Опашките не са само за тренировки в училище или фитнес. Те са най -лесната прическа за постигане, защото всичко, от което се нуждае, е ластик. Въпреки че са удобен вариант, опашките са универсални и със сигурност не са познати на хората с дълга коса. Ето един поглед към деветте най -добри прически на опашка за къса коса.

9 сладки опашки за къса коса:

1. Разхвърляната опашна опашка:

Сладки опашки за къса коса

Не е задължително една опашка винаги да е елегантна и подходяща, за да изглежда стилно. Също така не е необходимо да изчезва зад главата, само защото човек има къса коса. Вземете реплика от известния стил Бардо е този разхвърлян буфтан. За да получите този вид, се включва много четкане на гърба. В случай, че не искате да добавите твърде много обем, тогава само един пуф над челото е всичко необходимо, за да добавите нотка на драма към вашия стил.

2. Отдръпнатата къса опашка:

сладки къси опашки

Ако човек има наистина къса коса, която не се събира на опашка, и след това добавете малко текстура към косата си, за да създадете движение. След изсушаване, издърпайте косата на опашка. Каквото и да не достигне косата, нека падне. Сега за цялата тази разпусната коса, завъртете ги на китки и ги закрепете с щифтове. След това спретнато завършете всички мухи-винаги с лак за коса. Сладък е, но напълно стилен.

3. Сладки хлъзгави опашки:

лесни опашки за къса коса

Този външен вид бе изпълнен без усилие от Рууни Мара в Golden Globes. Много проста, но изключително полирана, тази визия доказва, че човек не се нуждае от дълга коса, за да изглежда изискано на червения килим. За този външен вид просто отстрани косата си и я съберете на опашка. Ако косата ви не е права на покер, използвайте плоска ютия на среден огън.

4. Остри опашки:

Стилът е свързан с отношението. На тази снимка Камерън Диас добавя омф и ръб на скромната опашка. В края е остър, а предната част е текстурирана, за да добави обем. Безпроблемен и спретнат, този стил подчертава врата и раменете ви. Уверете се, че предната част изглежда заоблена и не напрегната.

5. Обърнати опашки:

ниска обърната опашка къса коса

Опашките могат да бъдат стилни по време на работа, а не само знак, че сте на опашка за следващата пауза за кафе. Така че трябва да балансира между структурирано и твърдо. Съберете цялата си коса на опашка и я обърнете през средата. Най -доброто за тъпо подстригана къса коса, тъй като свежда разхлабената коса до минимум.

6. Опашки с бретон:

къса ниска опашка с бретон

Някои стилисти казват, че опашките са отговор на мързеливо момиче на сладка прическа. В такъв случай човек умишлено трябва да изглежда така, сякаш е бил издърпан в последната минута. На тази снимка лъжицата Рийз Уидър постига точно това. Нейният неустоим чар я прави по -сладка. Бретонът се грижи за цялото наслояване и текстуриране в короната. Просто ги оставете небрежно да се разхлабят и използвайте малко спрей за коса, за да остане така.

7. Усукани разхвърляни коронови опашки:

Искате да увеличите вашето сладко коефициент? Опитайте тези усукани разхвърляни опашки на короната. Това е забавно поемане на оригиналните пигтейли. Просто ги завъртете и ги закрепете с цветни аксесоари за коса. Не е нужно да сте спретнати, за да получите този забавен вид.

8. Високото афро:

къса коса с висока опашка

Тази визия подхожда на тези с къдрава или естествено къдрава коса. Просто съберете косата си на висока опашка. Това е сладко, забавно и изключително удобно. Това може да бъде перфектна плажна прическа.

Прочетете: Фалшиви разширения за опашка

9. Мини опашката:

Прически за опашка на къса коса 9

Това е още един горещ поглед към червения килим. Той е стилен и практичен и наистина отнема 5 минути, за да го извадите. Той помага да се създаде илюзията за тежки странични бретончета с косата, която е извън опашката. Той рамкира лицето, като същевременно добавя женствена грация и изтънченост.

Късата коса има много възможности в прическите. Затова започнете да експериментирате и бъдете стилни.