Kurta is het enige woord dat de kledingkast nooit zal verlaten. Kurtas zijn te vinden in bijna elke kledingstijl. De ontwerpers zijn altijd in beweging om de voortdurende trend bij te houden en nieuwere kledingstijlen in de mode te krijgen. Of het nu mannen of vrouwen zijn en natuurlijk wie kinderen kan vergeten, ze willen allemaal meegaan met de trendy veranderingen in de modewereld.

Kurta’s worden meestal gedragen voor traditionele / religieuze functies. En mannen hebben over het algemeen de neiging om het te combineren met een spijkerbroek en Kolhapuri voor schoenen.

Verschillende Kurti-ontwerpen in rode kleur voor 2019:

Hier zijn enkele van de top 15 rode kleuren kurtis die je kunnen helpen er uniek uit te zien in een groot publiek,

1. Ontwerper Rode Kurti:

Ontwerper Rode Kurta

Rode kurta’s van populaire ontwerpers zijn tegenwoordig een fashionstatement; je kunt je favoriete rode kurti krijgen, samen met je aanpassingen en voorkeuren als je ervoor kiest om een ​​designer kurta van elke kleur te hebben. Mensen met specifieke eisen in hun kleding zouden voor een rood ontwerp moeten gaan, omdat het hen helpt om hun persoonlijke touch aan hun kleding te geven.

2. Korte rode Kurti:

Korte rode Kurti

Een rode korte kurti met een blauwe spijkerbroek is als een kers op de taart op het gebied van mode onder jongeren. Als je met studievrienden op pad gaat, zorgt deze jurk ervoor dat je er stijlvol en uniek uitziet tegelijk. Het kan ook tijdens het werk worden gedragen, omdat u zich hierdoor comfortabel en ontspannen voelt.

3. Effen rode Kurti:

Effen rode Kurtis

Kurta net zo goed voor mannen, het is ook een mode voor vrouwen. Het effen rode Kurti-ontwerp, of het nu lang of kort is, is behoorlijk populair bij jonge meisjes en dames van middelbare leeftijd. Het is best comfortabel om het overal te dragen, of het nu je werkplek is of rondhangt met vrienden. Het is niet erg duur en tegenwoordig voor iedereen bereikbaar.

4. Casual rode Kurti:

Casual rode Kurti

U hoeft zich geen zorgen te maken over de gelegenheid, want deze effen rode kurti-ontwerpen zijn niet alleen voor een ontmoetingsplaats, ze kunnen ook nonchalant worden gedragen in het dagelijkse werk van een persoon. Het voelt comfortabel en ontspannend terwijl je aan het werk bent of op je date bent met meisjes, wat het uniek maakt in onze stijlverklaring.

5. Feestkleding Rode Kurti:

Feestkleding Rood Kurti

Je bent niet helemaal klaar voor een Indiase huwelijksfunctie als je geen kurta draagt ​​en een rode kurta zou een goede keuze zijn voor huwelijksfuncties. Het vertegenwoordigt onze Indiase tradities en een stijlverklaring van de persoon perfect.

6. Gedrukte rode Kurtas en Kurtis:

Gedrukte rode Kurtas en Kurtis

We houden allemaal van bedrukte kleding omdat het onze stijl en onze mentale persoonlijkheid weerspiegelt en een rode kleur erop voegt een vonk toe die anderen een unieke charme geeft tijdens sociale bijeenkomsten. Dit soort lang bedrukte kurta wordt overspoeld op de markten, of het nu online of winkels in de buurt zijn en ze zijn ook niet veel duurder.

7. Katoenen rode Kurti:

Katoen Rood Kurti

Het is waar dat niet iedereen elk type jurk kan dragen, maar gelukkig zijn er maar weinig jurken die iedereen kan dragen. Een op katoen gebaseerd kurta-ontwerp is daar een van; het voelt licht en ontspannend aan door de vezels. Het is een must om een ​​jurk te hebben om te dragen in de brandende Indiase hitte.

8. Sherwani Rode Kurta:

Sherwani Red Kurta

Als je op zoek bent naar een goed jurkpatroon voor een bruiloft of feest, dan is Sherwani in rode kleur altijd een goede keuze. Meestal in sherwani-patronen kun je een goede collectie vinden in slim fit-stijl, die jongeren met een goede conditie of lengte, dan kunnen ze deze sherwani voor elke gelegenheid de voorkeur geven.

9. Punjabi Rode Kurta:

Punjabi Rode Kurta

Punjabi’s staan ​​bekend om hun food- en stijlstatements in ons land en wereldwijd. Dit soort kurta’s worden over het algemeen gedragen met een “Punjabi Nagra”, een soort schoen gemaakt in de regio Punjab die er verbazingwekkend perfect uitziet voor iemand met een goede lichaamsbouw.

10. Pathani Rode Kurta:

Pathani Rode Kurta

Een stijve kraag en nauwsluitende snit is het beste in een pathani kurta die je lichaamsvorm complimenteert. Dit soort jurken worden over het algemeen gedragen door de volkeren van Noord-India, Pakistan en Afghanistan. Deze jurk wordt tegenwoordig erg populair vanwege zijn uniekheid en pasvorm.

11. Bhopali Rode Kurta:

Bhopali Rode Kurta

Traditioneel gedragen door de koninklijke families van Bhopal zijn deze nu ook beschikbaar voor het grote publiek. Het geeft je een koninklijk tintje in je dressing en trekt alle complimenten van het publiek. Deze kurta’s gingen iets uit de markt, maar maakten de afgelopen jaren een comeback met de nodige wijziging in de textuur.

12. Linnenmerk Rode Kurta:

Linnen Merk Rood Kurta

Linnen stoffen rode kurta pyjama wordt tegenwoordig erg populair onder jongeren, alle lof voor het materiaal. Het materiaal is zeer absorberend en wordt gewaardeerd om zijn koelte en frisheid in een land als India. In zo’n geval zou rode linnen kurta een vermomde zegen zijn. Het is gemakkelijk verkrijgbaar op de markt, maar soms is het moeilijk om puur linnen te krijgen, omdat fabrikanten het vaak met katoen mengen om de kosten te verlagen, dus pas op.

13. Lucknowi Rode Kurta:

Lucknowi Red Kurta

Chikan-borduurwerk is beroemd in Lucknow, maar met het tijdperk van e-commerce kun je het in elk deel van de wereld hebben. Deze kurta’s staan ​​bekend om hun borduurwerk op een textielstof zoals zijde, chiffon, net, katoen enz. Mensen die van borduurwerk op hun kurta houden, moeten voor deze gaan en een rode kurta zou perfect zijn voor borduurwerk omdat het uniek en stijlvol is.

14. Recht gesneden rode Kurta:

Recht gesneden rode Kurta

Het is een eenvoudige rechte rode kurta waarvan de mouwen recht naar de pols vallen om het er een beetje aantrekkelijk uit te laten zien, over het algemeen wordt er een eenvoudig ontwerp op gedaan. Mensen met een eenvoudige en sobere persoonlijkheid kunnen kiezen voor dit soort kleding, omdat dit bij hun persoonlijkheid past en een rode kleur er een charme aan toevoegt.

15. Rode lange Kurti dames:

Rode lange Kurti . dames

Een vrouw ziet er veel mooier uit in een rode jurk en als het een traditionele Indiase rode lange kurti is. Deze rode kurta voor dames is echt nuttig om hun schoonheid te vergroten en voegt een sprankje uniciteit toe aan de modewereld van vandaag. Ze zijn gemakkelijk verkrijgbaar in verschillende soorten textiel, of het nu gaat om chiffon, katoen, zijde, enz.

Een Kurta is misschien een oude traditionele jurk, maar met een charmante rode kleur en kleine wijzigingen in ontwerpen en tegenhangers past het in onze huidige modestatements. Veel mensen vinden misschien nog steeds een kurta uit de mode, maar de bovengenoemde 15 kurta-ontwerpen kunnen hun stijlverklaringen veranderen, aangezien Indiase jurken een tijdje van de markt kunnen ontsnappen, maar nooit uit de mode raken.