Mechanische klokken zijn de klokken die op machines lopen. Ze zijn niet door de natuur gebonden zoals een zonnewijzer of een zandloper. Ze vertellen de tijd met grote precisie en daarom worden ze veel gebruikt. Mechanische klokontwerpen zijn ook geweldig om naar te kijken. De talrijke tandwielen die met elkaar verbonden zijn, vormen met gemak en precisie het uurwerk. De mechanische klokken zien er ook erg industrieel uit omdat ze de mechanica van de klok niet dekken. Je kunt alle onderdelen van de klok gemakkelijk zien en dit is wat deze klokken zo bijzonder maakt.

Koel & Beste mechanische klokontwerpen in India:

Hier hebben we 15 eenvoudige en nieuwste mechanische klokontwerpen met foto’s ingeschakeld. Laten we ze eens bekijken.

1. Mechanische tuinklok:

Tuin Mechanische Klok

Koop deze grote mechanische klok die je voor in de tuin kunt gebruiken. Deze klok heeft grote wijzerplaten en is gemaakt van metaal. Dit ziet er geweldig uit in een grote ruimte. De ruige randen van de klok geven hem een ​​industriële look.

2. Mechanische klok met meerdere versnellingen:

Mechanische klok met meerdere versnellingen

Hier is een mechanische wandklok met meerdere versnellingen die er erg cool en uniek uitziet. De vijf tandwielen zijn samengevoegd tot een speciaal stuk dat goed werkt om de tijd te vertellen. De mechanische wandklok is gewoon een prachtig stuk om in je huis te hebben.

3. Mechanisch showstuk:

Mechanisch showstuk

Koop deze mechanische prikklok voor thuis of als cadeau voor iemand. De mechanische skelet wandklok is prachtig om naar te kijken en heeft verschillende tandwielen die met elkaar verbonden zijn. De gecombineerde look van de klok is industrieel van uitstraling. De centrale klok heeft rondom grote Romeinse cijfers.

4. Vintage mechanische klok:

Vintage mechanische klok

Probeer deze mooie vintage mechanische klok die wordt geleverd met grote cijfers rondom. De weergave van de klok is zodanig dat er twee lagen zijn. De buitenste laag heeft de cijfers in messing. De binnenste laag heeft een mechanisch tandwielsysteem dat de uren- en minutenwijzers herbergt. Dit is een oude mechanische klok die er elegant uitziet.

5. Zilver mechanisch klokontwerp:

Zilver mechanisch klokontwerp

Als je zin hebt in wat leuke zilveren artikelen in huis of op kantoor, dan is deze zilveren mechanische prikklok precies wat je nodig hebt. Deze mechanische wekker is ook een kostbaar uurwerk dat u kunt hebben. Opvallend is de felle kleur van de klok. Het heeft zwarte uren- en minutenwijzers die een goed contrast geven met de klok.

6. Houten mechanisch klokontwerp:

Ontwerp van houten mechanische klok

Hout is ook een goede keuze voor klokken. Deze houten mechanische klok is prachtig om naar te kijken. Het 3D-effect van deze klok wordt gevormd door lagen tandwielen. De grote Romeinse cijfers zijn rondom perfect geplaatst. Dit is ook een mechanische slingerklok.

7. Draaiende mechanische klok:

Draaiende mechanische klok

Sommige unieke mechanische klokken worden geleverd met draaiende ontwerpen. De unieke en moderne mechanische klokken zijn retro en decoratief. Het draaiende bewegingswiel van de klok is bijzonder en er zit ook een wekker aan vast. Dit is een geweldige bureauklok die je thuis kunt gebruiken.

8. Mechanische klokkit:

Mechanische klokkit

U kunt uw eigen eenvoudige mechanische klok maken door een doe-het-zelf-methode. De toolkit biedt u alle onderdelen voor de klok. U kunt deze ingewikkeld ogende klok gemakkelijk maken. Deze mechanische slinger wandklok zal prachtig staan ​​tegen een donkere muur. Het contrast is precies goed voor elke kamer.

9. Mechanische grootvaderklok:

Mechanische grootvaderklok

Grootvaderklokken zijn een prachtig ding uit het verleden en ze zijn nu ook geweldig als modieuze items. De mechanische staande klok is een geweldig stuk voor elk huis. De klok is groot van formaat en heeft een houten frame. De slinger op deze klokken slaat op het juiste uur.

10. Mechanische zakklok:

Mechanische zakklok

Het is voor veel mensen een geweldige cadeau-optie om dit mechanische zakhorloge te hebben. De messing kap van dit zakhorloge heeft een glazen set. De kleine mechanische klok in het midden van dit zakhorloge zorgt ervoor dat het werkt. De klok kan een ketting hebben om op de jaszak te klikken.

11. Bronzen mechanisch klokontwerp:

Ontwerp van bronzen mechanische klok

Brons is een andere geweldige optie die wordt gebruikt voor het maken van klokken. De ingewikkelde ontwerpen die hier worden gebruikt, zijn normaal gesproken van vroeger. De ontwerpen maken deze mechanische tafelklok het beste. Het bronzen metaal laat zich gemakkelijk glanzen en blijft voor een lange tijd vlekkeloos.

12. Mechanisch uurwerk:

Mechanisch uurwerk

Het hebben van een prachtig uitziend uurwerk in huis is voor sommige mensen een kwestie van grote trots. Deze mechanische bureauklok is prachtig om naar te kijken en kan het middelpunt van uw gesprekken zijn. Het ontwerp is elegant en eenvoudig maar ziet er toch spectaculair uit. De Romeinse cijfers van de klok zijn groot van formaat en het contrast van het wit en zwart is prachtig.

13. Mechanisch klokontwerp voor houtwerk:

Ontwerp van mechanische klok met houtwerk

Hier is een prachtige klok die is gemaakt van hout. De ontwerper heeft onderaan de klok een doolhofloper verwerkt. De bal in de doolhofloper beweegt het hele uur van het ene uiteinde naar het andere. Dit is een van de beste mechanische klokken die zijn gebouwd.

14. Eagle-sculptuurklok:

adelaar sculptuur klok

Koop deze opvallende klok met bovenaan een adelaarssculptuur. De kleine konijnen aan de basis zijn ook schattig. Deze ronde mechanische klok heeft een bronzen kap en een glazen kap. Je kunt deze klok als tafelsetting krijgen en als middelpunt houden.

15. 3D-geprint – Cool mechanisch klokontwerp:

3D-geprint - Cool mechanisch klokontwerp

3D-printen is de nieuwste kunstfunctie die iedereen inhaalt. De hier gebruikte printer maakt een 3D-object van de gewenste afbeelding. Deze klok is gemaakt met behulp van de 3D-printer en werkt fantastisch.

Mechanische klokontwerpen zijn er in verschillende stijlen. De houten klokken zijn samen met messing, brons en koper de bestsellers in de wereld van mechanische klokken. De klokken kunnen ook slingers hebben. Sommigen van hen kunnen met het alarm of 3D-modellering zijn.