook in andere seizoenen geschikt zijn.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Casual shirts en jeans kunnen worden geprobeerd om in deze stijl te picknicken.

9. Kort opgeheven ponyhaar voor jonge jongens:

Kort opgestoken ponyhaar voor jonge jongens

Dit stijlvolle en jonge kapsel voor schooljongens is opnieuw een van de meest populaire en wordt nog steeds op grote schaal gevolgd door verschillende mensen. Deze stijl is goed als het kind krullend haar heeft. Het haar hier is gemaakt om eruit te zien alsof het op de rug is vastgebonden om een ​​stijlvolle look te geven. Als je ook een beetje mode wilt, is dit een goed kapsel

 • Beste seizoen om te proberen: Dit is een goed kapsel om in elk seizoen uit te proberen zoals je wilt.
 • Geschikt gezicht en haartype: Elke gezichtsvorm kan deze stijl uitproberen met elk haartype.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Draag deze stijl met casual outfits terwijl je uitgaat voor leuke feestjes met ouders.

10. Nieuwste haarliftstijl voor jongens:

Nieuwste haarliftstijl voor jongens

Als je van mode en trend houdt, snappen we dat je wilt dat je kind er ook stijlvol en modieus uitziet. Dit is een van dergelijke kapsels, die gemakkelijk te doen en te onderhouden is. Het enige dat nodig is, is wat haargel nemen om het haar te stylen en het in het middelste gedeelte bij de kruin op te tillen. Dit is super uniek en stijlvol voor kinderen

 • Beste seizoen om te proberen: Winter en moesson zijn de beste tijden om aan deze stijl te werken.
 • Geschikt Gezicht en Haartype: Ovaal gevormd gezicht voor jonge jongens met elk haartype kan dit uitproberen.
 • Perfecte jurk en gelegenheid: Casual T-shirts en broeken passen goed bij deze stijl. Probeer het uit terwijl je naar evenementen of diners gaat met familie.

Aanvullende tips:

 1. Kort haar voor kinderen betekent niet dat je hun haar elke dag kunt wassen. Zorg ervoor dat je niet te veel shampoo gebruikt.
 2. Gebruik geen styling- of verwarmingsapparatuur op het haar van kinderen om te stylen, tenzij dit onvermijdelijk is voor het kapsel.
 3. Je kunt het haar van kinderen gemakkelijk beschermen tegen voeding en vocht door regelmatig olie aan te brengen. Probeer het uit, en het haar zal glad en zijdeachtig blijken te zijn.
 4. Laat het schoolkapsel en kapsel eenvoudig zijn, en je kunt hetzelfde kapsel ‘s ochtends aanpassen en omdraaien door gel aan te brengen in een andere trendy stijl.
 5. Deze kapsels voor schooljongens kunnen gemakkelijk worden bereikt als er kort haar is. Probeer daarom het haar vaak te knippen om dezelfde haarlengte te behouden.

Ik hoop dat deze kapsels voor schooljongens goed bij je kind passen. Ze bevatten verschillende varianten, van slim tot stijlvol tot trendy en gedurfde stijlen. Probeer het uit terwijl je met kinderen op stap gaat of naar school gaat voor verschillende gelegenheden, afhankelijk van de stijl. Je kind zal ook zeker van deze stijl houden. Vertel ons wat je vindt van deze kapsels voor kinderen en schooljongens hier. We horen graag van je.

Veelgestelde vragen en antwoorden:

Q1. Hoe vaak is haar wassen goed voor het haar van kinderen??

antw: Het is niet goed om het haar van kinderen te veel te wassen. Als uw kind normaal en fijn haar heeft, is het voldoende om het 2-3 keer te doen, ook al is het kort. Als het haar vettig is, is het een goede optie om het haar elke andere dag te wassen. Zorg ervoor dat de hoofdhuid schoon en gezond is.

Q2. Hoe het haar van jonge jongens en kinderen zachter te maken??

antw: Voeg een beetje jojoba-olie toe aan de shampoo van je kind. Dit is een goed ingrediënt om het haar van het kind glad te maken en te verzachten. Verder kunnen vochtinbrengende crèmes op waterbasis worden gebruikt om het haar gladder te maken. Regelmatig gebruik van sheaboter en kokosolie op het haar helpt ook en is een geweldige remedie.

Q3. Hoe het haar van het kind sneller te laten groeien??

antw: De haargroei hangt over het algemeen af ​​van een goed uitgebalanceerd voedzaam dieet. Daarom is gezond voedsel nodig om haar te laten groeien. Eieren, volkoren granen, vis, vetzuren zijn essentieel voor een goede en gezonde haargroei.