В наши дни сортовете се предлагат в различни форми и размери, в различни форми и опаковки и затова ето вариант на една от най -често срещаните прически. Независимо дали става въпрос за училищна презентация или интервю в офис, било то парти парти или просто разходка на детската площадка, опашката може да се използва като прическа за всеки и всеки, но отново идваме в различни структури на лицето и тип коса и следователно, заедно с нашите вариации, нашите прически също варират.

8 красиви плетени опашки за жени:

1. Френското влито пони:

плетени опашки

Това е една от най -лесните прически на плитка пони, която може да бъде направена в рамките на пет минути, така че да не се налага да прекарвате това допълнително време в натоварените сутрини в търсене на перфектната коса. За да започнете, като завържете косата си във френска вливаща се плитка отгоре и след това я продължете чак до средната част. Към края започнете да го връзвате в пони.

2. The Crown Band:

плетени опашки2

Това е прическа, при която плитката е направена в лента за глава. Това е добра прическа за подправка на вашето ежедневно пони. Започнете, като отделите част от кичурите си отпред и започнете да връзвате плитка от едната част на косата. Вържете цялата плитка и след това я донесете до другата страна и я закрепете. Пусни го тогава.

3. Страничното плито пони:

плетени опашки3

За тази прическа започнете с плитка на косата от едната страна. Разделете косата си от едната страна и започнете да ги сплитате. Сега преминете наполовина до тила и закрепете плитката с няколко щифта. След като завържете косата в пони и започнете да я сплитате отново. Сега донесете коса от гърба и я увийте около вратовръзката на понито.

4. Вариант на страничната плитка:

плетени опашки4

Това е още един вариант на страничната плитка, където започвате, като дърпате косата си назад до средно пони. Преди това започнете плитка отстрани и след това я раздуйте, за да добавите обем към външния вид. Сега, след като понито е завързано, започнете с плитка част от вашето пони, но този път направете понито стегнато и отстрани, така че да се създаде нов облик. Запазете отпуснати нишки отпред, за да добавите малко докосване към външния вид.

5. Понито с рибена опашка:

плетени опашки5

Тук започваме с едно просто пони. Уверете се, че вашето пони е достатъчно стегнато, за да изберете дъщерни плитки. Сега, когато вашето пони е готово, трябва да опитате плитка с рибена опашка. Започнете, като сегментирате понито на две части и след това вземете кичур от крайния край и го пресечете от другата страна. Направете същото с другата ключалка и просто продължете, докато достигнете желаната дължина.

6. Обърнатото пони:

сплетени конски опашки6

Обърнете косата с главата надолу, като обърнете главата си с главата надолу. Сега започнете да връзвате плитка, френски стил отдолу и я оставете по средата. Можете да използвате щифтове, за да осигурите правилно външния вид и след това да завържете пони с него. Уверете се, че имате губеща нишка от вашето пони, обвито около вратовръзката, за да скриете вратовръзката.

7. Цветната плитка:

Прическа на плитка с цветя и ниска опашка

Добавете малко вълна към косата си, за да придадете обем на външния вид на горната плитка за цветя. Сега започнете с хлабаво връзване на косата в половин пони и след това я прикрепете. Сега започнете с нормалния процес на сплитане и разбира се не забравяйте да го държите лек и хлабав. След като плитката е направена с вентилатор плитката добре, за да стане по -постна. Сега навийте плитката на розов кок.

8. Двустранната плитка:

сплетени опашки8

За да започнете с тази коса, обърнете косата си и започнете да я сплитате. След като стигнете наполовина, спрете и я фиксирайте. Сега започнете да сплитате отпред с предните кичури и започнете да го сплитате наполовина. Съберете косата в средата и след това я пони.