Перлата е единственият скъпоценен камък, който се намира вътре в живо същество. Бижутата с перлени огърлици винаги изглеждат много елегантни, тъй като имат прост вид. Перлите са много обожавани в специални случаи като сватба поради значението на чистотата и невинността на камъка. Перлите се срещат в различни форми и шарки и можете да ги изберете според вашия вкус. Перлите се предлагат и в различни цветове като черно, синьо, бяло и розово и др.

перлена огърлица

Най -новите дизайни на перлени огърлици: (единични и много истински перли) синьо, бяло и черно:

Всеки от тях символизира уникален смисъл и изглежда много привлекателен. Нека обсъдим някои истински перлени огърлици за жени в сватба и ежедневно облекло:

Перлените колиета са едни от най -предпочитаните бижута в Индия и в други части на света. Това се дължи главно на голямото им разнообразие и способността им да отговарят на всеки. Те могат да бъдат изработени по поръчка или проектирани и съчетани с почти всяко облекло, което да върви като аксесоар.

Прочетете, за да знаете топ 40 перлени огърлици, които отговарят на вашите изисквания.

1. Перлено колие в злато:

Перлено колие в злато

Тази златна перлена огърлица е любимата на повечето индийски традиционни фестивали/функции. Те могат да съвпадат с обеците, които идват заедно с огърлицата, и могат да се съчетаят с всяко традиционно облекло като салвар курта или сари.

2. Комплект колиета от синя перла:

Комплект колиета от синя перла

Това синьо перлено колие може да се носи от хора, които искат да изглеждат великолепно на парти или функция. Въпреки че е лек, може да изглежда наистина тежък и може да придаде цялостна визия. Тази огърлица е смесица от американски диаманти и перли, контрастираща и придава различен вид от обикновените перлени огърлици.

3. Колие с цветни перли в сребро:

Перлено колие с цветя в сребро

Тази огърлица има съвременен дизайн и е такава, която може да се носи на западни облекла. Той има малки парчета, поставени върху листа и дизайн на цветна основа. Това е едно уникално парче в дизайна на перлени огърлици.

4. Струнно перлено колие:

Струнно перлено колие

Това просто перлено колие е за тези, които искат да изглеждат изтънчени. Тази перлена огърлица е най -добре да бъде украсена с официално облекло и съчетана с перлени обеци. Те са леки и с минимален външен вид.

5. Перлено цинково колие:

Перлено цинково колие

Тази червена перлена огърлица се предлага с 21k златно покритие. В центъра има висулка като голямото парче. Най -добре ще бъде да се носи с традиционно облекло и да се носи с обеци и подходящи гривни. Белият и червеният контраст придава на това колие елегантен вид.

6. Единична перлена висулка Колие:

Колие с единична перла

Тази висулка перлена огърлица е малко по -различна от останалите колиета в партидата. Той е много прост и е най -добре да се предпочита, когато искате да го използвате минимално. Може да се сдвои с гривна или перлени шипове, за да допълни цялостната визия. Колието е изработено от фин шнур и една перла, прикрепена като дълга висулка.

7. Трислойно много перлено колие:

Трислойно много перлено колие

Тази сладководна перлена огърлица е най -добрата за тези, които търсят огърлица, която може да се използва многократно и в много случаи. Поради своята сладководна перла, перлите изглеждат блестящи и ярки. Трите слоя са свързани с панта, която свързва огърлицата.

8. Чокър Колие Перла:

Колие Колие Перла

Това е антично перлено колие, най -подходящо за съвременни жени, които обичат да експериментират с модата със смесица от стари и модерни дизайни. Това колие може да се носи върху различни дрехи, било то сари или дълга пола. Може да се сдвои с обеци, за да завърши визията.

9. Таитянско колие:

Таитянско колие

Това колие с черна перла е малко по -различно от партидата, главно поради цвета на перлите си. Тези черни перли могат да бъдат украсени от жени, които искат да добавят уникално измерение към визията си. Може да се комбинира и с обеци или висящи. Те са най -подходящи за западно облекло.

10. Култивирано колие с перлена висулка:

Култивирано колие с перлена висулка

Тази перлена огърлица от Southsea е тази, която жените на всяка възраст могат да украсят. Може да върви добре с всяко облекло, за да ви придаде този минимален вид, като същевременно ви прави да изглеждате елегантно. Изработен е от метален шнур с единична висулка от южно море и е лесен за носене.

11. Кичур от кичур:

Странд колие

Това розово перлено колие е ново в категорията перлени огърлици. Той се иска от много жени, които търсят огърлици, които могат да им придадат минимален вид, като същевременно държат аксесоара на фокус. Тези розови перли са различни на външен вид и могат да се съчетаят както с официално, така и с неформално облекло.

12. Цветно колие:

Цветно колие

Тази зелена перлена огърлица е тази, която жените могат да украсят на прости дрехи, за да придадат тежък вид. Това не е минимално бижу и затова трябва да се носи върху не толкова тежко облекло. Това е комбинация от диаманти и зелени перли и обеци. Като цяло, това колие може да даде на хората по -пълен и великолепен вид.

13. Сребърно колие:

Сребърно колие

Перлените колиета са съчетани със сребро или злато. Златните перлени огърлици са най -предпочитани за тържества и сватби, но сребърните си колиета са изборът на жените, когато се говори за аксесоар, който да се използва в официална обстановка. Жените могат да използват тази сребърна перлена огърлица, за да облекат дрехите си за официална функция. Изработен е от метална сплав с дизайн и перли, поставени, за да му придадат съвременен вид.

14. Каменно колие:

Каменно колие

Това перлено колие от полускъпоценен камък е истинска красота. Той е проектиран с подробно поставяне на цветни полускъпоценни камъни по цялата огърлица с перли, прикрепени към дъното му. Подходящо е да се носи на индийски облекла и големи функции. В комбинация с обеци, тя може да придаде елегантен вид, който да отговаря на вашия стил.

15. Градуирано колие:

Градуирано колие

Тази класическа градуирана дълга перлена огърлица е тази, която мнозина обичат да носят заради финия си бял вид. Той не натоварва облеклото ви, като същевременно запазва аксесоарен външен вид. Може да се носи на сари или ленга, за да подобри външния вид.

16. Смесено перлено колие:

Смесено перлено колие

Това, което прави това колие уникално, е комбинацията му от бели и черни перли. Може да се носи на сари, официално облекло, костюм и т.н. На външен вид е много прост, но елегантен. Може да се сдвои с обици, за да завърши визията.

17. Дизайнерско перлено колие:

Дизайнерско перлено колие

18. Колие с овална форма:

Колие с овална форма

Тази огърлица от златна перла с овална форма никога не може да излезе от модата. Избран е и предпочитан от жените по целия свят заради простия си, но привлекателен дизайн. Това е низ от златни перли, които могат да носят както традиционни, така и официални облекла.

19. Синьо лапис огърлица:

Синьо колие от лапис

Тази малка перлена огърлица е изработена от сини лапис и бели перли. Тази комбинация от цветове прави това колие уникално в партидата. Може да върви много добре на обикновени сари, а също и на костюми salwar. Може да се сдвои с висящи обеци или шипове, за да завърши външния вид.

20. Колие от перла Акоя:

Перлено колие Акоя

Перлено огърлица Акоя е единична перлена огърлица, която жените могат да украсят по традиционни поводи, но се носи при официални случаи поради минималния си вид. Може да се сдвоява с гривни и обици, за да се съчетае с облеклото. Лесен е за носене и може да ви накара да изглеждате модерно и на мода.

21. Колие от кафява перла:

Кафяво перлено колие

Това кафяво перлено колие е различно от останалите огърлици. Това колие може да се носи върху светли дрехи, за да се слее добре. Това е проста огърлица, изработена от кафяви перли на един низ. Може да ви придаде изискан вид, когато се носите на официални облекла.

22. Колие от жълто злато:

Колие от жълто злато

Тази барокова перлена огърлица от жълто злато е най -новият дизайн на перлена огърлица. Той е модерен и е проектиран по такъв начин, че можете да го носите многократно. Това е триредово колие и при носене прилича на огърлица. Може да се сдвои с висящи обеци и обици, за да завърши визията.

23. Колие от калайдисана чаша:

Колие от тенекия

Тази огърлица е изработена от синьо бароково перлено огърлица Акоя. Може да се носи и на сари, костюм салвар или неформално облекло. Изглежда минимално, но може да ви даде и модерен вид. Той е проектиран така, че да не изглежда твърде тежък, тъй като кладенецът за аксесоари също не изглежда твърде прост.

24. Булчинско колие:

Булчинско колие

Тази булчинска огърлица е тази, която може да накара булката да изглежда великолепна и пищна. Това е огърлица с три нишки, предназначена специално за булките, за да съответства на тежките им облекла. Той е позлатен и следователно е лъскав и тежък на вид, но е лесен за носене и управление и може да направи булчинския ви вид завършен.

25. Колие от розово злато:

Колие от розово злато

Що се отнася до колиета, златото никога не излиза от модата. Но розовото злато с комбинация от перли е най -добрият начин да станете модерни. Това модерно колие от розово злато е предназначено за съвременните жени да се включат в зоната си на комфорт. Може да върви много добре на официални облекла и може да се носи и с традиционно облекло. Когато се сдвоява с обеци от перлено розово злато, може да завърши визията.

Перлените колиета никога не излизат от мода; можете да ги носите многократно и в множество облекла. Леки и лесни за носене, те могат да бъдат най -добрият аксесоар, който една жена може да носи. Те се предлагат в различни дизайни и цветове, за да отговарят на изискванията на всеки.

26. Обикновено колие от бяла перла:

Обикновено колие от бяла перла

Обикновените бижута винаги са уникални и страхотни за гледане. Същото важи и за тази проста перлена огърлица. Лесно е да изглеждате, добавете искрящия ефект на белите перли, за да изглежда невероятно. Простотата винаги се възхищава и също би украсила носителя на тази перлена огърлица. Този тип огърлица се носи от жени на средна и възрастна възраст и може да се носи за всеки повод.

27. Колие с малки перли в злато:

Колие с малки перли в злато

Златото е много благоприятно и никога не можете да сбъркате със златото. Перла, обсипана със златно колие, изглежда много красива и придава очарователен вид на врата на притежателя. Тези видове огърлици са много популярни от десетилетие и дори сред всички възрастови групи жени.

28. Антично перлено колие за сватба:

Антично перлено колие за сватба

Това е уникалната комбинация от бели перли, проектирани във формата на цветето. Смесването и съчетаването на перлата правят огърлицата страхотна и е идеалният избор за носене на сватби и партита. Този тип медальон може да бъде изявление за стил на това как човек носи външния вид.

29. Тънка малка перлена огърлица за момичета:

Тънка малка перлена огърлица за момичета

Хора, които не обичат да носят джазови и широки бижута. Това е удачният избор, тънка перлена огърлица. В това колие се използват тънките и по -малки размери на перлите, осеяни в златната верига. Можете дори да забиете тези малки тънки перли във всеки метал, който предпочитате и да изглеждате трезвен и елегантен.

30. Сиво перлено колие в стил панделка:

Сиво перлено колие в стил панделка

Перлите се предлагат в различни цветове като сиво, черно и разбира се бяло и др. Колието е възелено в стил панделка, а между тях сивите перли са релефни, което го прави различен и очарователен. Изработката на това колие е безмълвна и придава ослепителен вид на огърлицата. Това наистина може да се открои, когато човек носи самата тази огърлица, може да говори много за човека.

31. Обикновено перлено колие от сребърен метал:

Обикновено перлено колие от сребърен метал

Сребърният метал винаги се търси и всеки вид скъпоценен камък или перли се гелира с него и резултатът от орнамента е поразителен. Това перлено колие в сребро е хит при жените и ги кара да изглеждат модерни и стилни. Тези видове колиета могат да бъдат идеален подарък и за вашите близки.

32. Единично перлено колие с диаманти:

Единично перлено колие с диаманти

Ослепителният ефект на диаманта ви кара да отворите широко очите си и ако тази красива перла е прикрепена, тогава е изработена спираща дъха огърлица. Тази огърлица е хит за всички времена и добавя чар към личността на носителя и тя не може да спре коментарите, които текат към нея.

33. Комплект бижута за булчински перлени огърлици:

Комплект бижута за булчински перлени огърлици

Сватбата е най -ценният и важен ден в живота на жените и тя иска да изглежда изключителна в своя специален ден. Перлената огърлица е перфектният избор за нея, тъй като й придава сияние и блясък на лицето и й придава завършен булчински вид.

34. Перлено колие с много нишки в златна верига:

Перлено колие с много нишки в златна верига

Любовта на жените да носят огърлица на слоеве или няколко нишки също. Веригите могат да бъдат изработени от сребърен или златен метал. При това перлите са релефни в златната верига, а искрящите бели перли са релефни в стилен модел, подобряващ визуалния ефект на колието.

35. Красиво дизайнерско перлено колие за тийнейджъри:

Красиво дизайнерско перлено колие за тийнейджъри

Жените са много наясно с модата и винаги обожават дизайнерските и модерни орнаменти в кутията си за бижута. Тук идва нова концепция за огърлицата, при която златните метали са трансформирани в овална форма, а между тях черните, сребърните и златните перли са обсипани, придават на огърлицата зашеметяващ и дизайнерски вид. Носителката на това колие ще се изфука със стил и ще създаде свое модно изявление.

36. Тройно перлено колие за жена:

Тройно перлено колие за жена

Това перлено колие е едно от най -простите и уникални колиета, а дизайнът и шарката му никога не остаряват. Сияещите перли са обесени в простата верига, което ви кара да изглеждате елегантна и най -красивата жена в тълпата. Може да се носи като добро офис облекло, а също и на обикновени теренчета.

37. Множество перли, усукани в колие:

Множество перлени усукани огърлици

В този тип огърлица, малки и по -големи размери перли се използват за изработка на огърлица. Перлите са усукани в специален модел, за да придадат изключителен вид, правейки ви да изглеждате страхотно. Колиетата красиво украсяват врата. Тези огърлици са много деликатни, поради което са много леки.

38. Перлено колие с черни мъниста:

Перлено колие с черни мъниста

Бижутата говорят много за личността на човека и следователно огърлицата, носена от жена, може да предаде цялостната личност на този човек. Този тип огърлица подобрява облеклото на жената и ви придава кралски и елегантен вид. Колието с много нишки може да бъде перфектно сватбено облекло, а черните мъниста се съчетават перфектно с блясъка и яркостта на белите перли.

39. Комплект от тъмно синьо перлено колие:

Комплект колиета от тъмно синьо перлено

Перлите се предлагат в различни цветове, като по този начин придават поразителен вид. Говори се, че човекът, който носи сини перли, намира любовта си. В това колие белите и сини перли са използвани красиво, а кунданите са релефни отгоре, придавайки на огърлицата античен и изключителен вид.

40. Стилно перлено колие за жени:

Стилно перлено колие за жени

Тук идва най -невероятното и изключително, стилно парче огърлица за вас. Смесването и съвпадението на черно -бели перли с кристали правят огърлицата му да изглежда модерна със символ на кралски особи в нея. Изработката и комбинацията са брилянтни, придавайки зрелищен вид на притежателя на това колие.

Перлената огърлица е тази, която можете да носите по всеки повод, офис облекло или на партита без никакви проблеми. Перлената огърлица изглежда проста, но те ви карат да изглеждате красива и очарователна сред тълпата, а притежателят й ще бъде зареден с комплименти. Перлената огърлица може да се носи на всяко облекло като сари, уестърн и дори формали. Дори младите момичета обожават перлената огърлица, тъй като тя показва тяхната невинност и ги кара да изглеждат чисти и красиви.