старомодна кухня тухлена стена кухненско огледало

Идеи за винтидж кухня – практически идеи за старомодни кухни

 Вижте как винтидж кухненските елементи могат да създадат топла и приветлива атмосфера във всяка кухня! Следвайте нашата цветна галерия със снимки и ще се уверите сами!

 Винтидж стилът е ясен в тази обновена кухня благодарение на използваните материали.

Нова тухлена стена зад кухненската печка напомня за колониалната епоха, въпреки че плотът комбинира газова и електрическа фурна. Декоративна дървена камина крие абсорбатора и фитингите, бронзови светлини и шкаф от полиран сапунен камък завършват визията.

Старомодни кухни с изглед към печката старомодни кухненски шкафове в бяло обзавеждане

Тази кухня дължи своя страхотен винтидж вид на красивите бели кухненски шкафове. Тук стена, пълна със стъклени шкафове, е централно разположена тук, веднага привлича погледа и напомня за извънгабаритни класически единици за съхранение от миналото. Човек може свободно да види красивите колекции от стъклария и съдове през остъклените врати.

   Кухня с класически детайли старомодни кухни класически мотиви елементи

Малките детайли правят тази кухня уютна. Вижте как огнището изглежда тук и ни кара да се чувстваме сякаш сме във ваканционен дом. Традиционните прости шкафове и реколта мивка допринасят за функционалната простота тук. Подът от тухлена шарка закръгля външния вид.

Електрическа кухня в класически стил старомодни кухни в еклектичен стил

Експериментирайте с различни текстурни винтидж елементи, за да изразите собствения си стил в кухнята. Тази свежа и ефирно изглеждаща кухня започва с винтидж щрихи в самия връх, на тавана, с бяла решетка. Висящите светлини подсилват усещането за лукс от старите дни, а примитивна китайска олтарна маса служи като кухненски остров. Неговата селска дървена повърхност контрастира с гладките уреди от неръждаема стомана. Бар столовете са покрити с пресована крокодилска кожа, което е друг елемент от стила на винтидж кухнята.

   Кухненски остров с класически дизайн

свеж старомоден кухненски дизайн бели шкафове стъклени подправки

Гарниран със сиво-зелен сапунен камък, този кухненски остров е едновременно великолепен и практичен. Той предлага много място за приготвяне на различни ястия и има малка мивка.

  Старомоден стил – кухни и трапезарии старомодни кухни трапезария зона за готвене

Представете си тази старомодна кухня, предлагаща вкусна домашно приготвена храна! Винаги е приятно изживяване!

Класическите функции включват остъклени кухненски шкафове. Къщата датира от 20 -те години на миналия век и има други елегантни елементи от онова време, като плочки от травертин, плотове и плочки в ярки цветове в кухнята.

    Кухнята на готвача в класически стил готвене кухня старомоден стил дизайн на кухни

Тази красива, старомодна кухня предлага достатъчно работни повърхности и много място за съхранение. Остъклените горни кухненски шкафове дискретно показват комплекти, изработени от изискан китайски порцелан и други колекции прибори за хранене, мраморен плот на кухненския остров допълва изискания вид на стаята, където най -вероятно ще работите много.

Кухненски остров в кънтри стил

селска къща маса за хранене кухня остров старомоден

Как добавяте винтидж стил в кухнята? Като добавите остров, който съчетава старо и ново.

  Боядисани кухненски шкафове

оцветени кухненски плотове старомодни

Долните кухненски шкафове са боядисани и лакирани срещу пръстови отпечатъци. Тук те използват полиран гранит вместо мрамор – което е типичен реколта елемент. Дървеният под блести и добавя много топлина към кухнята и прилежащата зона за хранене.

 Стара и нова кухня

стар нов кухненски дизайн старомодна бяла купа за плодове зелена ябълка

 Тази кухня дължи добрия си външен вид на комбинация от елементи от винтидж стил и нови индустриални уреди. Островът тук например е много стар, използвал се е за пекарни, но сега е почистен и опесъчен и се използва отново. Тук ще намерите интересна комбинация от старо и ново, които се допълват взаимно.

  Бяла старомодна кухня

старомодна идея за кухненски остров зелено сиво

 Винтидж стилът на кухненските шкафове в тази кухня ме кара да се чувствам сякаш съм в миналия век, но новата печка и модерните кухненски уреди са ясен знак за високотехнологична функционалност.

Кухненски плочки на заден план

старомоден кухненски плочки кухненско огледало лъскаво бяло

Как създавате винтидж дизайн, използвайки нови материали? Тук лъскавата неравна текстура на керамичните плочки създава това усещане за изненадваща дълбочина в иначе гладко подредената кухня. Малък прозорец стои над модерния котлон, който залива цялата кухня с естествена светлина.

 Ремонт на винтидж кухня старомоден ремонт на кухни редизайн

Къщата е много стара, от 1860 -те години, но изглежда доста класическа и привлекателна днес след цялостен ремонт. Белите горни шкафове съвпадат перфектно със старомодното остъкляване, докато долните шкафове разполагат с нови, модерни кухненски уреди. В средата на кухнята е огромен, тъмен кухненски остров, който предлага достатъчно места за сядане и съхранение. За подови настилки е използвана класическа твърда дървесина с тухлена вложка около острова.

 старомодни кухненски елементи модерен външен вид         Класически декоративни елементи

старинни кухни вдъхновени подробности идеяВдъхновените от реколтата детайли на тази кухня добавят много топлина в стаята. Практична маса на колела предлага допълнително място за съхранение.

Класически елементи, модерна визия

комбинирани модерни елементи старомодна кухня идея дизайн

Реконструкцията на кухнята понякога изисква компромиси, но тези собственици имат всичко, което искат. Не е нужно да добавяте нищо. Ремонтът е в съответствие с винтидж стила. Вижте отделните детайли: френски дръжки на вратите на шкафовете, стелаж от тавана, кухненска мивка във фермерска къща и плотове от варовик! Просто, но практично!

 Снимка от онова време – кухненски дизайн в ретро стил

старомоден дизайн на кухня в ретро стил