Рубинът е вид скъпоценен камък. Естественият рубин се предлага в розов до червен кръвен цвят. Рубинът се счита за един от четирите най -добри и скъпоценни камъни, открити от природни ресурси. Четирите естествени камъка са диамант, сапфир, изумруд и рубин. Подобно на диамантите, рубинът също е категоризиран по качеството на парчето въз основа на неговия размер, цвят, изрязване и яснота.

Най -яркият и ценен рубин зависи от тъмнината на цвета му. Червена, кървавочервена или гълъбова кръв се счита за най-ценната сред другите рубини със същото качество. Смята се, че Руби е рожденият камък за родените през юли. Така че бебетата през юли ще харесат бижутата от рубин, разбира се. И човек би избрал да закупи най -скъпия рубин за изгрев слънце.

рубинено колие

Тъмният цвят на червеното в рубините е описан като най -финият рубин, но също така получаваме рубини с леки тонове на лилаво, розово и оранжево. Лилаво оцветените червени рубини са тъмни и в комбинация с бижута от жълто злато оказват възхитително въздействие.

Най -новите дизайни на колие от рубинов камък:

Ето списък с 15 красиви бижута от рубинени колиета за момичета и жени.

1. Крушовидна форма и кръгло диамантено колие:

Крушовидна форма и огърлица с кръгъл диамант

Рубинен камък с форма на круша, чист кръвен червен, в съчетание с бял кръгъл диамант, обсипан с бяло злато, е просто прекрасна комбинация, която да носите в лунна нощ. Красотата на червените и белите камъни, висящи сами върху добре поддържан врат, изглежда пулсиращо страхотно. Червеният рубин го прави достатъчно сам, за да разцъфне облеклото.

2. Златно рубинено колие за жени:

Златно рубинено колие за жени

Позлатеното рубинено колие е едно от съкровищата, които всяка жена би искала да притежава. Червената слава на рубини се оказва и придобивка на женската красота. Фино нарязаните добре проектирани рубини в овални форми, обсипани с чисто тъмно жълто злато с кръг от диаманти, изглеждат просто зашеметяващи. И да не забравяме, рубинът с форма на круша, висящ в центъра на огърлицата, прави перфектен дизайн.

3. Винтидж колие от Ruby Stone:

Винтидж колие от Ruby Stone

Класическите бижута с оригинален ефект от рубинен камък могат да направят вашия външен вид великолепен. Рубинените камъни се трансформират художествено в мъниста и големи плоски и дизайнерски форми, които в крайна сметка се оказват великолепни колиета. Окислено колие с шиповани плоски рубинени камъни може не само да донесе богато докосване на облеклото ви, но и да изглежда прекрасно с вашето облекло.

4. Дизайн на колие със златен рубин с изумруд:

Дизайн на колие със смарагдово злато от рубин

Когато говорим за камъни, имената на изумруди и рубини често са на първо място. Комбинацията от изумруди, рубини и диаманти винаги създава фантастична двойка. Колие, направено с рубини и изумруди, накикано със злато, е просто перфектна част от врата, която всяка дама би подчертала на парти за нощно излизане. Неправилните форми на изумруди и рубини правят комплекта по -елегантен и страхотен.

5. Рубино колие с двоен лебед:

Рубено колие с двоен лебед

Прекрасен дизайн на лебеди, изработен от сияйния блясък на червени рубини. Платинената основа от рубини фантастично прави лебедите по -красиви. Лицето на лебедите, които правят сърце, носи всички чувства на двама влюбени. Ръбинът във формата на сърце прави тялото на лебеда красиво творение на занаятчиите. Една единична платинена верига с тези висулки от рубинен лебед спира погледите върху нея.

6. Рулено каменно колие с форма на сърце с диамант:

Рулено каменно колие с форма на сърце с диамант

Голямото огърлице от сърце и рубин с рубинени обици с форма на сърце ще направи вашия външен вид страхотен и блестящ. Невероятният дизайн на рубинените сърца ще подобри секси външния вид на всяка дама. Бляскава рокля с отворен врат от всеки обикновен цвят изглежда точно това, от което се нуждаете, за да разтопите безброй сърца.

7. Овално и овално рубинено висящо колие във винтидж стил:

Овално и висящо рубинено висящо колие във винтидж стил

Рубин с овална форма с големи размери, инкрустиран между павирана диамантена рамка, придружен с рубин с малък размер със същия дизайн точно над него, изглежда страхотно. Пурпурночервеният цвят на рубина носи любовно желание от сянката му. Всяка дама може да изглежда доста страхотно в червено облекло, особено къса модерна рокля, която перфектно се съчетава с такова възхитително колие с висулка.

8. Колие със сребърна и рубинена риба:

Сребърно и рубинено рибно висулка Колие

Много стилно изглеждаща винтидж рубинена висулка изглежда напълно извън световния дизайн, който може да направи вашия външен вид открояващ се. Риба, падаща от зимни цветя, изработена от сребро, гравира рубин в овална форма. Самата мисъл носи изключителен ефект на нагръдника. Такова уникално колие може да бъде избор както за мъже, така и за жени.

9. Рулиново червено кристално колие:

Рулиново червено кристално колие

Двоен избор както за мъже, така и за жени, е рубинът с кристална форма, гравиран със сребърна рамка, която държи заострения рубинен кристал, който изглежда просто изключителен за всеки. Филигранната сребърна верига е най -подходяща за мъжкото облекло.

10. Филигранно рубинено колие:

Филигранно Рубино Колие

Лилаво оцветен рубинен скъпоценен камък е един от най -добрите сред рубини. Рядко срещаният рубин е тъмен на сянка. Когато е фино нарязан в отлична форма на капка, рубинът би бил търсене на много. Рубинът е фиксиран с добре проектиран филигранен висулка, което го прави идеален за показване на събитието.

11. Колие от истински гравирани рубинени мъниста:

Истинско гравирано колие от рубинени мъниста

Мъниста от оригинални рубинени камъни са много в тенденция. Изгледът на рубинени мъниста ви дава богато усещане за скъпоценни камъни на врата. Теглото на рубиненото мънисто също прави тежко колие. Богата визия определено се дължи на огърлицата от рубинени мъниста.

12. Дизайн на колие от рубин и диамант:

Дизайн на колие от рубин и диамант

Комплект с фантастични рубини и кръгли диаманти, монтиран в 18-каратово злато, прави очарователно парче огърлица. Голямото колие обхваща целия врат, което го прави изящни бижута, а също и тапа.

13. Бели перли от морска раковина и рулиново колие:

Бели перли от морска раковина и колие от рубин

Рубин с овална форма в центъра на огърлицата може да бъде център на привличане. И когато е с големи размери, със сигурност човек няма да устои на себе си да го поиска от вас. Когато е нанизана с бели перли от миди, огърлицата ще изглежда като съкровище за притежаването на такава огърлица.

14. Дизайнерско колие с висока врата на Ruby:

Дизайнерско колие с високо деколте Ruby

Дизайнът на огърлицата с кралица е спрял сърцето за всяка жена. Красотата на рубините с форма на маркиз ви дава остър поглед върху бижуто. Рубините, изрязани с маркиз, изглеждат различно от други каменни форми. Когато се сдвои с бели диаманти, инкрустирани в бяло злато с форма на корона, това ще бъде шоуто на нощта.

15. Булчинско златно рубинено колие:

Булчинско златно рубинено колие

Рубинското индийско булчинско колие е скъпо нещо в него. Изцяло рубиновото гравирано колие с рубини дори на много нишки, държащо голям висулка, проектирано от рубин, е нещо, на което булката се чувства високо.

Когато рубини се оформят и обсипват с метали и благородни метали като злато или платина, върховната красота на орнамента се засилва до различна височина. Рубините са експериментирали в многобройни дизайни, които печелят сърцето – оковани рубини до тежки булчински колиета на кралицата. Красотата на рубина никога не избледнява. Рубините са осеяни в обеци, висулки, пръстени и най -вече в колиета. Изборът на рубинено колие със сигурност се нуждае от втора мисъл.