Какво е това да отидете на прическа за всички заети дами, които просто не могат да си позволят да прекарат тази допълнителна минута пред огледалото в натоварените сутрини. Това е класическата световноизвестна опашка, поправка за дните с лоша коса или натоварените сутрешни графици и от тази мисъл се вдъхновява фалшивият жанр опашка, който сега е оживена и жизнена пазарна схема, помагаща на милиони дами да достигнат желания вид без много колебания. Тези опашки се предлагат в различни форми, размери и дори цветове, които са предварително направени и прости. Ето списък на всички времена, фалшивите опашки ви помогнаха да изглеждате великолепно.

Прически за жени с фалшиви опашки:

1. Ombre нюанси:

фалшиви опашки

Ombre е нов стил, вдъхновен от многоцветния жанр, който позволява на цвета лесно да премине в друг забележителен цвят без подходяща линия за смесване. Това обикновено се подчертава от по -тъмен нюанс в горната част, последван от по -светъл нюанс и ето класически пример за това как можете да добавите основен кафяв и рус омбре оттенък към вашето пони, без всъщност да избирате химически цвят.

2. Принцеса къдрици:

Фалшиви опашки 2

За всички времена, които се надявахме, че най -накрая ще можем да получим тези сладки кичури и принцесови вихри, тук е идеалният момент да получите тази предварително направена накъдрена опашка, която не е твърде дълга и все пак не е твърде късно, за да изберете. Тази опашка е среднощно черна на цвят с красива вихрова материя, която е направо елегантна и едновременно с тенденция..

3. Matchy Matchy:

Фалшиви опашки 3

Поддържането на реалността и подрязването й наблизо винаги е бил планът и този път водещ до това е класически пример за това как предварително направената опашка може да добави към външния вид на косата ви, като не само удължи красивото пони, но и като го даде много липсващия обем и отскачане. Най -хубавото, всичко това, без дори душа да забележи фалшивите разширения.

4. Хипи пони:

Фалшиви опашки 4

Хвостичките не винаги трябва да са перфектни и правилни и ето защо. Това супер сладко и модерно хипстърско пони ще ви накара да се препънете в стила седмици наред, докато не преминете към различна прическа и в такива моменти, вместо да се налага да натоварвате косата си, просто направено на едно от тези фалшиви понита . Меките вълни, подобни на къдрене, ще накарат вашето пони да се открои сред тълпата.

5. Супер шик Супер елегантен:

Фалшиви опашки 5

Винаги сме се лигавали от любимите ни знаменитости, спортуващи със супер тънки и дълги ръкави опашки и винаги сме се опитвали да подражаваме на безупречния резултат, не е нужно да казвам, че не успяваме да го поддържаме до вечерта. Ето защо тук имаме решението, което помогна на любимата ви знаменитост и сега ще помогне и на вас.

6. Вълни:

Фалшиви опашки 6

Вълните винаги са следващата ни любима опция, близка до просто права или къдрава. Спортирайки най -доброто от двете, вълните не са нито прави, нито къдрави, което ви позволява да изпитате мека индивидуалност на косата си, като същевременно ви позволява да спортувате с добър обем и стил. Тази вълнообразна опашка може да се използва и в по -дълги разширения и определено е достойна покупка.

7. Braid Pony:

Фалшиви опашки 7

Макар и малко преувеличени често ние, когато сме уморени от ежедневното пони, прибягваме до по -нов, по -изискан стил, който може да влее втората най -често срещана прическа, плитките в нея. Тази комбинация от прически с плетени понита може да бъде следващата нова реклама във вашия офис. Трябва просто да го спортувате и да дадете на ежедневната си опашка нов дъх на живот. Най -хубавото е, че това е преработено и няма да бъде взето допълнително време от сутрешния ви график.

8. Super Scrunchers:

Фалшиви опашки 8

Нямате представа колко време ще ви отнеме да поставите косата си в желаната коса, която да придаде на косата ви изобилие от обем и рамо до рамо желания стил. Но наистина ли искаме да наложим наемателя си през толкова много промени? Ето още един хит в списъка ви с фалшиви опашки, който може да използвате за онези дни на лоша коса, когато правотата просто не може да бъде заключена.