Диамантът изравнява щастието за една жена. Идентифицирани от 4 C, а именно изрязани, яснота, сертифициране и карат, диамантите без съмнение са скъпоценни камъни. Без съмнение диамантите са най -добрият приятел на жената. Диамантите са онези искрящи бели камъни с блясък и блясък за всяко време и за всеки повод.

прости и красиви дизайни с диамантени огърлици

Парчетата бижута с диаманти задължително трябва да бъдат в колекцията от женски бижута. Има много възможности за обединяване и закупуване, докато експериментирате с диаманти. От пасианси до милиони камъни, диамантените бижута имат множество възможности. Диамантите имат спечелена особена стойност и без съмнение са класни. Така че жена, носеща диаманти, говори сама за себе си. Цената може да варира от няколко хиляди и може да достигне лакове и крори.

Различни видове най -новите дизайни на истински диамантени колиета:

Сдвояването на диаманти и злато даде малко шедьоври, когато става въпрос за бижута. Тук ще разгледаме топ 25 дизайни на диамантени огърлици.

1. Прости диамантени колиета за жени:

Прости диамантени колиета за жени

Елегантността и красотата на диамантите могат да бъдат уловени перфектно в обикновена огърлица. Диамантената огърлица не трябва да бъде много сложно проектирана, но може да бъде красива, но проста в същото време. Той може да бъде само с прост модел като венчелистче, азбука, звезди, цветя, всякакъв абстрактен дизайн и т.н. Веригата може да бъде малко дебела за огърлицата, което ще направи модела да се откроява с хубаво падане върху врата.

2. Тежки скъпи диамантени колиета:

Тежки скъпи диамантени колиета

Както подсказва името, тези диамантени огърлици са доста от скъпата страна. Те са силно изработени и обсипани с висококачествени скъпи диаманти. Те също имат стойност на марката, тъй като обикновено тези тежки комплекти огърлици принадлежат на международни марки. Благодарение на брандирането, качеството на диамантите е на най -високо ниво и блясъкът е очевиден само като погледнете самия комплект диамантени огърлици.

3. Комплекти леки диамантени колиета:

Леки комплекти диамантени колиета

Лекият комплект бижута с диамант обикновено включва обикновена диамантена огърлица и чифт подходящи обеци. Леките диамантени огърлици са просто перфектен бижутериен ансамбъл за прости функции, предсватбени функции, офис функции и др. Не е задължително диамантената висулка, златната верига и обеците да са много тежки. Те са деликатни на усещане и следователно леки.

4. Дизайн на колие с диаманти Kundan с перли:

Дизайн на диамантено колие Kundan с перли

Kundan е много популярен и важен бижу в дизайна на огърлици за сватби и други традиционни поводи. Колиета с диаманти Kundan в сребърна или златна основа изглеждат красиви за всеки повод. Богатата кунданска работа е елегантно заснета в тези огърлици с добавени перли за кралски вид в тях. Кундан с диаманти и перли, подходящ наистина за кралица!

5. Комплект колиета Ruby Kundan Diamond Fusion:

Комплект колиета Ruby Kundan Diamond Fusion

Уау е думата. Един поглед към колието и един със сигурност ще остане без думи. Рубини, кундани и диаманти се сливат в един невероятен фюжън дизайнерски огърлица с обеци. Удивително е. Скъпите рубини са внимателно поставени сред хиляди искрящи диаманти и синтезът е абстрактен слой с Kundan. Сливането е красиво направено в колието и обеците в този случай.

6. Колиета с диамант и рубин за сватба:

Диамантени и рубинени колиета за булка

Идеалният подарък за булка за сватбата или за всяка друга важна функция в сватбата й могат да бъдат тези паднали, великолепно изработени диамантени и рубинени колиета с тежки съвпадащи обеци. Те са един от онези, които се представят и от много известни личности за всякакви събития на червения килим. Моделите на цветя и листа в тези диамантени огърлици наистина се открояват.

7. Дизайнерски диамантени огърлици от паун:

Дизайнерски диамантени колиета от паун

Паунът, националната птица на Индия, символ на гордост и красота, се използва изключително в бижутата в наши дни. Част от тежко обработени, наслоени и булчински бижута, пауновите дизайни са невероятно красиви с диаманти и други скъпи каменни работи. Тези диамантени огърлици с паун са кралски и излъчват. Кралските цветове на паун перфектно се смесват с лъскавите диаманти, за да подчертаят огърлицата с тази грация и чар.

8. Колиета с диамантен чокер:

Колиета с диамантен чокър

Едно от най -скъпите и великолепни диамантени бижута са огърлиците Choker. Диамантени огърлици и бижута в стил Choker са великолепни и изглеждат блестящо зашеметяващи за всеки, който носи тези бижута. Скъпи и изработени от слоеве и дизайн на диаманти, тези чокери изглеждат красиви с традиционно облекло и са подходящи за булчински облекла. Тези огърлици са направени от слоеве от милиони диаманти в уникален стил. Комплектът има тежък чокър в първия ред със слоеве диамантени огърлици, прикрепени към диамантения чокер.

9. Наслоени диамантени колиета с перли от Южно море:

Наслоени диамантени колиета с перли от Южно море

Наслоените огърлици или стъпаловидни огърлици са много на мода в наши дни, като всички се перчат с многопластови вериги и стъпаловидни колиета. Тези колиета изглеждат великолепни и кралски, когато са обединени с различни дизайни. Тези пластови колиета с южноморски перли са идеални за традиционни функции и семейни поводи. Те могат да имат скъпи каменни работи, освен скъпи диаманти и южноморски перли.

10. Неразрязан дизайн на диамантено колие:

Неразрязан дизайн на диамантено колие

Неизрязаните диаманти, известни също като необработени или сурови диаманти, са най -новият участник по отношение на бижутата и диамантените колиета. След извличането на диаманти, необработените диаманти с висока стойност и качество се изпращат да бъдат нарязани и направени на фини и изключителни дизайнерски бижута. Неизрязани диамантени огърлици с красиви необрязани диаманти с перфектен завършек и шарки са перфектни булчински облекла и много индийски булки парадират с този вид с красота.

11. Антични южноиндийски диамантени колиета:

Антични южноиндийски диамантени колиета

Златото е вечнозелен метал, който е изключително популярен от времето на крале и кралици. Цари и кралици от онези дни носели огърлици и други бижута от чисто злато. Следователно античните огърлици са изработени от чисто злато и начинът, по който са изработени, е просто умопомрачителен. По същия начин в древни времена скъпоценните камъни и полускъпоценните камъни са били използвани много при производството на бижута, които в днешно време имат голяма антична стойност и са много скъпи. Тези видове антични златни и диамантени огърлици могат да се носят на сватби или при всеки благоприятен повод, което ви кара да изглеждате като ефирна красавица и истинска богиня.

12. Винтидж диамантено колие:

Винтидж диамантено колие

Винтидж бижутата са малко по -стари от петдесет странни години в сравнение с античните, които са на повече от век, а реколтата колиета се считат за все още достатъчно нови, за да бъдат в стил, дори и да са малко остарели. С правилните класически тоалети, винтидж диамантени огърлици могат да направят категорични отблъскващи модни изяви или да добавят елегантно усещане към по -съвременен вид на жената. Изглеждат елегантно, но имат усещане за реколта.

13. Диамантено колие с храмов дизайн:

Диамантено колие с храмов дизайн

Бижутата за дизайн на златни храмове от Южна Индия са уникални и поразително различни от другите дизайни на златни бижута. Тези дизайни на диамантени огърлици могат да бъдат вдъхновени от древното храмово дело и са огърлиците, носени от хора на предците, имащи изображения на богове и богини. Тези огърлици имат скъпоценни камъни и скъпи диаманти с чисто златно покритие.

Разфасовките, дизайните, направата и моделите са много различни и ефектни и човек получава страхопочитание с един поглед към диамантената огърлица. Качеството на златото и използваните диаманти, блясъкът, блясъкът и марката на дизайна и бижутата са просто прекрасни. Носете ги за този прекрасен, но етнически вид.

14. Древен диамантен огърлица:

Древен диамантен огърлица

Древни са онези бижута, които са на повече от век. Следователно тези древни диамантени огърлици имат голяма парична стойност, както и емоционална стойност, свързана с нея. Тези древни дизайни на колиета са красиви и имат различен блясък и блясък. Те изглеждат невероятно и са просто красиви за носене.

15. Диамантени колиета Jadau:

Диамантени колиета Jadau

Най -важните бижута във всяко индийско булчинско облекло са работата Kundan и Jadau. Джадау е скъпо и високо изработено ръчно изработено бижу с произход от Северна Индия. Джадау е бижутерия, намерена още от епохата на Моголите и намерена в щатите Раджастан и Гуджарат, известни със своите принцове и кралства. Тези диамантени огърлици от jadau имат перфектно прецизно изрязани скъпи диаманти, превърнати в зашеметяващо колие.

16. Сини диамантени сърдечни колиета:

Сини Диамантени Сърцеви Колиета

Известна във филма „Титаник“, спортен от известната актриса, е това огърлица от сърце със синьо диамант. Огромен, блестящ син диамант като висулка с много искрящи диаманти в огърлицата, този комплект просто изглежда подходящ за роялти. Наистина истинско синьо и оттам усещането за кралица!!

17. Розови сапфирени диамантени колиета:

Розови сапфирени диамантени колиета

Розовото е цвят, обичан от жените навсякъде. Розовите сапфири, заобиколени от лъскави диаманти, изглеждат невероятно красиви на огърлица. Те изглеждат наистина елегантни за блясъка на розовите сапфири и диамантите. Те са основно за тези наистина висококласни хора и са спортни от жена на трета страница и модни списания. Розовите сапфири са известни с честност и благородство.

18. Фантастични колиета с червен диамант:

Фантастични колиета с червен диамант

Най -ценният от всички диаманти, червените диаманти са редки и много рядко се предлагат. Говори се, че в света съществуват само 30 естествени червени диаманта. Така че представете си стойността на тези червени диаманти. Символичното значение на червения диамант е силата и увереността. Тези огърлици с червени диаманти са просто невероятни по начина, по който са направени с най -редките диаманти от всички.

19. Диамантени дросели в чисто злато:

Диамантени дросели в чисто злато

Еха! Блясък на злато и блясък на диаманти, комбинирани в един диамант. Великолепна е най -добрата дума. Искрящите милиони диаманти, поставени стратегически и изработени в перфектно златно колие за този вид на дива. Диамантени чокери или звездни шарки, перфектно засадени в 22 -каратово злато, придават този перфектен чокер.

20. Класически дизайн на колие с изумруд и диамант:

Класически дизайн на колие с изумруд и диамант

Може ли изумрудът да бъде изоставен, когато става въпрос за камъни, блестящи в зелено с ярки диаманти и злато в огърлица? Смарагд излъчва класа и роялти с тези кралски яркозелени цветни камъни. Те са най -добре обединени за вечерно парти с рокли или са идеални за булчинско облекло. Това изумрудено и диамантено колие свети и придава този блясък и руж на жената, която ги носи.

21. Диамант Polki Necklace:

Диамантено колие Polki

Полките са основно необрязани или груби диаманти след добив, използвани изключително за индийски булчински бижута. Диамантените бижута Polki са богати на изработка и са тежки; следователно идеално за този великолепен вид на булка в деня на сватбата. Бижутата Polki имат този суров вид в тях и следователно огърлиците с чисто злато и диаманти са от скъпата страна. Polki има уникален завършек на диамантите и следователно имат различен вид и външен вид.

22. Колие с жълт диамант:

Колие с жълт диамант

Жълтите диаманти са най -често срещаните от всички изискани цветове за бижута с диаманти до бели и жълти диаманти се използват за създаване на няколко шедьовъра в бижутата. Жълтият диамант представлява надежда, щастие и е цветът на приятелството. Жълтото е цвят, подходящ за всички типове кожа и тези колиета могат лесно да се носят от всяка жена.

23. Дизайн на абстрактно диамантено колие:

Абстрактен дизайн на диамантено колие

Наистина различни по външен вид и блясък, тези абстрактни диамантени дизайни. Те са идеални за западно и вечерно облекло. Изработени от много диаманти, те изглеждат красиви с всякакви монохромни рокли, плътни рокли и т.н..

24. Диамант от седем каменни колиета:

Диамант от седем каменни колиета

Класически изглеждащите седем каменни диаманта са много популярни в производството на бижута с диаманти. Те също имат съвпадащ набор от седем каменни обеци. Те са много прости, но красиви до основи и изглеждат зашеметяващо и във всяко просто облекло.

25. Колие от пасианс с диамантени бижута:

Пасианс Колие с диамантени бижута

Пасиансите са красиви диаманти като един голям камък, известен също като рок. Тези пасианси са скъпи и се използват в годежни пръстени, а тези пасианси изглеждат красиви и небесни. Единичните големи диаманти, обсипани с невероятен модел, за да образуват огърлица, е красотата на огърлицата.

Диамантите са скъпоценни за всички камъни, които са за поколение и могат да бъдат предадени на поколение в ред. Експериментирайки с диамантени бижута и колиета, направете диамантите най -предпочитани за бижута. Инвестирането в диаманти е като инвестиране на пари в тези, които винаги имат оценена стойност. Емоционалната стойност, свързана с бижутата с диаманти, е висока в сравнение с други. Най -добрите дизайни на диамантени огърлици са само малка част от колекцията от бижута от диаманта на Pandora. Разгледайте опциите и парадирайте с тези, които според вашия избор са най -добрите!