Децата имат възхитителен вид, който впечатлява всички. Невинната възраст може да накара хората да усмихнат лицето си. Нежната възраст на малките деца трябва да се направи специална и по външния си вид. Въпреки че малките момичета трябва да се обличат безплатно и да харесват кукли, но в традиционните случаи красивите малки момичета изглеждат невероятно в костюм Salwar Kameez.

Красиви и атрактивни дизайни на Salwar Kameez за деца в Индия:

Ето 9 -те най -добри детски костюма salwar от последната колекция.

1. Печатни костюми Salwar за деца:

костюми salwar за деца

Отпечатаните памучни костюми salwar kameez за деца са един от най -добрите варианти да обличате малките момичета в традиционно облекло, без да я карате да се чувства преоблечена. Дизайнът с обикновен шев на обикновен курта салвар може да ги накара да се чувстват свободни да играят.

2. Short Top и Harem Salwar Kameez Kids:

Къс топ и костюм Herumsalwar за деца

Костюмите Salwar за деца трябва да са предимно много прости и лесни за носене на деца. Къс стил риза с курта и харем за салвар могат да накарат малките момичета да изглеждат очарователни, както и в индийски дресинг.

3. Детски костюм Patiala Salwar:

Patiala salwar изглежда фантастично в детските дизайни на salwar kameez. Дизайнът с разхлабени шевове ги кара да се чувстват свободни да тичат, докато играят. Традиционен облик може да се придаде и на обличането на деца.

4. Детски комплект Kurti Palazzo:

Детски комплект Kurti Palazzo

Kurti и палацо със съвпадаща дупата могат да бъдат страхотен дизайн за детския костюм salwar. Сладкостта на малките момичета в индийски допир прави едно заклинание заслепено. Сладките момичета изглеждат очарователни, носейки дупата, което ги кара да се чувстват достатъчно млади, за да покажат, че изглеждат красиви.

5. Костюм Salwar на Double Flare Kid:

Костюм Salwar на Double Flare Kid

Някои много дизайнерски деца, носещи дизайни на salwar kameez, бяха въведени в детската мода, която изглежда напълно страхотно на малки момичета. Курта и churidar salwar с двойно излъчване могат да бъдат дизайнерска рокля, която да присъства на функции като бракове или новогодишни тържества за малки момичета.

6. Костюм Salwar на Long Kid:

Костюм Salwar на Long Kid’s

Дългите дизайни на salwar kameez за деца са много по -малко избрани, тъй като за малките момичета става трудно да играят. Но дизайнерският външен вид на дългия камеез и палацо салвар за деца може да накара малко ангелче да изглежда фантастично красиво.

7. Детски костюм Salwar с дължина на пода:

Детски костюм Salwar с дължина на пода

Децата с дължина на пода носят дизайни на salwar kameez е също дизайнерски костюм, специално изработен за посещение на функции и тържества. Мрежата е много мека за носене и игра и от малки момичета. Мрежата може лесно да се скъса. Но очарователният външен вид в такава красива рокля кара момиченцето да се разхожда с новия си тоалет.

8. Костюм Churidar Salwar за деца:

Churidar Salwar костюм за деца

Памучните костюми churidar anarkali salwar за детски дизайн могат да изглеждат просто зашеметяващи на малките момичета. Чадърният усет на камеята на куклата изглежда очарователен за малките момичета. Чуридар салвар ги прави най -подходящи за изображението като куклата.

9. Сладък костюм Salwar в стил Frock за деца:

Сладък костюм Salwar в стил Frock за деца

Frock style salwar kameez също са дизайни на детски костюми salwar, които изглеждат най -добре на децата, които обичат salwar kameez. Усетът започва от най -горната част, започвайки от линията на гърдите. Флотите правят кукла като външен вид, което прави малките момичета да изглеждат красиви.

Малките момичета обичат да изглеждат очарователни в дрехи, носени от млади момичета. Кара ги да се чувстват щастливи да се похвалят с приятелите й за новата си рокля. Индийски дресинг, особено костюмите salwar kameez, се носят лесно от малки деца и ги кара да се чувстват свободни, докато играят. Облеклото на индийската култура също носи очарователно усещане, докато гледате малки момичета да се обличат красиво в индийски костюми salwar kameez. Специално проектирани костюми с свършена работа, като бродерия, носена лента, пайети изглеждат невероятно върху тях, а малките момичета също обичат да се разхождат из нея.