Louis Vuitton е модната къща, създадена през 1854 г. от Louis Vuitton. Марката е доста известна с това, че дава луксозни кожени изделия, които са украсили външния вид както на мъжете, така и на жените. Компанията обаче е известна с марковите сортове колан на Louis Vuitton, с които предоставя на света.

Най -добрите колани Louis Vuitton за мъже и жени с изображения:

Нека да разгледаме някои популярни дизайни на колан на Louis Vuitton, които е дал на младите хора,

1. Колан за сенчеста кутия:

Колан за сенчеста кутия

Конерен колан Louis Vuitton за мъже, който се предлага с два нюанса, е направен с кожено и памучно покритие. Коланът също има сенчест дизайн на двете кутии, които правят колана по -класически. Този тип колан можете да изпробвате с панталони и риза с тънък крой, той придава подходящ вид на вашето облекло.

2. Кожен колан от змия:

Кожен колан от змия

Тънък мъжки колан Louis Vuitton с кожа от змийска кожа придава огромен вид на официалните. Коланът се предлага в различни цветове, за да съответства на вашето облекло. Коланът се носи предимно за официални цели. Този мъж, който е зает с офис нещата си и се нуждае от редовно използване на офис облекло, тогава тези видове колани винаги отговарят на облеклото им.

3. Кожен колан с многоцветен монограм:

Кожен колан с многоцветен монограм

Черен колан Louis Vuitton се предлага със златен колан и многоцветен дизайн върху него. Коланът е направен с черен колан, върху който са дадени щампи на флорални дизайни и логото на компанията в различни други цветове. Най -добре се носи с дънки. Този тип многоцветен колан в днешно време предпочита най -вече младите хора. Това дава утеха на младежите по техните дънки и тениски.

4. Колан от обикновена кожа:

Обикновен кожен колан

Един прост и изискан дизайн, който може да се носи както за официален вид, така и за парти, е обикновеният мъжки колан на Louis Vuitton, който се предлага със зашит колан и сребърна катарама, която носи логото на компанията. Ако сте добре с простия или обикновен колан с марка, опитайте този обикновен кожен колан към официалния си вид.

5. Кожан кожени колан:

Желан кожен колан

Белият колан на Louis Vuitton е придобил нов облик с жаден дизайн на колана. Коланът от бяла кожа има невероятен стил, който прави проектирането на дупки в колана. Това е най -подходящо и за мъже и за жени, малко или с голям бюджет, тогава отидете с някаква онлайн опция за този дизайн.

6. Колан от релефна тъкан:

Колан от релефна тъкан

Доста модерен дизайн в истински колан Louis Vuitton с плат е тъмносиният релефен колан. Коланът е изработен от кадифена материя, даваща малки квадратни релефни дизайни с меко докосване. Можете да използвате този колан върху тъмносини дънки, предпочитани предимно от мъжки. Тъмно тъмносиньото придава изключителен вид на мъжките дънки.

7. Дизайн на колана от розова пантера:

Дизайн на розов пантерен колан

Въпреки че розовият цвят е по -малко харесван от мъжете, Louis Vuitton представи нов нюанс в розово, който дава дизайн на кутии както в обикновен розов, така и в засенчен розов цвят върху кожа. Този дизайн, специално проектиран за момичета или жени, вземете този стил колан за вашето облекло с тънки дънки. Розовият цвят придава хубав вид на този колан.

8. Кожен колан от дървен дизайн:

Кожен колан от дървен дизайн

Мъжкият колан на Louis Vuitton в кафяв цвят получава груб и здрав вид с вдъхновен дървен вид на колана, изработен от кожа. Коланът получава обикновен колан в сребро с добра дължина със зашита граница. Използвана чиста кожа за този тип колан, по -евтина, но подходящо проектирана и във вашия бюджет. Дървеното докосване придава мекота на този колан.

9. Дизайн на колана за торбички:

Дизайн на колана

Невероятен дизайн, представен от Louise Vuitton, е коланът, който е прикрепен с джобна торбичка. И коланът, и торбичката са изработени с подобен дизайн, широко използван от мъже, които пътуват много. Ако не искате да носите нищо по време на пътуване, тогава този колан е полезен за носене на малки неща като мобилни устройства или доказателства за самоличност.

10. Колан от деним Луис:

Колан от деним Луи

Денимът е популярен с това, че дава здрав дизайн, а коланът Loui Vuitton с деним покритие е един от най -добрите дизайни за ежедневни носения. Тънкият колан също има висящи куки за носене на вериги. Денимът винаги е най -добрата марка, затова опитайте този колан за вашето уникално впечатление.

11. Сияещ колан на Луи с катарама:

Сияещ колан на Луи с катарама

Извит и блестящ дизайн на катарама на Louis Vuitton, който се предлага със златна катарама и дизайн със златен печат, изглежда доста великолепен за небрежни хора. Коланът също е снабден с катарама, която държи важните ви устройства като мобилни телефони.

12. Златен ремъчен колан:

Златен ретро колан

Великолепен мъжки колан Louis Vuitton, който е придаден със златен щрих с помощта на вериги, златен колан и обикновен златен кожен колан, е доста адаптивен за ежедневието и за партита. Коланът осигурява монтаж на верига и на двете талии.

13. Колан от тъмна тъкан Louise:

Колан от тъкан Taupe от Луиз

Централният дизайн на колан от плат е най -добрият колан на Louis Vuitton за мъже, който идва както с плат, така и с кожа, за да даде уникален дизайн. Центърът на колана има хоризонтален засенчващ дизайн с пълен дизайн на златна катарама.

14. Дизайн на кафяво зашит колан:

Кафяв дизайн на зашит колан

Кафявият цвят остана доста приемлив за коланите. Мъжкият колан на Louis Vuitton е с обикновен отвор с нишки, а централната част е изработена от плат с флорални щампи в тъмни и светли нюанси.

15. Издраскан колан на Луиз:

Издраскан колан на Луиз

Мъжка колекция на колан на Louis Vuitton в сиво е с надраскан вид с няколко тъмни нюанси на кожения колан. Коланът също е снабден с катарама с подобна шарка за перфектно съвпадение.

Ключалката за колан на Louis Vuitton идва с логото на марката, без значение колко ефектен е дизайнът на колана. Марката притежава майсторство в раздаването на трайни колани със стандартизиран дизайн, които заедно с платнени материали.