Сред многобройните сортове костюмите салвар са най -харесваното облекло за индийски жени. По принцип къс костюм салвар има къс салвар камеез и дупата. С тези три неща нашите дизайнери са открили стотици разновидности, които придават елегантност на женския облик. Костюмът Salwar е единственият вид дрехи след сари, който се счита за традиционно облекло. Многобройни разновидности на комбинации могат да бъдат направени, като просто добавите малък обрат в модела. Нашите модни експерти са изработили в различни стилове и модели.

Къси костюми Salwar за дами

Красиви и атрактивни къси костюми Salwar за жени в тенденция:

Накратко са описани някои от най -кратките дизайни и шарки на salwar kameez.

1. Кратък пенджабски Салвар Камиз:

Кратък пенджабски Салвар Камиз

Разкошно изглеждащ кратък салвар с панджабски стил Patiala kameez изглежда страхотно. Придава традиционен и елегантен вид. Тази комбинация от розово и зелено със златна бродерия я прави зашеметяващо красива. Този модел с произход от Пенджаб сега е широко известен.

2. Стил на късо яке Salwar Kameez:

Къси костюми Salwar

Тази красива и стилна комбинация от късо яке в оранжево и зелено в стил салвар камеез изглежда страхотно за партита и функции. Късо яке с огледало и бродерия прави този прост salwar kameez уникално страхотен. Можете дори да го носите със или без якето.

3. Прост кратък Salwar Kameez:

Прост кратък Salwar Kameez

Това е идеално подходящ модел salwar kameez. Той има добре прилепнал салвар с плътно прилепнал камеез, който придава приличен вид. Може да се използва както за ежедневие, така и за офис. Ако е проектиран правилно, той може дори да придаде официален вид.

4. Къс костюм Salwar с висока врата:

Къс костюм Salwar с висока врата

Този костюм Salwar има модел с висок деколте. Това ви дава уникален вид. Той е много удобен за носене, ако е правилно зашит и няма нужда да се притеснявате за вашата дупата, тъй като покрива цялата горна част на тялото ви. Те се предпочитат предимно на официални места, тъй като придават правилна форма на тялото. Подхожда най -вече на жени с по -широки гърди.

5. Костюм Salwar в стил Dhoti:

Костюм Salwar в стил Dhoti

Това е уникален стил на къс костюм салвар. Този красиво проектиран костюм salwar в стил dhoti придава етнически вид. Много свързани модели са създадени, като се има предвид изборът на жените.

6. Сватбен палацо къс костюм Salwar:

Сватбен костюм Палацо

Тази изключително проектирана синьо -бяла комбинация палацо камеез с къса риза в стил салвар изглежда уникална и страхотна. Тези стилове изглеждат страхотно, ако отидете на парти или функция.

7. Кратък анаркали със Салвар:

Кратък анаркали със Салвар

Това мини рокля от анаркали със стегнат модел на пижама е много харесвана. Повечето жени предпочитат да носят този модел костюм салвар, тъй като той е удобен и придава елегантен вид на партита и дори в традиционни случаи.

8. Салвар Камиз с къс ръкав:

Salwar Kameez с къс ръкав

Специално за лятото са проектирани този памучен материал salwar kameez къси с къси ръкави. Те са много удобни и просто модерни. Хубаво проектиран костюм salwar може да се носи навсякъде, дори вътре или извън дома ви.

9. Дизайнерски къс костюм Salwar:

Дизайнерски къс костюм Salwar

Този дизайнерски къс топ salwar kameez е така проектиран да изглежда великолепен и все пак уникален. Този цвят и модел са уникална комбинация. Има къс салвар с паралелен стил, което прави прекрасна комбинация.

Индийският гардероб е най -добрата дестинация за модерно етническо облекло като сари, салвар камеез, лехенгас и много други. Модните дизайнери са изработили този индийски традиционен костюм и костюми в манар, който бихте искали да го носите във всички случаи. Любителите на дизайна на къси костюми Salwar, просто отидете да вземете тези неограничени колекции от костюми Salwar и да изглеждате по -очарователни за любимите си хора.