идеи за кухненски остров малка стая кухненско огледало

Идеи за кухненски острови за малки пространства

Можете да приготвяте ястията си по -бързо и по -ефективно благодарение на иновативен кухненски остров. Определено разширява вашето работно пространство и показва вашия стил на обзавеждане в кухнята. Следвайте ни и разгледайте нашата картинна галерия, за да се уверите сами!

  Остров с отворено място за съхранение – мобилен

кухненски остров идеи малко пространство мобилен подвижен метал

Можете визуално да разширите облика на вашата кухня с комбинация от отворено и затворено пространство за съхранение. Този малък остров например има трио заключени врати – шкафовете се използват за съхранение на всичко от Китай до сребърни прибори и два отворени рафта за често използвани готварски книги. Един солиден остров няма да е на мястото си тук, той би затрупал дизайна на малката кухня, но този малък остров с отворени рафтове – прави стаята лека и ефирна.

 Възползвайте се максимално от ограниченото пространство в кухнята с мобилен кухненски остров. Тази подвижна единица осигурява допълнително пространство за приготвяне на храна, когато е необходимо, но може да бъде премахната, за да улесни ефективния поток на трафика в помещението. Гладката повърхност на острова върви перфектно с уредите от неръждаема стомана и блестящо хромираните фитинги.

   Тихо в стил селска къща

идеи за кухненски остров малка стая селски стил

Този малък остров със сигурност е бил изоставен и забравен в тайната изба от години. Сега тя променя целия облик на кухнята. Изветрялата повърхност придава на тази слънчева стая характер на ваканционен дом. Оригиналната плоча е заменена с нова, направена от черен сапунен камък, превръщайки стария кухненски остров в спираща дъха фокусна точка.

    Всичко е в детайлите идеи за кухненски остров детайли за малка стая

Оформлението на малка кухня може да бъде истинско предизвикателство. Тези собственици се възползваха максимално от ограниченото си пространство, като създадоха дълъг, тесен остров, обзаведен със стил и функция.

Стилен кухненски остров

идеи за кухненски остров стил на обзавеждане в малка стая

Детайлите тук създават класическа атмосфера на ферма в тази кухня. Точно като мебелите около него, има и деликатния остров с видими крака, черта на кухненските мебели от миналото. Работен плот от неръждаема стомана отразява близките уреди и добавя неочаквани нотки на модерен усет към традиционно обзаведеното пространство.

    Елегантно решение

идеи за кухненски остров малка стая кожа елегантна

 Дълъг, тънък остров осигурява ефективния поток на движение в затворената кухня. Няколко готвачи могат да работят едновременно на този остров, а има и удобна зона на шведска маса за случайни геймъри. Чекмеджетата от едната страна на острова предлагат достатъчно място за съхранение, докато вградената микровълнова печка е от другата страна.

  Мобилен работен плот

идеи за кухненски остров малко пространство мобилно

В кухня с такъв размер дори най -малкият интегриран остров би се справил добре. Вместо това собствениците на жилища искаха да включат месарски блок с ограничени възможности за съхранение, но очевидно го направиха с много стил! Малката маса в средата на стаята може да служи като допълнителна повърхност при приготвяне на ястия, но може да бъде скрита в близката ниша, когато вече не е необходима.

Малък остров със складови помещения

 магазин магазин кухненски шкафове дърво малко пространство

Дори и най -малкият остров може да има редица творчески възможности за съхранение. Този елегантен, стилен остров е оборудван с три шкафа и осигурява място за съхранение на предмети като форми за торта и форми за печене. Голямо чекмедже от едната страна на острова държи кошницата за отпадъчна хартия.

Винтидж блоков остров

реколта старомоден кухненски дизайн слънчоглед

Стар месарски блок служи тук като малък остров, който естетически допълва тази малка кухня. Стар боядисан стол е поставен от едната страна на острова, добавяйки външния вид на бълха пазар.

Подвижни

кухненски дизайн удобство ролково дърво бар столове

Движеща се количка за пазаруване позволява ефективния поток на трафика в тази светла стая. Малък килим, поставен под количката за пазаруване, предотвратява изплъзването му по време на употреба.

  Селски чар

селски чар в стил кънтри малка кухня

Дървен остров придава селски чар и допълнителни възможности за приготвяне на малката кухня. Голямо чекмедже осигурява място за съхранение в обемната кухня, а отворен рафт предлага купи и таблети за визуализация.

Нежна елегантност

елегантни селски традиционни метални бели кухненски шкафове

Елегантна маса служи за привличане на погледа в тази традиционно обзаведена кухня. Селският полилей над острова подчертава реколтата.

Дървен остров – кухненски остров, изработен от дърво дървен тъмен дизайн на малка кухня

Изветрялата повърхност предполага възрастта на масата, която най -вероятно е намерена на бълха пазар. Отворен рафт под острова предлага място за съхранение на кухненски аксесоари.

 Тънък и елегантен

Закупен от бълха пазар, този тесен остров се вписва идеално в кухнята с ретро стил.

малък тънък стилен кухненски дизайн дърво лакирано старомодно

20 модерни дизайна на кухненски острови

Проектирайте кухненския остров и полуостров

Прекрасни идеи за кухненски остров със седалки

15 цветни идеи за кухненски острови за вашия дом