Работният костюм на Зари със салвар изглежда толкова велик при носенето. Той е идеален за носене по поводи. Работата Zari е изработка на нишки от злато или сребро. Прави се и в сари, но стана по -популярен, когато костюмът на салвар също започна да работи зари. Това е кралска работа, която ви кара да изглеждате изтънчени и елегантни. Той веднага привлича вниманието на зрителя. Работата на Zari изглежда тежка по костюма salwar и следователно е подходяща за фестивали и семейни функции. Можете да носите този тежък костюм салвар, където не искате да носите сари. Можете да останете спокойни в костюм salwar.

Най -новите и красиви дизайни на костюми Zari Salwar за дами в модата:

Ето най -добрите дизайни на костюми zari salwar.

1. Работен костюм на Пенджаби Salwar от Zari:

Zari Work Punjabi костюм Salwar

Това също е костюм zari salwar с работа на chanderi. Това е костюм салвар в стил Пенджаби с къс камеез и Патиала салвар. Големият дизайн на zari е направен на дъното на kameez, което изглежда елегантно. Работата на Zari е в центъра на вниманието на този костюм salwar.

2. Пакистански работен костюм Zari:

Пакистански работен костюм Zari

Това е красива зари работа salwar kameez със слой върху kameez. Цялата предна част на куртата, както на ръкавите, така и на дъното на салвар, е украсена със зари. Това е салвар в панталонен стил с оградена шифонна дупата. Работата на Zari върху копринен плат изглежда по -блестяща.

3. Костюм Salwar на ръка от Zari:

Костюм Salwar на ръка Zari Work

Този костюм salari в черно в цвят изглежда толкова великолепен. Има предна странична кройка на kameez и модел на пола на salwar. Има зари работа по цялата предна част на kameez и донякъде по дъното на полата също. Ръкавите са от мрежеста тъкан, привлекателна повече с работа zari.

4. Индийски работен костюм Зари:

Индийски работен костюм Zari4

Това е дизайн на ябълка zari salwar kameez с толкова грациозен дизайн. Ръкавите в областта на врата и долната част на kameez съдържа тежка работа зари. Дори Patiala salwar има модна работа зари. Работата изглежда толкова етническа и модерна.

5. Костюм Salwar с бродерия Zari:

Костюм Salwar с бродерия Zari

Това е художествена комбинация от зари и бродерия. Този дизайн на zari salwar kameez притежава излишни камъни с churidar. Вратната част има много работа зари плюс чуридарът също има работа зари. Има кръгъл дизайн на kameez и dupatta също с граница.

6. Граница на Зари Салвар Камиз:

Граница на Зари Salwar Kameez6

Това е обикновен и достолепен модел на границата на салвар камеез. Цялата рокля е обикновена със зари бордюр на ръкава и края на kameez. И четирите страни на дупата също имат граница зари. Този черно -червен цвят салварски костюм с рамка зари изглежда прекрасно и декорирано.

7. Зари Работен костюм Анаркали:

Зари Работен костюм Анаркали

Това е дълъг костюм anarkali zari salwar. Има зари работа по врата и границата на kameez. Голямо петно, съставено от работа зари, е прикрепено към всяка каишка на kameez. Дупатата също има тънка златна рамка, която блести. Работата със златни зари върху жълти анаркали изглежда стилно.

8. Работен дизайнер на Zari Salwar Suit:

Работен дизайнер на Zari Salwar Suit

Този дизайнерски костюм zari salwar е с широка кройка отпред и обикновена пола. Камезът е от брокатен материал със зари работа и червена нишка също. Можете да използвате това и като парти облекло. Камезът е в стил яке без странично изрязване. Това изглежда толкова сложно.

9. Работен костюм Zari с Палацо:

Работен костюм Zari с Palazzo9

Това е красива зари работа salwar kameez с палацо. Има зари работа върху предния разрез, който след това се дава криви и на палацо също. Художествен дизайн на цветя се прави с помощта на зари работа върху kameez. Вратната част и ръкава също съдържат работа зари.

Костюмите Zari salwar винаги са в тенденция и ще останат на мода през следващите векове. Той е заменен с тежки работни сарита. В съвременния свят дори дамите са избрали да носят тежък костюм салвар вместо сари. Работата на Zari изпълнява цялата ви цел да изглеждате класически и богати. Работата е такава, че със сигурност получава коментари.