Kapsels voor kort haar

Heb je een minderwaardigheidscomplex door kort haar? Moest u uw haar bijknippen vanwege een behandelingsprocedure? Je kunt het korte haar gebruiken door het verschillende stijlen te geven en een trendsetter te zijn.

Beste stijl van je korte haar:

1. warrig en gestructureerd:

Stijlen Kort Haar 1

Je kunt op Mulligan lijken met dit kapsel. Nadat u uit de douche bent gekomen, veegt u het haar af en mist u het met een textuurspray. Gebruik vervolgens een brosse borstel om de voorste lagen te buigen, terwijl ze worden geföhnd. Je kunt de uiteinden uitknippen en ze slordig over het voorhoofd schikken. Stop de rest van het haar achter je oren.

2. Golvende bob:

Stijlen Kort Haar 2

Deze stijl ziet er geweldig uit als je wat vrouwelijker wilt zijn. Maak een midden tot diep zijdeel en breng textuurcrème aan om het haar vochtig te maken. Föhn vervolgens het haar. Gebruik een 1-inch krultang om kleine delen van de haarpunten om te wikkelen en na vijf seconden los te laten. Je kunt wat stijlvolle wax aanbrengen om de losse krullen te scheiden. Dit geeft een golvende bob.

3. Gespannen elf:

Je moet echt lef tonen om deze stijl te krijgen. Vraag je kapper om één kant van het hoofd te scheren en lange lokken lagen aan de andere kant te laten. Dan hoef je alleen nog maar de lokken te besproeien met een volumespray en droog te maken met een föhn. Breng daarna een glansspray aan voor een complete look.

4. Retro-golven:

Stijlen Kort Haar 4

Als je haar tot onder de oren valt, dan staat dit kapsel je geweldig. Je moet het haar aan weerszijden van het hoofd boven het oor gelijkmatig verdelen. Met behulp van een 1-inch ijzeren krultang, moet u de uiteinden van het haar naar buiten krullen. Gebruik vervolgens je vingers om ze vorm te geven. Gebruik een sterke haarlak en nevel overal. Duw de bovenkant van het haar naar beneden en geef het een afgeplatte look.

5. Rocker-achtige pony:

Rocker-achtige pony

Je moet het haar vochtig maken en wat gladmakende crème aanbrengen. Daarna föhnen en recht maken met een platte peddelborstel. Je kunt een stijltang over de onderste helft van het haar halen en het supersteil maken. Föhn vervolgens met een ronde borstel de pony en maak die naar binnen gebogen. Breng een klein beetje glanzend serum aan voor een opvallende glans.

6. Slanke updo:

Dit is de perfecte stijl om het haar weg te houden van het gezicht. Breng na het douchen stylinggel aan op het haar en kam door tot aan de wortels. In plaats van het haar te laten drogen, verzamel je de kleine pony aan de bovenkant van het hoofd en speld je die naar achteren. Borstel de rest van het haar en bind het vast met een elastische band. Breng mist aan om de lokken onder controle te houden.

7. Krullend bob:

hoe je kort haar kunt stylen

Maak je haar vochtig met een volumespray. Draai het haar ondersteboven en föhn het droog. Gebruik een 1-inch krultang, krul alle strengen en laat de uiteinden weg. Dit zorgt voor een onvolmaakte sfeer voor de uiteinden. Speld elke krul vast en houd de vorm vast. Zodra de krullen zijn afgekoeld, haal je ze naar beneden en spray je met een gel. Kneed ze voorzichtig en geef ze een warrige look. Maak de mistige look af met een haarlak.

8. Kort symboliseert verfijning:

Nadat u uit de douche bent gekomen, veegt u het haar af met een handdoek en brengt u een klein beetje textuurmousse aan. Scheid dan je haar opzij en kam het door. Laat het drogen. Breng een beetje stylinggel aan op de vingertop en breng deze aan door de lokken om extra textuur toe te voegen. Maak de look dan af door een hoofdband om te doen.

9. Recht en strak:

hoe je kort haar kunt stijlen

Je moet een kleine hoeveelheid gladmakende crème aanbrengen en het haar vochtig maken. Kam door om ervoor te zorgen dat het de wortelgebieden bereikt. Föhn het haar en als het extra glad gemaakt moet worden, gebruik dan een stijltang om het bij te werken. Gebruik een schuifspeld of het uiteinde van een kam om het haar gelijkmatig over het voorhoofd te vegen.

Voel jezelf een van de beroemdheden zoals Jessica Stroup, Emma Watson of Ginnifer Goodwin met deze korte kapsels.