Украса за Коледа – Страхотни идеи за Коледа: Изненадващи цветови палитри за фестивала

Коледната украса живее до голяма степен от отличителните цветови палитри. Когато мислим за Коледа, обикновено се позоваваме на ограничен брой нюанси в сетивата си. Ако обаче разгледаме всичко по -цялостно, има много повече цветове, които предизвикват асоциация с фестивала на несъзнателно ниво. В крайна сметка фестивалът не се дължи само на Дядо Коледа и червените му дрехи! Ние също свързваме Коледа с красива зима и снеговалежи, както и със златния блясък на звездите.

Украса за Коледа – Уютни идеи за Коледа

украса за Коледа уютни красиви идеи за хол

Украса за Коледа – скандинавски коледни идеи

декорация за коледен хол коледно дърво камина бял килим

И още много…

Изненадайте семейството си тази година с оригиналните цветови палитри на фестивала!

Брилянтни нюанси на синьото

Току-що споменахме ли небето? Защото с надежда ще се обърнем към това по Коледа! Небето е ярко синьо и светло по Коледа. Можете също така да проектирате хола си по случай този фестивал.

Благородна идея за хола за Коледа

украса за коледна всекидневна син тапет коледна елха

Снеговалежът …

Използването на бяло веднага предизвиква асоциацията със снеговалеж. Това работи особено добре, ако направите всичко малко по -динамично и подвижно. Оставете коледните топки да висят на по -дълги жици и украсете стаята си с подвижната драперия на покривките.

Прости идеи в бяло

украса за коледен скандинавски стил

Естествени златни нюанси

Обичате златния цвят, но не искате да напълните къщата си с луксозни предмети? Тук не виждаме проблем: златистият цвят може да се появи в стаята по напълно естествен начин. Това работи добре със светлината на свещите или камината. И разбира се в този случай бихме украсили коледната елха с феерични светлини в подходящата сянка.

Огън в камината, подаръци, коледна украса …

украса за коледни огнищни подаръци

Модерно сиво

Блясъкът може да бъде въведен в космоса по по -модерен начин. За целта изберете злато вместо злато. Изпълнете тази боя по цялата вътрешна декорация. Комбинирайте с приказни светлини с фин блясък.

Сива акцентна стена и коледни чорапи

деко за коледно сив акцент стена коледни чорапи

Оригинални червени нюанси

Комбинацията от червено и зелено винаги работи добре, когато искате да разпространите коледния дух. Но те не трябва да се появяват в типичните си форми. Вместо това можете да отидете на оригинални нюанси, свързани с червеното и зеленото. Вашата всекидневна изглежда традиционна, но може да бъде направена малко по-фина или привличаща вниманието, в зависимост от това какво искате и какво отговаря на вашия стил.

Използвайте традиционни цветове

Коледа украсяват гирлянди за камина с червена стена

Поставете акцента върху моделите

Цветът може да придобие доминиране в стаята по различни начини. Може или да се използва изобилно, или може да бъде под формата на смели, привличащи вниманието модели. Във втория случай трябва само да се постави на правилното място в стаята – например върху камината. С помощта на шаблони можете да дадете на елемент централната роля в дизайна.

Много модели правят интериорния дизайн по -уютен

Коледа украсяват идеи за дома хол камина модел каменна стена

Огледални ефекти и игри с различните нюанси – ето как коледната атмосфера се предава по отличителен и в същото време оригинален начин! Дори само един цвят, ако се използва правилно, може да бъде достатъчен, за да усетите дълбоко духа на Коледа.

Украсете празнично със зелено

украса за Коледа Дядо Коледа коледен венец

Създайте празнично настроение

декор за коледен хол украсяват подаръци под елхата