Проектирането на пространство като кухня е лесна, но сложна задача. Тук факторът на комфорт надделява над фактора на дизайна, така че често има конфликти при избора от различните налични опции. Трябва обаче да се има предвид, че 3D кухненските дизайни се нуждаят от много място за съхранение, функционален комфорт, подходящо осветление, точки на захранване и мерки за безопасност в изобилие. Когато се погрижите за тези фактори, ще направите планирането лесна задача.

Най -новите 3D кухненски дизайни

Най -добрите 3D кухненски дизайни в Индия:

Ето вижте нашите 9 прости и модерни 3D кухненски дизайни със снимки. Изберете най -добрия си от следните 3D кухненски дизайни и направете кухнята си красива.

1. Модерен 3D кухненски дизайн:

Модерен 3D кухненски дизайн

Повечето кухни имат този вид днес. Добре синхронизиран декор с минимален орнамент и няколко шкафа и чекмеджета. Отделно място за микровълнова фурна и хладилник като допълнителна функция и прави повече място на кухненския плот.

2. Бял 3D кухненски дизайн:

Бял 3D дизайн на кухня

Този дизайн е много елегантен и стилен. Можете също така да го наречете чисто пространство с няколко окачени на стена шкафове и отворено място за големи предмети. Броячите са просторни и могат да се използват и като трапезария.

3. Малък 3D кухненски дизайн:

Малък 3D дизайн на кухня

Когато пространството е ограничаващ фактор, тези прикачени шкафове са полезни. Идеята за стъклени шкафове за врати е отличен начин да се използва пространството около комина. Чекмеджетата с всички размери улесняват съхраняването на малки и големи предмети поотделно.

4. 3D дизайн на кухня с мебели:

3D дизайн на кухня с мебели

Когато дължината на пода е по-голяма от ширината в кухнята, това е много удобен начин за проектиране на пространството. Има няколко окачени стени, шкафове с дължина на масата и пълна дължина, които правят много място за кухненски неща.

5. 3D кухня в кафяво и зелено:

3D кухня в кафяво и зелено

Текстурите, използвани в кухнята, са много ограничени, тъй като са трудни за поддържане. Това обаче не ни ограничава да използваме плътни цветове в кухнята за оживен вид. Тук има кухня, където яркозелени шкафове и кафява комбинация се използват за озаряване на пространството.

6. Жълт и сив 3D кухненски дизайн:

Жълт и сив 3D дизайн на кухня

Тази кухня има уникален дизайн и комбинация и е истински пример за нестандартно мислене. За тези, които обичат ярките цветове, тази комбинация от жълто и сиво със сигурност ще ви впечатли. Всички тела са проектирани със заоблени ръбове, които придават еднаквост на декора.

7. Просторен 3D кухненски дизайн:

Просторен 3D кухненски дизайн

Защо да групирате цялото място, когато една стена може да се използва за всички цели. Тази кухня е голяма и изглежда още по -просторна с уникалния си дизайн. Той разполага с всички удобства и всякакъв вид място за съхранение, което е необходимо, включено върху една стена. Цветовата комбинация също успокоява и озарява пространството.

8. 3D кухня в дърво:

3D кухня в дърво

Черното е елегантен цвят за всички времена и се съчетава с всякакви цветове и текстури. Тук матовото черно е комбинирано с дървена текстура за хипнотизиращ резултат. Това никога няма да остарее след време и е място, където човек би искал да прекарва времето си в готвене.

9. 3D кухненски дизайн с трапезария:

3D кухненски дизайн с трапезария

Дори и с минимален дизайн, тази кухня е излязла красиво и изглежда много просторна. Под шкафовете и тези красиво проектирани няколко рафта изглеждат елегантни и забавни за използване. Трапезарията е красиво издълбана, без да губите много място с фантастични столове.

В зависимост от пространството, което имате, изрежете място, което е удобно и има много топлина. Цялата идея е за просто място, което освежава ума и тялото ви. Изпълнете пространството с положителна енергия и направете дома красив с тези горни 3d кухненски дизайни.