De Kurta-tops hebben een lange weg afgelegd in ontwerp en stijl. De nieuwste modemixen zijn een geweldige manier om stijlvol en chic te blijven.

Beste Kurta-tops voor vrouwen in India:

Bekijk de top 15 kurta-tops voor dames in uw budget,

1. Dubbellaagse Kurta-top:

Dubbellaagse Kurta-top

Deze dubbellaagse kurta-top van mullkatoen is iets wat je in je garderobe zou moeten hebben. De twee gebruikte kleuren zijn zeer aantrekkelijk en gewaagd. Eenvoudig en eenvoudig, deze schoonheid zal geweldig zijn voor alle gelegenheden. Dit is handig voor die vrouwen die op kantoor of op school werken, dit is de beste serieuze look en geeft ook comfort aan vrouwen.

2. Ontwerper Kurti:

Ontwerper Kurti

Onder de verschillende kurta-tops voor dames is deze echt een prachtige. De knopen in contrasterende kleur zien er elegant uit. Hier kunnen de mouwen worden opgerold om je ook een casual look te geven. Als je wat kurta’s op jeans wilt dragen, dan is deze designer kurti een goede keuze, je kunt ze op een blauwe jeans of zwarte jeans gebruiken voor regelmatig gebruik. Dit is comfortabel om te dragen en handig om ook tijd te besparen.

3. Zijde Kurti:

Silk Kurti

Als je op zoek bent naar indigo kurti-tops voor dames, dan is dit de beste keuze. Elegante zijden kurti in indigokleur is ook perfect voor kantoorkleding. De rechte snit van de kurti maakt het altijd een go-to-outfit. Als u zich in een noodgeval bevindt en dringende kleding nodig heeft voor een buitenreis of kantoorvergaderingen, dan zal deze kurta nuttig zijn, dit ziet er fris uit, dus u hoeft geen aanpassingen te doen als het dringend is.

4. Toevallige Kurti:

Casual Kurti

Chiffon is een ander geweldig materiaal om in je garderobe te hebben. Het vrij vloeiende effect van het materiaal maakt een geweldige outfit. Deze kurta-top van chiffon voor dames heeft een tweelaags effect dat asymmetrisch is opengesneden. Dit is het meest geschikt voor regelmatig gebruik, universiteitsmeisjes kunnen deze kurta ook proberen met een gekleurde broek. het geeft ook pakkende aandacht in het midden van de menigte.

5. C Knip Kurti:

C Snijd Kurti

De stevige asymmetrische lange kurti-tops zijn gedurfd in roze en oranje. De C-snit aan de onderkant is iets nieuws en stijlvols. Deze lange kurti ziet er geweldig uit met een sigarettenbroek of gewoon een legging. Die meisjes die lang en weinig streng van aard zijn, dan zal deze altijd hun keuze zijn, dit is een fantastische collectie voor meisjes.

6. Korte Kurta-tops:

Korte Kurta-tops

In plaats van alleen lange kurta-topjes te dragen, kun je ook kiezen voor korte kurta-topjes die er elegant uitzien op jeans en broeken. Deze zijden korte kurta-top is perfect met zijn 3/4e mouw. Het patchwork van bedrukte stof op de hals en mouw geeft karakter aan de kurta. Als je geen gewone tees-liefhebber bent, dan is een korte kurta een goede vervanging voor tees, je kunt ze ook op blauwe jeans gebruiken.

7. Overhemdkraag Kurta:

Overhemdkraag Kurta

Probeer deze nieuwste versie van de Kurta-top en zie het verschil. Deze dames top kurti is gemaakt met een overhemdkraag en knopen aan de voorkant. De gebogen snede aan de onderkant is ook een verandering ten opzichte van de rechte sneden. Knopen aan het mouwuiteinde helpen je de mouwen op te rollen voor een casual look. Dit is het beste voor die meisjes die graag hun fiets of voertuig naar hun kantoor of school gebruiken, zo’n kraagtype kurta helpt voorkomen dat de nek bruin wordt tijdens het zomerseizoen.

8. Hoog Laag Kurti:

Hoog Laag Kurti

Tunieken of kurti in verschillende kurta-topontwerpstijlen zijn tegenwoordig de norm in de mode. Deze nieuwe stijl hoog laag uitgesneden aan de onderkant van de kurti is een andere geweldige optie om te proberen. Bedrukte stof ziet er geweldig uit voor deze stijl. Meisjes die van kunstthema-kleding houden, kunnen deze Kurta-tops zeker proberen.

9. Kwasten Kurti:

Kwasten Kurti

Sommige designer kurti-tops zijn perfect voor speciale gelegenheden. Deze mooie kurti met Indiase print heeft kwastjes aan de voorkant die zijn gemaakt in een contrasterende kleur. De onderste laag van de kurti heeft ook de contrasterende kleur. Door de kwastjes ziet de kurti er erg elegant uit.

10. Kurti met lovertjes:

Lovertjes Kurti

Koop een top in kurti-stijl met lovertjes voor een feest of gelegenheid. Deze top is gemaakt in een mooie paarse kleur en heeft zilveren pailletten aan de voorkant. Je zult merken dat de kurti er prachtig uitziet met al het werk eraan. Je kunt deze ook voor regelmatig gebruik proberen.

11. Knip mouw Kurti:

Cut Mouw Kurti

Deze dagelijkse kurti is speciaal gemaakt door het detail op de mouw. De uiteinden van de mouwen hebben een split zodat je je handen gemakkelijk kunt bewegen. Dit kleine vleugje design maakt de eenvoudige kurti tot iets verbluffends.

12. Jasstijl kurti:

Jasstijl kurti

Hier heb je een verwesterd Kurti-ontwerp dat perfect is voor vrijetijdskleding. De open stijl aan de voorkant van de kurti ziet er keurig uit met alle knopen. Indigo als kleur ziet er ook geweldig uit voor alle gelegenheden.

13. Pin Tuck Kurti:

Pin Tuck Kurti

Er zijn verschillende ontwerpen voor kurtis en tops en je kunt de beste kiezen die je leuk vindt. Dit specifieke Kurti-ontwerp heeft speldenplooien aan de voorkant voor extra karakter. De bedrukte kurti ziet er netjes en chic uit met de speldenplooien samen met de effen mouwen.

14. Geruite Kurti:

Geruite Kurti

De nieuwste ontwerpen voor Kurti gebruiken geometrische en geruite patronen in de stof. In plaats van alleen voor Indiase prints of bloemenprints te gaan, kun je ook geometrische vormen proberen. Dit ziet er geweldig uit voor casual outfits en is een perfecte afwisseling.

15. Kurti in zakstijl:

Zakstijl Kurti

Een andere nieuwe optie in Kurti-ontwerp is de toevoeging van de voorzak. Deze kurti-ontwerpen hebben twee voorzakken in de kurti en zijn zowel handig als stijlvol. De lange kurti ziet er nog beter uit met de zakken.

Veel van de kurta-tops zijn gemaakt van bloemen of effen stof. Je kunt ook geometrische ontwerpen proberen. De nekstijlen en de nieuwste toevoeging van zakken zijn een ware rage in de Kurta-topontwerpen.