Здравите бижута са изящни парчета, които са смели и дръзки. Зърнестите огърлици са направени така, че да ви отделят и да ви дадат модерно предимство. Тези огърлици са направени с големи смели камъни или перли.

Топ 9 на най -новите пухкави колиета в нови стилове:

Можете да изберете плътни колиета, които да носите с вашето дизайнерско облекло или традиционно облекло. Тук изберете своя най -добър и го изберете.

1. Винтидж набръчкано колие:

Винтидж набръчкано колие

Тази реколта набита огърлица е направена от кухи златни цветя и филигранна работа. Златното накъсано колие е направено от два слоя с долния слой в заострения ръб. Извършената златна работа също има дизайн на паун, поставен от двете страни. Това ретро колие стои добре на врата като яка.

2. Зърнесто перлено колие:

Зърнасто перлено колие

Вземете това великолепно зашеметяващо къдро перлено огърлица, което има редове перли, преплетени със стрази и млечно стъкло. Колието е плътно и е най -подходящо за парти облекло. Използваните перли са с цвят шампанско и изглеждат спиращи дъха. Изберете този шедьовър и със сигурност ще накарате главите да се завъртят.

3. Здраво сребърно колие:

Здраво сребърно колие

Ще харесате това набито сребърно колие, което е изящно колие. Сребърното накъсано колие има големи смели шарки и камъни. Овалните камъни във веригата и висулката са големи и изглеждат абсолютно зашеметяващи. Изберете това сребърно колие, за да отидете с традиционно облекло, а също и с дизайнерски рокли.

4. Златно къдро колие:

Златно къдро колие

Отидете на смел и уличен стил с тази набита златна огърлица, която ще съвпадне с дизайнерското облекло. Това пухкаво колие е идеално дори за ежедневно облекло като дънки и бял топ. Златната огърлица е изработена от дебели златни връзки, които са свързани помежду си.

5. Натрупани огърлици с мъниста:

Зърнасти огърлици с мъниста

Това черно пухкаво колие има три реда черни мъниста с различни размери. Черните мъниста са свързани заедно с черна верига. Това е чудесно да се комбинира с черни обеци и облекло, което съответства на черно. Зърнатата черна огърлица е чудесна за ежедневни партита и вечери.

6. Каменно къдро колие:

Каменно къдро колие

Използвайте тази масивна огърлица от нефрит, за да изглеждате ослепително и впечатляващо. Красивият син цвят на скъпоценния нефрит спира дъха. Това е пластово колие, което има плаваща яка със сълза. Основната верига има кръгли нефритови мъниста, които са големи по размер.

7. Цветно блокче Зърнасто колие:

Цветен блок Зърнасто колие

Изберете това голямо блокче с големи блокове, за да се съчетаете с всяко облекло, което носите. Колието има три цветни мъниста, които са поставени заедно във форма. Цветовете, избрани за този тип огърлица, обикновено са тези, които се сливат заедно.

8. Нагърнато колие с дръжка:

Нагърнато огърлично топче

Стилът на дрънкането също е един от най -използваните дизайни в къси колиета. Изработените тук фенечки са от камъни, а също и мъниста. Фенечките са положени по прост модел, но всяка дрънка има малка рамка от златни мъниста, която я прави зашеметяваща. Краищата на всяко от мънистата също имат златна мрежа.

9. Кристално набръчкано колие:

Кристално къдро колие

Направете булката да изглежда поразително красива с това набито колие, изработено от кристал и кристал. Колието в сребро е най -красивото бижу, което булката ще носи. Стразът и кристалите, използвани в огърлицата, са във формата на капчици и кръгчета. Те са свързани под формата на цветя. Няма видима верига, само цветя, които са свързани до края.

Можете да изберете плътни колиета, които да носите с вашето дизайнерско облекло или традиционно облекло. Тези пухкави колиета са цветни и могат да бъдат направени и от скъпоценни камъни като нефрит. Изберете плътни колиета, които да допълнят дреха, която е проста. Това ще го направи по -сложен.