Както всяко облекло, коланите също са от различни видове. Имате ежедневни колани и официални колани. Случайните колани са по -широки от официалните колани. Докато пазарувате колани, размерът, цветът, ширината, стилът и материалът трябва да се вземат предвид добре. Ежедневните колани вървят добре с меки цветни материали. Тънки, лъскави колани вървят добре със стилни и умни рокли.

Най -добрите и стилни черни колани за мъже и жени:

Ето вижте нашите 9 най -добри черни колана в най -новите дизайни. Изберете най -добрия си от списъка с черни колани по -долу.

1. Плъзнете черен колан:

Плъзнете черен колан

Този колан няма дупки. Закопчалката се закопчава върху кожата. Вътре в колана се засяват метални зъби и към катарамата е монтиран силен магнит, който взаимодейства помежду си и дава перфектен размер. Те са изработени от естествена кожа и имат катарама от неръждаем метал, която е черна или сребърна.

2. Черен колан с тресчотка:

Черен колан с тресчотка

Това е подобно на плъзгащия пояс. Освен това не използва дупки. Те се предлагат в различни цветове в колани, както и в катарами. Изработена е от естествена кожа и завършекът е гладък.

3. Реверсивен черен кожен колан:

Обратим черен кожен колан

Този колан е обратим, т.е.може да се носи от двете страни. Като цяло е ясно от двете страни. Но модниците са създали изискани парчета в същото. Някои от тях са обратими от гладка черна кожа от едната страна до текстурирана кафява кожа от другата. Двойната катарама с лого на Gancio изглежда наистина елегантна на този колан.

4. Тъкани плетени дамски черни колани:

Дамски черни колани от плетени плитки

Този дамски черен колан е ръчно изработен от естествена италианска кожа, която е гъвкава. Но цветът и текстурата му придават здрав вид. Този вид плетен колан е идеален за ежедневно облекло. Той е слаб със златна катарама от староанглийски месинг.

5. Черен колан с двойна катарама за жени:

Черен колан с двойна катарама за жени

Този тънък черен колан за момиче е чудесен вариант за модерен стил. Двойната закопчалка с катарама му придава елегантен вид. Пафрите са издълбани и придават фънки вид. Той се съчетава добре с рокли по линия А или дори плисирани.

6. Мъжки кожени черни колани в затруднено положение:

Мъжки кожени черни колани в беда

Както подсказва името, този колан е изработен от леко раздразнена кожа. Проблемна кожа всъщност означава износена кожа. Този колан всъщност е направен от кожена кожа, която е свързана с катарама в централната лента. Ръчно изработените кожени колани от дистрес кожа са много уникални и елегантни. Черни пълнозърнести кожени колани с червени горни шевове и основна класическа катарама.

7. Черни колани от въглеродни влакна:

Черни колани от въглеродни влакна

Те обикновено се носят от войници. Но сега той зае своето място и в гардероба на обикновен човек. Този найлонов колан е с катарама от въглеродни влакна. Съчетава се много добре с дънки или карго панталони или чинос. Има атрактивна черна найлонова лента със сив горен шев. Катарамата е изработена от олекотени въглеродни влакна, които не поставят метални детектори. Лентите също се предлагат в обратим стил. Честа комбинация от цветове е зелено & Син.

8. Класически алигаторни черни колани:

Класически алигаторни черни колани

Този колан добавя екзотичен вкус към гардероба на мъжа. Изработена е от истинска дива алигаторова кожа на Луизиана. Предлага се в 3 цвята – черен, кафяв и кестен. Хастарът е изработен от чиста италианска пълнозърнеста кожа. Той също така идва със сменяеми катарами.

9. Черен колан за бягане:

Черен колан за бягане

Това е от съществено значение за човек, който сериозно се занимава с бягане. Те могат да носят важни неща от първа необходимост като ключове, портфейл, пари, iPod и т.н. Този колан може да се използва и по време на пътуване и да носи такива неща като бордни карти, билети, паспорти. Спестява ни време за търсене на най -важното, ако се съхранява в дамска чанта или раница.

Мъжът трябва да има няколко колана, за да бъде готов за всякакви ситуации. Колан, който е евтин или не върви добре с тоалета, може значително да намали мъжкия стил. Реверсивни колани в добри цветови комбинации, като например са черни & кафяв, по -добър избор, тъй като те се съчетават с различни цветове на панталони и обувки.