За грим на очите ви могат да се използват различни видове продукти. Те започват от правене на добра основа до завършване с добра спирала. По -долу са топ 15 продукти, които можете да използвате, за да направите грим за очите си.

Най -добрите продукти за очи с изображения:

Нека да намерим тук със споменатите топ 15 продукти за очи един по един с изображения.

1. Glow Minerals Грунд:

продукти за очи

Това спомага за стесняването на порите и ги прави по -стегнати, за да залепне основата за горния слой. Това е добре известен вариант и можете да опитате да го закупите на цена от 1600 INR до 2000 INR приблизително за 3,5 грама. Това е умереният ценови диапазон за този тип неща. Това дава траен ефект и прахът ви или нещо подобно на руж, който носите след носене, няма да се отлепи лесно. Това също ще контролира отделянето на масло и пот. Така че, ако имате мазна повърхност, използването на това е задължително. Това също е добре, ако носите това по време на мусон. Това помага и за защита на повърхностните слоеве. За тези, които не обичат честите докосвания, за тях това е задължителна покупка.

2. Коректор на Maybelline Dream Lumi:

Maybelline Dream Lumi коректор

Това е съществено нещо, което да използвате, за да покриете всякакви петна или петна. Те се предлагат от различни компании и можете да си купите каквото отговаря на джоба и изискванията ви. Ако обаче искате да купите това конкретно нещо, тогава ще трябва да платите цена от 500 INR до 600 INR приблизително за 6 грама. Има и други цветове, които да се съчетаят с тена ви. Това е за цялото лице и особено добро, когато става въпрос за покриване на синкави вени или тежки торби или дори пачи крак. Това е химикалка и помага за определяне на зоните, в които искате да се приложи цветът ви.

3. Lakme ‘Absolute Mattreal Natural Mousse:

Lakme Absolute Mattreal Natural Mousse

Това е добре познат продукт за редовна употреба за създаване на матова основа. Това може да се използва върху цялото лице, включително капаците, както и около околността, за да покрие всякакви петна или петна. Предлага се в различни цветове и можете да смесите някои нюанси, за да получите цвета по ваш избор. Използването на това е от съществено значение. Можете да използвате други варианти по ваш избор от други добре познати продавачи, но ако искате да купите това, това струва от 750 INR до 800 INR приблизително за 30 ml. Това е добре за редовно носене.

4. Almay Pure Blends разхлабен прах:

Almay Pure Blends разхлабен прах

Пудрите на прах са от съществено значение за основата. Това е скъпо нещо, което можете да си купите. Това обаче, когато се нанесе с много мека четка, може да придаде завършващ щрих на основата. Това е за цялото лице. Това струва около 600 INR за 7,9 грама.

5. Eyeconic Kajal:

Eyeconic Kajal

Тази гама е любима сред няколко жени. За онези моменти, когато искате различен цвят за партито, можете да използвате различните нюанси, предлагани от това. Има зелени, сиви, бели и дори кафяви. Можете да ги използвате, за да повторите всяка форма на крила до горните ребра. Те също са много гладки. Те могат да бъдат много добри за начинаещи или тези, които не са добри с течности и четки. Това са като моливи. След като направите основния си грим, трябва да използвате за прецизност. Можете да използвате това както на горната, така и на долната джанта по желания от вас начин. Те също са достъпни и са любими за тийнейджъри и момичета. Те струват от 150 INR до 200 INR приблизително за 0,35 грама.

6. Revlon Color Stay Liner:

Revlon Colorstay Liner

За тези, които са експерти. Те могат да си купят това, тъй като това е много продадено и любимо за тези, които обичат бързо изсушаващо действие. Това трябва да се купи, но не се препоръчва, ако сте начинаещ. Също така това трябва да се използва редовно, тъй като се изсушава бързо в бутилката. Това струва от 550 INR до 600 INR приблизително за 2,5 грама.

7. Lakme Eye Artist:

Lakme Eye Artist

Това е като писалка и има върх от филц. Това е като използването на писалка за скици и е добро за тези, които не харесват нито обикновеното нанасяне на четка, нито формата на молив. Това е на цена от 500 INR приблизително за 1,2 ml. Това е добре за ежедневно носене.

8. Maybelline Color Tattoo:

Maybelline Color Tattoo

Това са много бляскави цветове и можете да ги купите за 4 грама приблизително от 350 INR до 400 INR.

9. Моливи за сенки NYX:

Моливи за сенки NYX

Те предлагат кремообразни цветове, които се използват лесно и са добри за тези, които имат сухота. Те са на цена приблизително от 350 INR до 400 INR.

10. Revlon Colorstay – Омагьосан:

Revlon Colorstay - Омагьосан

Той предлага 4 бляскави цвята, които можете да носите както за ежедневието, така и за партита. Това е на цена от 750 INR до 800 INR приблизително за 4,8 грама.

11. Colorbar Lash Illusion Duo спирала:

Colorbar Lash Illusion Duo спирала

Това дава добър ефект за умерено ценови диапазон от 4 ml за приблизително 400 INR до 450 INR.

12. Ъглова четка с цветна лента:

Ъглова четка с цветна лента

Когато използвате гелове вместо течности или нормални цветове на молив, можете да опитате да закупите тази ъглова четка, която е много полезна за нейното нанасяне. Това струва приблизително 250 INR до 300 INR приблизително.

13. Четка за смесване на цветовата лента:

Четка за смесване на цветовата лента за подчертаване

Това е добре за прилагане на хлабав компакт. Четините са много меки и тези със застаряваща кожа или отворени пори ще получат добър ефект от това. Това струва приблизително 250 INR до 300 INR.

14. Maybelline Studio Drama Silver:

Студио Maybelline Drama Silver

Това може да се използва като сребърна запалка над нормалното черно. Можете да създадете драматичен стил, като използвате това и е добро нещо за партита или клубни облекла. Това може да е добре да придадете леко докосване на сребро по долния ръб, за да създадете по -широк вид. Това струва приблизително 400 INR.

15. Моливи Coloessence Pearl Effect:

Моливи Coloessence с перлен ефект

Те предлагат доста цветове, които можете да си купите. Те са кремообразни и могат да се използват лесно. Те струват от 2,25 грама за 165 INR приблизително до 200 INR и са евтини за джоба.