Съвременните модни тенденции и индустрия в момента са свързани със сложни, прости, но елегантни и изискани орнаменти. Отминаха онези дни, в които човек харесва тежки и смели погледи, а сега е времето, на което елегантността и царственият външен вид получават значение. Успоредно с това, няколко съвременни жени по целия свят са пристрастени към дизайна на колието от 15 грама, което придава значение на цялостния външен вид, отколкото на теглото. Тези златни колиета са прости, но все пак красиво издълбани, в рамките на няколко предпочитания и възрастови групи. Ако се чудите как могат да изглеждат тези неща, ето нашето ръководство, което ще ви даде представа за модерно златно колие в 15 грама.

Най -новите дизайни на златни колиета в 15 грама – 2020:

Е, повечето от златните нагръдници в тези тежести са красиви, за да бъдат в тенденция със съвременните предпочитания и остър външен вид. Те са великолепно зашеметяващи и могат да се поберат за жени с различни стилни изявления. Ето нашия топ и престижен списък с дизайни от 15 до 20 грама златни колиета, които не трябва да пропускате този сезон! Те са абсолютно великолепни и са както опции в бюджета, така и скъпи такива от висок клас.

1. Дизайн на златно колие с перли:

Дизайн на златно колие с перли

КУПИ СЕГА

Всички обичаме да парадираме с остър и модерен външен вид доста често. Ако се чудите как да направите същото със златни орнаменти, ето тайната улика. Перлите винаги са вечната красота, която никога не излиза от тенденцията. Тази златна огърлица, когато е сдвоена с перла, води до толкова сложна и великолепно изработена врата, подходяща за всички очарователни и грациозни съвременни жени, които търсят елегантност и жив вид.

 • Дизайн: Сложно издълбано златно колие с перли и кристали в цветен дизайн
 • Метал: 22 kt жълто злато
 • Повод: Страни
 • Съвет за стил: Носете това с рокля с дълбоко деколте или рокля, за да придадете елегантен вид.

2. Златно колие от знака:

Златно колие Signity

КУПИ СЕГА

Ако не предпочитате прекалено модерен и шикозен външен вид, но все пак предпочитате мек конвенционален тон, какво по -хубаво от този златен дизайн на огърлица от 17 грама! Кристалите и камъните, вградени в тази нагръдка допълнително спомагат за подобряване на цялостния външен вид и със сигурност я правят да изглежда много царствено и царствено без усилие!

 • Дизайн: Дизайн с кръгла и сълзеща форма, изграден от камъни и червени кристали
 • Метал: 22 Kt жълто злато
 • Повод: Сватби
 • Съвет за стил: Носете това с традиционни тоалети като сари.

3. Златно колие Aamrapali:

Златно колие Aamrapali

КУПИ СЕГА

Всички вече сме чували за името, Aamrapali. Тези известни производители на колиета се завръщат с гръм и трясък с този красив племенен дизайн на нагръдника. Изглежда уникално и несъмнено краде сърцата ни с дизайна и плюшения вид. Ако сте някой, който не обича традиционния и обикновен външен вид, този несъмнено е за вас!

 • Дизайн: Златно колие с кръгъл дизайн навсякъде
 • Метал: Жълто злато
 • Повод: Парти облекло
 • Съвет за стил: Носете това с рокли и полу-традиционни тоалети, за да придадете жив вид

4. Комплект прости колиета Tanishq:

Комплект прости колиета Tanishq

КУПИ СЕГА

Ако сте по -скоро човек, който обича простотата и простия външен вид, какво по -добро от този комплект огърлици? Тези дизайни на златни огърлици от около 18 грама са идеални за всички онези жени, които предпочитат изящния и очарователен външен вид без усилия. Ако сте един такъв, не трябва да се замисляте върху това. Несъмнено е сред най -търсените. Какво мислиш?

 • Дизайн: Сложно проектирана врата с квадратна форма
 • Метал: Жълто злато 22 kt
 • Повод: Празнично облекло
 • Съвет за стил: Носете това с просто етническо облекло, за да придадете приятен външен вид

5. Колие на Луи от Blue Stone:

Колие на Луис от син камък

КУПИ СЕГА

Тези, които предпочитат елегантния и луксозен външен вид, не бива да пропускат това великолепно, но скъпо парче. Този нагръдник бие сърцето на много жени, придава мигновено очарование и грация на всеки, който го носи. Блясъкът и видът на тази нагръдник не могат да бъдат описани съвсем с думи. Ние сме в абсолютна любов с този!

 • Дизайн: Вратка с цветен дизайн с камъни
 • Метал: жълто злато
 • Повод: Събития от висок клас
 • Съвет за стил: Носете това със западни и индо-западни тоалети, за да се откроите добре.

6. Комплект златни колиета Becca:

Комплект златни колиета Becca

Този великолепен дизайн на златно колие е около 19 грама и не можем да спрем да се лигавим по същото. Уникалният дизайн е доста фантастичен за гледане и със сигурност придава смесен вид на елегантност и все пак прост стил напред. За тези, които искат уникален и извън зоната нартел, това е задължително!

 • Дизайн: Полуцветно сложно дизайнерско колие
 • Метал: 22 kt жълто злато
 • Повод: Сватби
 • Съвет за стил: Носете това със сари или половин сари, за да придадете великолепен вид

7. Regal Gold Neckpiece от Malabar:

Царски златен врат от Малабар

КУПИ СЕГА

Е, за всички онези, които искат деколте с цветя, но необичайно и парти изявление в луксозен стил, това може да бъде най -добрият вариант. Тази накитка изглежда уникална, но грациозна и е най -подходяща за жени, които искат мек външен вид. Той има отлично южно-индийско докосване, допълнително подобрявайки традиционен елемент в рамките на изявлението за новия стил и оборудвания вид

 • Дизайн: Кръгъл дизайн със сложен флорален стил
 • Метал: Жълто злато
 • Повод: Сватби и празнични облекла
 • Съвет за стил: Това изглежда добре както с традиционно, така и с празнично облекло по конвенционален начин.

8. Златно колие с Bling:

Златно колие с Bling

КУПИ СЕГА

Ако обичате блестящия и блестящ външен вид, ние разбираме вашите предпочитания. Ето един такъв нагръдник, който дори отговаря на вашите изисквания и стилни декларации. Този дизайн на златно колие от 16 грама е идеален за всички ваши модни нужди и несъмнено ще ви остави настрана от тълпата. Той има традиционен и реколта елемент за старост, добавящ към съществуващите предпочитания за стил.

 • Дизайн: Дизайн с форма на сълза с червени и зелени кристални камъни
 • Метал: Жълто злато
 • Повод: Сватби и приеми
 • Съвет за стил: Носете това с отлични дълги рокли или рокли

9. Grid Gold Necklace Design:

Grid Gold Колие Дизайн

Ето един от любимите ни дизайни на златни огърлици от 20 грама. Това вече е добре познат популярен стил, на който се натъкнахме, но е изграден в сърцата ни с най-добрия външен вид. Това никога няма да излезе от тенденцията скоро, като се има предвид универсалното и плюшено изявление, то доставя без усилие. Какво мислите за същото?

 • Дизайн: Златно колие с решетъчен дизайн
 • Метал: 22 kt жълто злато
 • Повод: Сватби
 • Съвет за стил: Сари са единствената най -добра двойка и подходящ вариант за стил за този външен вид.

10. Дизайн на антично златно колие:

Дизайн на антично златно колие

КУПИ СЕГА

Не на последно място, ето една идея и дизайн на златни бижута, вдъхновени от храма. Има красив фантастичен завършек, придава жив и зашеметяващ вид лесно. За всички, които не предпочитат да експериментират и да отидат с традиционния дизайн, това може да бъде една от опциите, на които да се обърне внимание, която е сред най -търсените!

 • Дизайн: Колие с брошури с флорален дизайн на висулка
 • Метал: жълто злато
 • Повод: Сватби
 • Съвет за стил: Сари или полусари или етническо облекло могат да бъдат най-подходящи за тази стилна украса.

11. Цветно колие в 15 грама:

Цветно колие в 15 грама

Ето един прекрасен дизайн на златно колие в 15 грама, който може да се носи за функции. Дизайнът на цветното колие има централна кръгла висулка с шипове и висящи златни връви. Златните мъниста до огърлицата я правят зашеметяваща.

12. Злато колие от мъниста в 15 грама:

Злато колие от мъниста в 15 грама

Изпробвайте това красиво златно колие от 15 грама, което изглежда елегантно и изящно. Златната огърлица с две нишки е красиво разположена. Златните мъниста се променят от големи до малки. Ако искате да подарите на майка си, вземете това златно колие в 15 грама за майка си на много специален ден на майката, тя със сигурност ще оцени тази селекция.

13. Choker Style 15 Gm Колие Дизайн:

Колие в стил Choker в 15 грама

Тези дизайни от 15 грама златни колиета са много традиционни и прекрасни за носене за важни функции и брачни церемонии. Колието в стил златен чокер изглежда много хубаво, тъй като обхваща областта на шията. Можете да вземете това тежко колие на добра цена в 15 грама злато.

14. Колие с цветни висулки в 15 грама:

Колие с цветни висулки в 15 грама

Можете да опитате това красиво златно колие в 15 грама на цена, която е впечатляваща. Колието има малки цветя като висулки около него. Размерът на цветята се променя от центъра на страната. Това е хубаво колие както за западно, така и за традиционно облекло.

15. Колие от злато и гранат в 15 грама:

Колие от злато и гранат в 15 грама

Ако искате нещо традиционно, тогава тези златни дизайни на дълги колиета в 15 грама са това, което трябва да купите. Тази огърлица има гранатни скъпоценни камъни, както и изумруди в нея, за да комплиментира златото. Това го прави много хубав и с дългите обеци.

16. Колие за дизайн на храма в 15 грама:

Колие за дизайн на храма в 15 грама

Тази огърлица с дизайн на храма е чудесна за хора, които обичат южноиндийския стил на бижута. Висулката на огърлицата има издълбана в нея картина на Бог. Използването на зелени и червени мъниста добавя приятно докосване към тази прекрасна висулка.

17. Наслоено колие в 15 грама в 15 грама:

Многопластово колие в 15 грама в 15 грама

Вземете хубав външен вид с този многослоен дизайн на колие в златен дизайн на колие в 15 грама. Това пластово колие има четири реда вериги, които са различни по размер. Сладката висулка с камбани на всеки слой придава изящен вид на огърлицата.

18. Перлено златно колие Дизайн 15 грама:

Перлено колие в 15 грама

Можете да получите изящна бижутерия в перла и злато, която изглежда много впечатляващо с традиционното облекло. Златното колие в рамките на 15 грама е възможно със стъклени мъниста и скъпоценни камъни, за да добавите цвят. Безплатните обеци са страхотни, тъй като са големи и изглеждат добре с lehengas и други традиционни индийски облекла.

19. Колие Jhumka Design в 15 грама:

Дизайнерско колие Jhumka в 15 грама

Това дизайнерско колие Jhumka е прекрасно, тъй като е в рамките на 15 грама тегло. Детайлите на това колие са перфектни с обеците. Това колие от 15 грама е дълго с висулката голяма в средата.

20. Модерен дизайн на колие в 15 грама:

Модерен дизайн на колие в 15 грама

Можете да отидете за нещо модерно и въпреки това изглежда перфектно с индийско облекло. Модерното златно колие в рамките на 15 грама е проектирано с цветя и бримки. Този цикъл прави дизайна много деликатен в същото време. Това изглежда просто, но със сигурност привлича вниманието в тълпата.

21. Манго дизайнерско колие в 15 грама:

Манго дизайнерско колие в 15 грама

Ето една хубава огърлица в индийски стил, базирана на манговия дизайн. Дизайнът на манго има зелени и розови скъпоценни камъни, които го карат да изглежда стилно. Тази огърлица върви много добре със сари и индийско облекло. Цветовете заедно със златото са чудесни за функции. Комбинацията от зелени и тъмно розови цветове придава изключителен вид на колието ви; мъжете могат да получат този дизайн и за съпругата си.

22. Златно колие от черен камък в рамките на 15 грама:

Дизайн от черен камък в 15 грама

Този традиционен дизайн на колие с черни камъни също е нещо, което можете да си купите. Златното колие под 15 грама също си струва цената. Дизайните, използвани тук, включват цветя и детайли от паун. Можете да използвате това за някоя от брачните функции или религиозни церемонии, на които присъствате, или можете да опитате този модел и по време на парти.

23. Звездно златно колие под 15 грама:

Златно колие Star

Изпробвайте тази прекрасна златна огърлица със звезден дизайн, изработена от 15 грама злато. Деликатният дизайн на колие има хубав висулка в центъра. Отстрани на огърлицата има инкрустирани четири звезди. Това е хубаво колие за съвременната жена. Това е класически дизайн, който дава по -добър ефект върху вашето облекло.

24. Колие в стил верига:

Колие в стил верига

Ето една силна верижна верижка, която изглежда дебела и тежка. 15-грамовото колие е идеално и за портфейла, тъй като е рентабилно. Вие

25. Колие от жълто злато:

Колие от жълто злато

Това великолепно зашеметяващо колие от жълто злато със зелени скъпоценни камъни е идеално за съвременната жена. Извитите линии на огърлицата са разположени с овални скъпоценни камъни. Със сигурност ще изглеждате зашеметяващо в това парче в стил чокър. Това е най -добрият подарък за вашата булка в деня на годежа.

Дизайнът на златно колие в 15 грама е най -подходящ за цената му и стиловете, които са налични. Можете да вземете огърлиците в стил чокър или дълга дължина. Ако планирате да подарите на вашия скъп или любим човек, тогава този дизайн на златни колиета в 15 грама ще бъде добър избор за вашия ден в специална вечер.