От съществено значение е да оформите косата си според плътността на косата, типа на лицето и текстурата на косата. Ако имате гъста коса, не всички видове прически ще ви подхождат. Това е трудно да се реши от никого, освен от експерти по коса и стилисти. Можете да се консултирате с тях, преди да оформите косата си и да прочетете следните предложения за къси прически за жени с гъста коса.

къси прически за гъста коса

Къси прически за гъста коса 2018:

Ето списък с най -новите къси прически за жени с гъста коса в Индия.

1. Обратна прическа Боб за гъста коса:

Къси прически за гъста коса 1

Тази прическа е отличен избор за жена, която има дебели коси и обича да ги прави къси. Обратният Боб щеше да има по -дълги ръбове отпред, оформящи лицето и по -къса коса отзад. Той също така включва стесняване на краищата на косата към кожата, за да придаде по -гладък и светъл вид.

2. Елегантен стил Pixie с подчертаване:

Къси прически за гъста коса 2

Ако искате дебелата ви коса да бъде подстригана, много къса, можете да изберете пикси прическа с малко подчертаване на тъмен цвят. Това е прекрасен стил за по -възрастните жени и жените, които искат да бъдат много безгрижни относно рутината си за грижа за косата. Прическата Pixie подхожда на жена с дълго или овално лице повече от това кръгло лице.

3. Необичайна многослойна прическа за гъста коса:

Къси прически за гъста коса 3

Тази прическа може да бъде избор за всеки, тя е млада или стара, слаба или дебела. Косата ще бъде оформена на слоеве или стъпки, които ще могат да намалят обема на косата. Опитайте тази прическа, ако искате да скриете закръглеността на лицето си. Този разрез е подходящ за жени на средна възраст.

4. Не толкова симетрично Боб изрязване:

Къси прически за гъста коса

Асиметричната прическа е добър вариант за жена, която е способна да носи стилна прическа. Изрязан е без никаква симетрия и придава много различен вид от всеки различен ъгъл. Косата е малко по -дълга от едната страна от другата. Това е модерно и човек, който го носи, трябва да бъде смел изходящ човек.

5. Къса поп прическа за гъста коса:

Къси прически за гъста коса 5

Търсите ли да направите нещо различно с косата си? Опитайте поп прическата, която е доста нестандартна с лилавото си подчертаване и асиметричната прическа. Подстригването ви ще се откроява сред тълпата заради дебелия обем на косата, различните текстури и стила. Важно е да носите прическата с увереност.

6. Елегантният Боб с бретон:

Къси прически за гъста коса 6

Елегантна прическа боб с бретон на челото е отличен вариант за млади жени, които са склонни да подстрижат косата си. Косата ще бъде изгладена, а тежкият бретон ще бъде подстриган в симетрия с веждите. Този стил подчертава красивите ви очи и ви кара да изглеждате млади.

7. Къса дебела прическа с една дължина:

Къси прически за гъста коса 7

Това е интересно, че можете да подстрижете косата си направо, която е напълно тъпа, за да ви даде хубав вид. Дебелата коса изглежда добре, когато е къса и ръбовете й са затъпени. Дължината на косата ще бъде около брадичката, а ресните ще са със същата дължина. Всички видове форма на лицето ще допълнят тази прическа.

8. Подстригана дебела прическа:

Къси прически за гъста коса 8

Не всяка жена може да носи тази прическа, защото е оформена доста смело. Тази подстригване е възможна само с дебела обемна коса. Една част от косата е почти обръсната, а другата част е къса вълнообразна коса. Това може да бъде прическа, търсеща внимание за всеки.

9. Прическа с къса шапка:

Къси прически за гъста коса 9

Искате ли да носите косата си като шапка? Да, можете да го носите, ако имате гъста мека коса, която може да бъде подстригана тъпо по симетрия с шапка. Цветът на косата може да бъде интересен, вариращ от бял до червен.

Споменахме много къси прически, които не са нормални за оформяне на гъста коса през този сезон. Така че, не чакайте и опитайте.