Chiming klokontwerpen zijn een rage uit het verleden. Ze zien er vintage uit en zijn nog steeds veel gevraagd. De klokken kunnen lang en elegant zijn of ze kunnen ook kort zijn. Het belangrijkste idee voor een klokgelui is het klokgelui dat het maakt bij de slag van elk uur. Dit herinnert mensen aan de tijd dat het is. De klokken zijn een prachtig meesterwerk dat de tand des tijds heeft doorstaan.

Eenvoudig & Moderne klokkenluiderontwerpen:

Hier hebben we 15 nieuwste en beste klokkenklokontwerpen met foto’s ingeschakeld. Laten we ze eens bekijken.

1. Wandklok:

Wandklokkengelui

Hier is een klassieke klokkenluider die je aan je muur kunt hangen. De groots uitziende houten bulova-klok heeft een analoge klok en stalen bel aan de onderkant. De sierlijk versierde wandklok is perfect voor grote huizen en vintage stijlen.

2. Schoolhuis Chiming-klok:

Klok van het schoolhuis

Een schoolgebouwklok is een moderne slagwerkklok die er vrij elegant uitziet. De achthoekige bovenste helft van de klok is gemaakt met een houten frame. Het heeft een koperen belplaat aan de onderkant. De analoge klok geeft je de perfecte tijd en de klok slaat op het hele uur.

3. Sleutel wind klokkenspel:

Sleutel wind klokkenspel

Een van de beste klokkenluidende wandklokken is het type sleutelwind. Hier kunt u met een sleutel de klok op de juiste minuut opwinden. Dit geeft je een exacte tijd die we allemaal nodig hebben. Deze designklok heeft een prachtig vakmanschap aan de bovenkant. De klok is ook een geweldig pronkstuk.

4. Howard Miller mantelklok:

Howard Miller Mantel Chime Clock

Naast wandklokken is het ook een goed idee om klokken te hebben die op een tafel of op een schouw kunnen worden bewaard. Deze schattige klokgelui pendules zijn erg populair en gaan een generatie mee. De pendules zijn overal te plaatsen en hebben een gebogen vorm. Het houten frame van deze klokken geeft het een vintage look.

5. Muzikale kwartierklok:

Muzikale Kwartierklok

Het mooiste aan oude klokken is het chique element. Deze muzikale klokkenluiderontwerpen zijn precies wat je in huis moet hebben. Ze zijn chique en zien er elegant uit. De muziek slaat op het hele uur en deze kan ook opgewonden worden. Het heeft een aantal sierlijke versieringen aan de zijkanten van de klok.

6. Gebogen ontwerpklok:

Gebogen Design Klok

Probeer deze schattige houten klok die er spectaculair uitziet. Het gebogen ontwerp van deze klok is echt mooi. De klok heeft een glazen kast waarin de klok is geplaatst. Dit ziet er erg goed uit op een tafelblad als een klokgelui tafelklok. De ritmische beweging van de klok is heel kostbaar.

7. Grootvader klokkenspel:

Grootvader klokkenspel

Een van de grote klokken is de grootvaderklok. Deze lange en elegante klok is gemaakt van hout. De binnenkant van de klok is hol en herbergt de belplaten. Ze maken een groots geluid op het uur. Dit is een van de beroemdste klokken uit de oudheid.

8. Seiko Chiming-klok:

Seiko Chiming-klok

Seiko is een van de beste bedrijven die klokken maken. De Seiko grote klokgelui wandklok is de meest gewilde klokken die je zult vinden. De wandklokken zijn legendarisch. Ze zijn stijlvol en zeer nauwkeurig. Je kunt ervoor kiezen om deze in de hal of de studeerkamer op te hangen voor je gemak.

9. Gebogen klokkenspel:

Gebogen klokkenspel

Een ander beroemd bedrijf dat klokken produceert, is Howard Miller. Deze klokkengelui van Howard Miller zijn erg mooi om naar te kijken. Het vakmanschap in elk van de klokken is spectaculair. De details van het stuk zijn voortreffelijk. Deze specifieke klok heeft de vorm van een zandloperfiguur.

10. Jubileumklok:

Jubileum klok

Een van de beste cadeaus om iemand te geven voor hun jubileum is de klokkenluidende jubileumklok. Dit prachtige stuk bevindt zich in een glazen kamer. De klok heeft klokken eronder die draaien en ziet er zeer elegant uit. Dit kun je het beste aan een stel geven op de belangrijkste dag van hun leven.

11. Koekoeksklok:

Koekoek Chiming Clock

Een van de beste vintage klokken is de koekoeksklok. Deze klok is gemaakt om eruit te zien als een vogelnest. Er zijn dieren en bomen die uit hout zijn gesneden. De klokken aan de basis zijn ook houten bellen. De kleine koekoeksvogel binnenin komt elk uur naar buiten en maakt een prachtig koekoeksgeluid.

12. Schoolklok:

Schoolklokkenluider

Hier is een prachtig uitziende Linden-klok die aan de schoolmuur wordt geplaatst. Deze eenvoudige maar nauwkeurige klok is precies goed voor een kantoorruimte. Dit geeft je de beste tijd en is ook gemakkelijk te lezen. De klokken op de klok zijn niet te luid om te storen.

13. Feestelijke klokken:

Feestelijke klokkengelui

Maak je feestdagen nog helderder en kleurrijker met deze kerstklok. Deze klok heeft de afbeelding van Kerstmis aan de binnenkant van de klok. Het luidt de prachtige kerstliederen op het uur. Dit zal echt iedereen opvrolijken en vooral geweldig zijn voor de kinderen. Deze klok ziet er geweldig uit als een klokkende bureauklok.

14. Ingelegde klokkenklok:

Ingelegde klokkenluider

Een hoge klokkenluider is een lust voor het oog. Deze groots ogende ingelegde klok met mahoniehout is zeer ingewikkeld in detail. Het is meer van het Edwardiaanse tijdperk en ziet er spectaculair en groots uit. Dit is het beste voor een grote kamer waar de nadruk kan liggen op dit lange en elegante stuk.

15. Koetsklok:

Koets Chiming Klok

Probeer een van de mooiste vintage klokken te bemachtigen. Dit zijn koetsklokken die tijdens het reizen werden gedragen. De klokken zouden de tijd aangeven voor reizigers. Deze worden geleverd in een glazen kamer en metalen fittingen. Ze zijn zeer elegant en eenvoudig van stijl.

Chiming klok ontwerpen zijn van verschillende stijlen. Dit kunnen grote staande klokken, pendules, koekoeksklokken of zelfs muziekklokken zijn. Ze zijn meestal gemaakt met een houten frame en hebben een glazen kamer. Deze klokken kunnen worden opgewonden om de juiste tijd te krijgen.