Очарователните огърлици са изящните колиета, които са обичани от всички. Герданите имат малки прелести, висящи върху тях като висулки. Обикновено чаровете са с малки размери и обикновено на всяка верига се поставят две или повече талисмани.

Най -новите и стилни очарователни колиета за дамска мода:

Нека да разгледаме първите 9 дизайна на огърлица с прелести.

1. Персонализирано колие с чар:

Персонализирано колие с чар

Вземете си това еклектично персонализирано колие с чар, върху което е гравирано. Използваните тук прелести са с кръгла и правоъгълна форма. Кръглата има гравирано име. Правоъгълният има дата, която ще бъде важна за вас. Те са по -скоро за годишнини и т.н., така че да има някаква сантиментална стойност.

2. Късо очарование:

Кратко очарование Колие

Тази специална чаровна огърлица има къса верига и седи добре на врата. Малките талисмани, използвани тук, са с различни модели, вариращи от сърце, звезда, скелетна глава, устни и т.н. Чаровете могат да бъдат многоцветни или единични като сребро или злато.

3. Колие с чар на силует:

Силует Чаровно Колие

Дръжте децата си близо до сърцето си, като носите това силуетно очарователно колие. Използваните тук прелести за огърлица са във формата на главата. Можете да направите силуета на главите на децата си направени от метал и след това имената им да бъдат гравирани в центъра. Това колие с прелести е идеалният подарък за майка за нейния рожден ден или дори за Деня на майката.

4. Колие от съзвездие:

Съзвездие Очарователно Колие

Ако сте в целия зодиакален календар и стоите при това, което е предсказано за вас, тогава бихте харесали тази огърлица от съзвездие. Колието със златен чар има цялото съзвездие, гравирано в кръг от едната страна. На противоположната страна на чара има гравирани всички зодии. Това е добре за тези, които вярват в зодиака.

5. Колие с чар на Birthstone:

Колие с чар на Birthstone

Това колие със сребърен чар е много добър избор за тези, които искат да носят своя рожден камък. Можете да изберете камъка за раждане, който е приложим за вас, и след това да получите ръката на чара с щампи, които харесвате. Това конкретно очарователно колие има чар от лунна форма, което е просто очарователно.

6. Колие с плаващ чар:

Колие с плаващ чар

Можете да изградите плаващо обаяние с чар, което има кръгло стъкло с няколко чара, поставени в него. Цялата идея е чаровете да изглеждат така, сякаш се носят във въздуха. Това прекрасно плаващо очарование огърлица е идеално за младото поколение. Можете дори да гравирате надписи около стъклената рамка.

7. Подходящи огърлици с чар:

Съответстващи на очарователни колиета

Тази е за най -добрите приятели. Има две очарователни колиета, по едно за всеки от приятелите. Всяко колие има половината от чара. Повечето дизайни, използвани в подходящите огърлици с чар, включват ин и ян, сърца и др. Тук дизайнът ин ще бъде върху едната огърлица, а ян от другата. По този начин той символизира приятелството на двама души.

8. Първоначално колие с чар:

Първоначално колие с чар

Можете да имате чудесно очарователно колие, което има чар като инициал на вашето име. Простият и елегантен чар може да бъде изработен от сребро или злато и е идеален подарък и за вашия любим човек. Инициалите могат да бъдат направени с всеки шрифт, като най -често се използват курсивни шрифтове.

9. Огърлица с фоторамка:

Очарователно колие с фоторамка

Вземете това очарователно колие със сантиментална стойност, за да имате семейството си близо до себе си. Тази очарователна огърлица с фоторамка има малки фоторамки като прелести. Можете да зададете миниатюрни снимки на вашето семейство или близки във всеки от прелестите. Можете да изберете да имате една или много рамки на веригата.

Очарователните колиета могат да бъдат персонализирани или да имат вашата зодия. Можете да получите своя инициал като чар, а също така да направите същите талисмани, направени за най -добрия ви приятел. Така или иначе очарователното колие може да бъде вашият най -добър избор като личен подарък.