Кухненският остров е една от съществените характеристики на кухнята в днешно време. Той придава определена красота и го прави да изглежда елегантен. Те не само копират шкафове и плотове, но и нужда от кухни. Продължителността на кухненските острови в кухнята е обичайна за собствениците на жилища и затова ви предлагаме 9 красиви дизайна на кухненски острови, които бихте обмислили, докато проектирате или ремонтирате кухнята си.

Най -добрите дизайни на кухненски острови в Индия:

Тук разгледайте нашите 9 прости и модерни дизайна на кухненски острови със снимки. Тук имате представа как да направите кухнята си по -красива.

1. L -образен дизайн на кухненски остров:

L Shaped Kitchen Island Design

Това е красив дизайн на кухненски остров. В тъмнокафяво дърво този кухненски остров се откроява с лъскав кафяв мраморен плот. На този кухненски остров има достатъчно място за извършване на кухненски дейности. Подовите настилки от твърда дървесина и мебели съвпадат с острова.

2. Дизайн на кухня от гранитен остров:

Дизайн на кухнята от гранитен остров

В дизайна на жилищни кухни такива идеи за кухненски острови винаги са търсени, особено сивите, белите и златните гранитни цветове, лесно можете да изберете своя избор. Този красив кухненски остров в тъмно сиво се предлага с мивка, която го прави функционален и подобрява декора на цялата кухня.

3. Дизайн на кухненски остров от естествено дърво:

Дизайн на кухненски остров от естествено дърво

Не обичате ли вече тази маса за кухненски остров? Дизайнът го прави уникален и се откроява в цялата кухня. Тъмното твърдо дърво контрастира с белите стени на кухнята. Ако сте малко експериментални, можете да изберете такива кухненски острови, за да привлечете вниманието на зрителите. Иначе можете да изберете други кухненски острови от естествено дърво.

4. Кухненски остров на колела Дизайн:

Дизайн на кухненски остров на колела

Това е друг уникален дизайн в кухненските острови. Това е преносим кухненски остров, функционален и като маса за хранене. Това позволява множество помощни програми. Има и поставки за чаши. Така че като цяло този дизайн е добра инвестиция в Kitchen Island.

5. Дизайн на черно -бял кухненски остров:

Черно -бял дизайн на кухненски остров

Това е стилна и елегантна маса за кухненски остров. Тъй като монохромният дизайн е хит, дизайнът на този кухненски остров наистина е изключителен. Този кухненски остров е и маса за хранене в пълен размер.

6. Кръгъл кухненски островен дизайн:

Кръгъл кухненски островен дизайн

Големият плот от бял гранит в тази маса на кухненски остров е прост, както и елегантен. Пасва перфектно с цялата кухня. Такива прости кухненски острови могат да се използват за хранене. Като цяло би било умен избор за вашето кухненско пространство.

7. Дизайн на квадратния кухненски остров:

Дизайн на квадратния кухненски остров

Това голямо оформление на кухненски остров в черно е красива и изключително мъдра инвестиция за вашата кухня. Черният плот на тази маса за кухненски острови с места за сядане привлича вниманието и изтъква напълно кухненската сцена. Кухненският остров съвпада с гардероба на останалата част от кухнята.

8. Кухненски остров с отворен дизайн:

Кухненски остров с отворен дизайн

Тук можете да намерите още една елегантна кухненска островна маса с места за сядане. Огромният отворен дизайн дава достатъчно място за трапезария в кухнята и други цели. Плотът от бял гранит добавя към шикозността и добавя към работното пространство. Можете да изберете този зашеметяващ кухненски остров, ако стилът и пространството ви притесняват.

9. Кухненски островен дизайн от неръждаема стомана:

Кухненски островен дизайн от неръждаема стомана

Ако имате ултрамодерна кухня, този дизайн на кухненския остров може да е вашият първи избор. В тази луксозна кухня кухненският остров от неръждаема стомана наистина се откроява. С достатъчно място за съхранение и вградена мивка, тази маса се превръща в чудесен функционален център на кухненското пространство. Това е гарантирана добра инвестиция.

Дизайнът на кухненски острови е необходимост в кухните, тъй като осигурява работно пространство, функционалност за съхранение, вградена мивка и много други. Зависи от вашия избор и кухня от това как искате да бъде. За да излекуваме вашата дилема, ние ви предлагаме някои от идеалните възможности, в които можете да инвестирате, за да получите желания и функционален кухненски остров за вашата кухня.